KØB PLUS!

Her er Helle Thornings ministerhold

Hvis Helle Thorning-Schmidt vinder valget på torsdag, agter hun at danne den største regering i danmarkshistorien.

Thornings regering vil bestå af 24 ministre, fem flere end i dag.

På baggrund af fortrolige samtaler med centrale kilder i S, SF og De Radikale opstiller B.T. her et bud på det ministerhold, som Thorning vil præsentere på Amalienborg.

Hendes kabinet vil bestå af tre partier. Hendes eget parti besætter 12 ministerposter, mens SF og De Radikale deler resten mellem sig.

SE HELE LISTEN: Her er Helle Thornings ministerhold

Ti kvindelige ministre - tre flere end i dag - får plads i regeringen, for at Helle Thorning-Schmidt kan sende et signal om, at hendes røde regering mener det alvorligt med ligestillingen.

Afstemning


Det betyder, at en række oplagte mandelige ministeremner vil blive skuffede. Én af dem er formentlig den erfarne Mogens Lykketoft. Han er imidlertid storfavorit til at blive formand for Folketinget efter Thor Pedersen fra Venstre, der ikke genopstiller.

Synes du, at rød blok kan sætte et stærkt ministerhold?

Deltag i debatten herunder. De bedste indlæg bliver bragt i B.T.

Din kommentar

Kommentarer

Nu skal det være!

Skrevet af Endelig, Fredag den 16. september 2011, 11:21

Jeg forventer at der nu sættes en retsligt undersøgelse igang af CHF embedsførelse i de forskellige ministerier han har været i. Manden er jo notorisk og bevisligt uvederhæftig og løgnagtig! Samtidig vil jeg foreslå de ministerier, den tidligere Regering har besiddet, nu “aflåses“, så der ikke forsvinder “dokumenter“ der sener vil kunne bruges i en retssag mod disse “moralske mørkemænd“ for embedsmisbrug og andre forhold, ifølge Ministeransvarsloven!

En stort fejl

Skrevet af Maik, Torsdag den 15. september 2011, 17:59

Helle på magten? Jeg er en tysker og jeg er sikkert på at alle danskerne må betale en rimelig stort pris!! Jeg ønsker jer virkelig held og lykke med ny regeringen!

håber ikke dette skeer, 28 ministre

Skrevet af mads, Torsdag den 15. september 2011, 17:20

hvis man skulle spare kunne man jo nøges med 10 ministre. og ikke mellem 25-30.
i england og mange andre steder kan man klare sig med 8-10

Villy vendekåbe

Skrevet af ole hansen, Torsdag den 15. september 2011, 16:32

Villy Vendekåbe kan være med i den nye - the Julekalender på TV2.

I is hard to be a Villyman

EJ nej nej nej

Skrevet af kasper nielsen, Torsdag den 15. september 2011, 16:13

I Dublin og følger valget

Man kan da IKKE sætte en politiker på Udenrigs. som ikke kan dansk, Villy, selvom han har haft engelsk, så er det sku ikke godt nok, mistede respekten for en mand der ikke kender sine egne grænser ang. den sproglige barrierer der vil kunne opstå og misforståelser.

Rød blok sætter trenden for fremtidens Danmark

Skrevet af Flemming Vestergaard, Torsdag den 15. september 2011, 12:43

Jeg er helt sikker på, at rød blok vil sætte et stærkt og frem for alt ungt ministerhold! Vi er mange, der glæder os til fornyelse hen over midten i dansk politik. Farvel til blokpolitik, goddag til demokrati og frugtbare diskussioner!

Flere 68 ´er i regeringen.

Skrevet af finn jensen, Torsdag den 15. september 2011, 12:05

Der er måske for mange unge, ialt fald bør Lykketoft være med i en regering. måske som tidligere Finansminister. Vi kunne godt Bruge nogle 68´er i regeringen altså mellem 55 - 65 år gamle. Det vil betyde, at Jens otto´s Krag måske igen så dagens lys. Således at vi fik rullet Fogh og Shlytter´s liberaliseringer tilbage.
Postvæsenet tilbage til staten, post giro tilbage under nationalbanken, R 98 som eneste skrallefirma. HT ejer selv alle busser og linier og alminnyttige boligselvskaber ejer alle legligheder.

Det kan ikke blive værre ...

