Henrik Dahl: Regeringen er fortabt

Sociolog og samfundsdebattør Henrik Dahl mener, at det er selvforskyldt, at Socialdemokraterne lige nu oplever den værste nedtur i 100 år. Ifølge en ny meningsmåling ville kun 16,9 procent af vælgerne stemme på det gamle arbejderparti, hvis der var valg i dag. Og så lav har vælgertilslutningen ikke været siden 1898.

Men den nye chok-måling overrasker ikke Henrik Dahl.

- Der er jo intet overraskende i det. Socialdemokratiet har den dårligste leder formentlig nogensinde, siger Henrik Dahl, der allerede sidste år var gevaldigt ude med riven efter Socialdemokraternes formand og statsminister Helle Thorning-Schmidt.

ER DET SELVFORSKYLDT, AT SOCIALDEMOKRATERNE STÅR TIL DET VÆRSTE VALG I 114 ÅR? DELTAG I DEBATTEN UNDER ARTIKLEN

I forbindelse med udgivelsen af sin debatbog beskrev han Helle Thorning-Schmidt som en 'blank person' med en' meget begrænset almen viden'. Og den holdning holder han fast i.

Ny chokmåling for Thorning: Værste S-nedtur i 100 år

'Forudsagde' at Helle Thorning var 'blank'

- Statsministeren er ikke nogen særlig dygtig leder, og hun er heller ikke særlig fagligt stærk. En S-ledet koalitionsregering er afhængig af De Radikale, og det kan kun ske, hvis man selv er en stærk leder og kan holde sammen på en koalition. Og hvis de betingelser ikke er opfyldt, så skal det selvfølgelig gå galt, forklarer Henrik Dahl.

Afstemning

Han mener desuden, at Helle Thorning-Schmidt er ligeså dårlig til at være statsminister, som hun er til at være leder for socialdemokraterne.

- Helle Thorning ved ikke særlig meget om særlig mange emner. Mange af de andre statsministre har haft nogle kerneområder, hvor de har kunnet gå i dybden, og ingen af de betingelser er opfyldt hos Helle Thorning. Så når man sammenligner hende med andre statsministre, så er det ikke så underligt, at hun falder igennem, siger den kritiske forfatter, der ellers tidligere har været aktiv i både SF og Socialdemokraterne.

Afstemning

Men sidste år fik Henrik Dahl nok. Han mente, at venstrefløjen ikke rykkede sig ud af stedet, og derfor droppede han sit politiske arbejde. Den nye meningsmåling viser, at han ikke er den eneste, der er utilfreds med partiet. Men skal Socialdemokraterne gøre sig håb om at vende nedturen, så skal der mere end et mirakel til, mener Dahl.

- Regeringen er fortabt. Der er ikke noget at gøre. Når de forkerte folk er på opgaven, så kan det aldrig gå godt, lyder dødsdommen fra sociologen.

Derfor svinede han Helle Thorning

Regeringens 10 succes'er - og fem MØGsager

Mens det går tilbage for Helle Thorning-Schmidt og Socialdemokraterne, så viser den nye meningsmåling endnu engang, at De Radikales leder Margrethe Vestager har godt fat i vælgerne.

- Hun ved, hvad hun vil, og hun er en stærk leder. Og derfor får hun også sin politik igennem. Og hun får overraskende god presse - også i sine møgsager, hvis hun får dem serveret rigtigt, forklarer Henrik Dahl, der dog ikke mener, at Helle Thorning-Schmidt kan lære noget superkvinden Vestager.

Og også Enhedslisten kan glæde sig over at gå frem i meningsmålingen, der er lavet af Megafon fo TV2 og Politiken. Men det er, fordi vælgerne flygter fra SF, mener Henrik Dahl.

- De urealistiske mennesker skal have et sted at gå hen. Og nu hvor SF og er blevet for seriøse og pragmatiske, så er der kun et parti tilbage for folk, der ikke ved, hvordan tingene hænger sammen - og det er Enhedslisten, siger Dahl, der dog ikke mener, at vi nogensinde kommer til at se Enhedslisten i regeringen.

Afstemning

Er det selvforskyldt, at Socialdemokraterne står til et så dårligt valgresultat?

Deltag i debatten herunder. De bedste indlæg bliver bragt i BT

Din kommentar

Kommentarer

Invitationen til Bornholmer-Bjarne -

Skrevet af Hugo-Børge, Onsdag den 13. juni 2012, 16:59

De er godt nok goe, de der røgede "Bornholmere", men alt, alt for dyre - en sild fra kutteren koster ca. en krone - når den så bearbejdes, røges, pakkes, transporteres og sælges koster den nok det tidobbelte - løn til fiskeskipper, medarbejdere, fragtmand, butiksekspedient incl det de skal betale i skatter, afgifter og gebyrer - 40 % skat, 25 % moms, arbejdsmarkedsbidrag, brændstofs- og brændselsafgift m.v.
Der er ikke råd til ret stor produktion, købere eller medarbejdere med de skatter og afgifter - det kunne bornholmske Bjarne'r da møde op og drøfte - brokke sig over.

Bjarne som vælger -

Skrevet af Bjarne, Onsdag den 13. juni 2012, 15:50

God fornøjelse på Bornholmerrejsen - kan desværre ikke deltage - bliver udplyndret af skattevæsenet - kan ikke trække rejseudgifterne fra på selvangivelsen - men der findes ikke meget bedre end de der røgede bornholmere - de røgede sild, de producerer derovre - vel bekomme !
MVH Bjarne

Selvforskyldt ?