Skrevet af Hans Jørn Storgaard Andersen, Torsdag den 15. september 2011, 10:45

.. for den nuværende regering er slidt helt ned til sokkeholderne. Alene det at ingen er kommet med nye ideer under valgkampen, men kun har kritiseret oppositionens oplæg ..
Uanset sammensætningen af en evt. Thorning-regering, vil den indeholde helt nye ansigter, som vil arbejde sammen som sjældent set i dansk politik.
Hvilket er nødvendigt, fordi situationen er for alvorlig til eksperimenter ..

Helle tager selv af kassen

Skrevet af Bo Rasmussen, Torsdag den 15. september 2011, 10:37

Og Henrik sas kunne ikke styre en bolsjebutik, Villy leger med villyarder og Johanne - tja, hun vil sansynligvis forlade VS den dag hun bliver gravid. Pernille Rosenkrans smuttede da hun blev gravid..........

Eller var det fordi hun blev mere moden ?

Sass Larsen

Skrevet af Peter Christensen, Torsdag den 15. september 2011, 10:28

Sass Larsen har ingen videregående uddannelse. Det må være det, der fejlagtigt henvises til - at han kan blive den første finansminister UDEN universitetsuddannelse.

Claus Hjort er cand.jur

Skrevet af Nadia, Torsdag den 15. september 2011, 08:11

... og Sass Larsen bliver dermed ikke den første ikke-økonom i Finansministeriet i 40 år.

BT og research

Skrevet af Tobias, Torsdag den 15. september 2011, 08:34

Hverken, Pia Gjellerup (cand.jur) Lars Løkke Rasmussen (cand. jur) var uddannet økonomer. så af de sidste 4 finansministre har kun Thor Pedersen haft en polit/oecon uddannelse.

Helle Thornings mand Kinnock og skattefiduser

Skrevet af Olav Janssen, Onsdag den 14. september 2011, 13:24

Nu når Helle bliver minister og hendes hengemte skilsmisse mand Kinnock med en trækprocent på 0.

HKinnock er blevet præsenteret i god aften Danmark, fordi Helle havde hørt om skilsmisse rygter.. Men de er jo hellera aldrig sammen.

Nu når de er kommet i rampelyset, og de er Hr og Fru minister må de også fremover forvente at der er paparazzi allevegne.

Kinnock skal være mere i Danmark, og deltage ved officelle begivenheder og på rejser. Det betyder at vi hermed har fået en ny skatteborger som hedder Kinnock.

Kinnock har levet skjult og har førts sig frem med spritkørsel m.m. de tider er forbi og han må til at betale skat i Danmark.

Undskyld Helle

Skrevet af Olaf Janson, Onsdag den 14. september 2011, 14:17

Undskyld Helle, jeg mente det jo ikke, at jeg lider af en diagnose, det skal jo ikke lægge dig til last, med al det andet du har, tingene glider sammen for mig, og jeg har ingen logisk eller moralsk livsanskuelse lige nu. De venlige unge VU'er, eller var det DFU?, der ringede på min dør, gav mig 1,50 kr, for at skrive dette, de sagde at det var i en god sags tjeneste, nu jeg er ikke så sikker, de truede mig også med at tage mine piller, hvis jeg ikke makkede ret, de var ret så kække, at høre på, og de sagde at hvis jeg skrev dette var den hjemme?, ved ikke rigtigt hvad de mente?

mmmm

Skrevet af aarne, Onsdag den 14. september 2011, 12:19

Selv om VK-regeringen går til valg på "gældsætning eller varig velfærd", så gældsætter regeringen selv Danmark med 100 milliarder kroner i den kommende valgperiode.Det viser en opgørelse fra finansminister Claus Hjort Frederiksen (V) over udviklingen i gælden frem til 2020.Opgørelsen viser således, at den offentlige gæld i de kommende år vokser fra 54 milliarder kroner i 2011 og til 148 milliarder kroner i 2014.

12 minutter

Skrevet af Kjeld Thomsen, Onsdag den 14. september 2011, 11:39

Da jeg ikke kan få klarhed over de 12 minutter kan jeg da lige komme med et lille regnstykke fra mit eget job.
vi kæmper en brav kamp for at holde ordre i hus til vores 25 medarbejder. hvis de skal arbejde 12 minutter længere om dagen skal jeg afskedige 1 medarbejder, da vi ellers skal have flere ordre ind. det er der ikke udsigt til så det bliver en mere i køen af arbejdsløse.
vi har jo i mange år kæmpet for at sætte arbejdstiden ned for at beholde flest på arbejds markedet, men nu kan man både hæve arbejdstiden og sætte flere igang. det er da en gang valg ævl af klasse.
Jeg synes at Helle skal komme ned af hendes arogante pedistal og finde ud af hvad en rigtig dansk arbejder står for. hun har jo aldrig prøvet det på hendes egen krop. Vor herre bevares for en gang uviden ævl.
MVH. smed i 43 år.

Det bliver en taber regering!

Skrevet af Bo Rasmussen, Onsdag den 14. september 2011, 11:08

På Business.dk er der en debat omhandlende danskernes holdninger til at gå ned i løn, for at bevare jobbene i danmark.

En debat der omhandler det virkelige liv - og danmarks reelle problem.

Men ak og ve - her kan Helle, Johanne, Villy og Børsting ikke følge med da det ligger udenfor deres kompetancer.

Et spørgsmål til Lars Lykke ?

Skrevet af Aksel Sørensen, Onsdag den 14. september 2011, 00:09

Jeg har et spørgsmål til Statsministeren. Jeg har nemlig hørt at du tager imod spørgsmål fra læserne i de meget neutrale blade BT & Ekstrabladet. Håber ikke at det er for sent...

Først og fremmest vil jeg ønske god bedring for din far, som er blevet en del af valgkampen. En meget trist sygdom.

Min egen bror døde på Roskilde sygehus for et par md. siden pga. det samme. han blev kørt i pendulfart imellem køge sygehus & Roskilde sygehus. kun 46 år gl.

Han fik desværre ikke muligehden for at blive indlagt på et af de overbetalte privatsygehuse !!!!

Nu til spørgsmålet:

Jeg har en mistanke om at min nabo i det alminnytige boligselskab som jeg bor igennem 35 år holder klapperslager. Jeg kan høre at de klaprer med halerne særligt om natten.

Vores boligblok trænger til lydisolering, og vores vinduer trænger også til at blive isoleret !

Indtil videre har vi kun set stigende huslejer, særligt i de sidste par år.

Mit spørgsmål:

Hvornår har VK tænkt sig at betale de penge tilbage som de har "lånt" af
Landsbyggefonden. Det er jo trods alt nogle penge som Danmarks lejere selv har sparet op ?

Når jeg spørger, er det for at sikre mig at de ikke bliver brugt til nye Konservative & Radikale skatelettelser.

Venstre er jo blevet Danmarks ny arbejder parti "siger Venstre"" . Og 1000 vis af arbejdere bor stadig i lejligheder, herunder almennytige boliger.

Så hvornår får vi vores penge til renoveringer ?????

Samman brud i sundhedssektoren

Skrevet af Kem Christoffersen, Tirsdag den 13. september 2011, 23:30

Lars Løkke har med den indstilling at øknomi kan løse alle problemer for sundhedssektoren spillet fallit.

Har der nogensinde før været så mange syge mennesker i vores samfund, nej det har der ikke de unge er i dag opdraget til at enhver er sin egen lykkessmed.

Det at tage hensyn og vise omsorg er i dag blevet til en by i Rusland.

Vi skal igen begynde at se om naboen kunne bruge en hånd , drikke den kop kaffe. som kan løse mange problemer.

Lægen må også gerne vide at vi er mennesker , ikke kun et nummer de skal behandle når vi hendvender os med problemer.

Hvem tager ansvar i 2011 det gør jeg skal svaret lyde, hvis det står til
Lars Løkke Rasmusen.

Det lyder godt men problemet er at de fleste har rigligt med at tage ansvar for sig selv.

de svage

Skrevet af mette hansen, Tirsdag den 13. september 2011, 22:54

hvorfor skal det altid gå ud over de svage
i samfundet(så som gamle og børn) I politikere lover og lover og det holder ikke.

Lykkes overbetaling af private sygehuse

Skrevet af Helle, Tirsdag den 13. september 2011, 22:40

Hvor var det dog en god debat på DR i aften, selv om politikkerne var trætte efter en valgkamp.

Vi så dog Villy bruge et psykologisk træk, der gjorde at lars Lykke fik ond på et område som han har været forskånet for under hele valgkampen.

Lars Lykkes overbetaling af private sygehuse.

Enhver med en smugle psykologisk indsigt vil kunne se at Lykke absolut ikke ville have den sag ind i valgkampen for alvor.

Man ramte ligtornen !

Det er heldigt for venstre at man har undgået emner i valgkampen som: Birthe Rønn Honbæk og en evt. Rigsretsag. Lene Espersen og villedning af folketinget.og sådan kunne man blive ved.

Vk skylder Dansk Folkeparti en stor tak for at retten ikke sker fyldes i form af deres stemmer i regeringens parlemtariske grundlag.(hånden over for at undgå et valg/regeringskifte)

Noget der har fyldt alt for lidt i valgkampen.

Derfor eksploderede statsministeren.

Så som udgangspunkt må han være glad for alle de minister skandaler som han har haft i sin tid som satatsminister.

Lige fra risikoen fra at Rønn Hornbæk sagen let kunne været endt i en ny Rigsretsag, til rejse Lenes villedning af folketinget.

Jo mere du tjener jo større skat?

Skrevet af Stig, Tirsdag den 13. september 2011, 22:00

Men det skal være ens forhold for alle excl. et bundfradrag.

I vores husstand er indkomsten på et stykke over 1 mio. Og straffes med at betale langt mere end det dobbelte ag en familie, der tjener det halve.

Det er ikke fair, men socialismens ubalalance.

Alle bør betale have samme skatteprocent.

Der skal være plads til, at folk gør en ekstra indsats. Og kan blive belønnet for det.

Øv at skulle straffes i skat. Og tænke på, at en rød kernevælger sponseres af mine ekstra skattepenge. Det er ubehageligt, at tænke på.

spin der stinker

Skrevet af arne, Tirsdag den 13. september 2011, 21:57

Lars løkke sjofler med vores sprog han siger at, abejdeløsheden aldrig været laverer ind ikke under Socialdemokrat og det passer men lars løkke siger ikke at poul nyrup var abejdeløsheden start 350,000 og poul nyrup slut 180,000 abejdeløs. and the vinner is POUL NYRUP.

Det er uhyyygeligt!

Skrevet af Robert, Tirsdag den 13. september 2011, 21:50

Uvederhæftige Villy som udenrigsminister, kommisær Sohn som erhvervsminister, Bodega-Sass som økonomiminister ("Jeg troede at den anden havde betalt fo rødvinen") .... Listen er lang og uhyyyyygelig!!!

Kom videre!!

Skrevet af Anden, Tirsdag den 13. september 2011, 21:24

Kan i da ikke se, at Helle T. Privatøkonomi ikke har en skid at gøre med hendes politik at gøre!!!!. Prøv at tænke på de skattelettelser som blå blok har givet til fordel for overklassen!. Hvad med Lars Løkkes "engelsk"?. Det lyder som l..., hvor Helle T i det mindste kunne give udenlandske journalister et ordenligt svar!. Og glæder mig også til at vi forhåbenligt slipper af med Blå bloks racist minister, Pia Kjærsgård!.

Junk BT

Skrevet af Karsten Philipsen, Tirsdag den 13. september 2011, 21:17

BT: Hvis du køber noget mad på DSB toget, de længere strækninger, efter kl. 10.30 kan du sammen med din Hapsdog få BT for 5.00 kr. Faldende oplag, der bliver solgt til spotpris, sammen med junkfood? I rest my case

Betalingsringen er billigst for de rige

Skrevet af Manniche, Tirsdag den 13. september 2011, 20:59

Det er ret simpelt med den betalingsring. Det vil rundt regnet komme til at koste 1.000 kroner om måneden at køre i bil til og fra arbejdet, hvis man passerer betalingsringen.
Hvis du er på mindsteløn, så svarer det til godt otte procent af din løn, men hvis du tjener 55.000 kroner - som et folketingsmedlem eksempelvis - så svarer beløbet til under to procent af din løn.
Derfor er betalingsringen billigst for de rige.

Betalingsring DYREST for de "rige"

Skrevet af Henrik H, Tirsdag den 13. september 2011, 21:15

... Som skal tjene 3000 kroner ekstra om måneden for at betale for den. Men du er vel et godt tegn på at vores skoler er for dårlige..

ØHH!

Skrevet af Bo Rasmussen, Onsdag den 14. september 2011, 14:25

Du er vist ikke særlig klog, og heller ikke særlig rig ;-)

Ikke øl med Helle

Skrevet af Valter, Tirsdag den 13. september 2011, 20:56

Helle T er ikke én, som jeg vil drikke en fredagsbajer med. Hun minder mig om en sur overklassemokke fra Virum. Uf.
Næ - Lars Løkke virker meget hyggelig og oprigtig. Jeg er ikke enig med ham i hans politik, men han er klart den mest sympatiske. Og det tæller. Helle er ikke ægte - det er Lars.