Skrevet af Johansen, Onsdag den 13. juni 2012, 12:38

Vælgerne valgte forkert - lod sig fuppe - det er således selvforskyldt, at regeringen og dens vælgere er på røvtur - de fik ikke den fest, som de troede skulle financeres af en i forvejen delvist udplyndret flok af arbejdselefanter og arbejdsheste.
Men vi kan vel snart vælge en ny regering - en mere fornuftig og troværdig een af slagsen - evt. det nye parti: "Danske EU-pirater", der vil have valgbarhedsreglerne radikalt strammet op - ingen indavl og kammerateri i regeringen eller i andre, folkevalgte forsamlinger.

Mu-uh - buu-uh - Mææ-æh - bæ-ææ-æh !

Skrevet af Hugo-Børge, Onsdag den 13. juni 2012, 12:30

Mange af historierne nedenfor er ikke for kønne - og demonstrer uvidenhed om politik, jura og salgsafdelinger.
I disse miljøer med trænede og erfarne snakkemaskiner, der er programmerede med slogans, fraser og propaganda er løgne helt legale og accepterede - sandhed og hæderlighed skal findes i helt andre miljøer - så politik er fraser, probaganda og løgn - du der "frihed" 11.ds. 18:07.

løgne..

Skrevet af frihed, Mandag den 11. juni 2012, 18:07

og atter løgne..!! bliver spredt over os alle...igennem aviser tv...osv..politik er ligesom et i sene sat skuespil..!! Vi er ikke herrer i eget hus mere..!! Hvem gider stemme..? samme stald ejer både rød og blå hest..!! Wake up HOLGER DANSKE..!!
Somthing is råtten in the kingdom of denmark..!!

Ja, hvem skal man vælge

Skrevet af Jan Larsen, Søndag den 10. juni 2012, 10:51

blå blok er korrupte og magtmisbruger og social ulig som kun giver til den rigeste del af befolkningen.

Så vi vælgere kan vælge imellem pest og kolera, og det er ikke et valg, jeg ser nødig den nuværende regering eller en blå regering ved magten, det er lige sygt. uanset hvad så er Danmark fuck up.

Solgt

Skrevet af William McCoy , Lørdag den 9. juni 2012, 02:02

Det er ligegyldig nu hvad og hvem vi vælger jeg er bedøvende ligeglad.
Om det er Blå eller Rød vi er solgt til Brussel og regeringen er kun symbolsk fra 2012.
Helle har givet Danmark til den kommunistiske røver bande I Brussel.
Nøglen til statskassen hanger i kantorer af Barrosso
Det er ham der har den nu siger han sendt lige 40 milliarder til ESM stabilitets fonds
Så skal Danmark straks låne penge og send dette indenfor 7 dagen
Også stats budget skal godkendes af Brussel suverænitet er der ikke mere af
Ingen heller ikke den Blå fløj har så meget som navnet dette Statsgreb som har fundet sted in 17 lande,hvor også Danmark frivillige har skrevet under på, selv om vi ikke er del af € .
Der er kun en vej ud væk med dette diktatoriske EU, tilbage til EEG samarbejde og frihandel mellem selvstændige stater det er og var mere end nok.
Europa er ikke USA bliver det heller aldrig . Euro Bonds er en anden søm, på landenes døds kiste.
Alle lande kan udstede Euro obligationer og alle skylder på dem, Greakenland udsteder Eurobonds som di efterfølgende ikke kan betale tilbage, så kan Danmark Tyskland eller hvem der nu kommer til et hænge på regningen betale af på gælden.
Ingen under et Helle er popnulair i Brussel, hendes kantor er allerede indrettet, personalet allerede på plads, som tak til udlevering af Danmark til Kommunisterne i Brussel.
Det er der hun vil være, Statsminister er kun midlet et nå der.
Så skide hver med hvem der er regering her i landet Rød eller Blå
det er uden betydning.
Danmark er solgt og styret til og fra Brussel I Mei 2012
VÆK MED DEN EU tilbage til friheden

Nyt styre, nye ideer og ny, moderne regering -

Skrevet af Johansen, Onsdag den 6. juni 2012, 12:49

Tiden er inde til at få bugt med den der ruinerende, skatteborgerfinancerede servicering af befolkningen.
Vi har startet nogle nye partier, der forsøges valgbare - de har fælles statsministerkandidat, men helt forskellig politik på mange områder.
01 Danske EU-demokrater
02 Danske EU-socialister
03 Danske EU-pirater

Fælles for partierne er det bl. meget andet, at ingen kan blive valgt ind i en regering, med mindre de har arbejdet i mindst 10 år i privat virksomhed, og ikke inden for de sidste 5 år har været offentligt ansatte.
Disse simple regler for at forhindre fortsat udplyndring af riget og borgerne - og til sikring af gode, brugbare kvaliteter og egenskaber.

OM MIN DATTER GUADALUPE DA SILVA

Skrevet af cleunides , Onsdag den 6. juni 2012, 11:01

kommune er korrupt i DANMARK JEG VIL FAR MIT BARN I DET LAND ER IKKE LOVEN ER EN KATASTROFO UD DET POLITIK

Lad hæderlige og ordentlige folk komme til -

Skrevet af Hugo-Børge, Onsdag den 6. juni 2012, 09:54

Til Hansen 18:45 - Helt enig - der skal vist mere end en enkelt forsumpet og degenereret jurist eller politiker til for at overbevise befolkningen om overholdelse af ikke alene Grundloven, men også vort forhold til NATO og FN(UN).
Enorm souverenitetsafgivelse til EU - Grundlovs- og konventionsstridigt angreb på og besættelse af Iaq - angreb på Libyen m.v.

nj 17:17 - Du er røget i med begge ben - sportsbegivenheden i Ukraine er forhåbentlig upolitisk og kan besøges af enhver, der interesserer sig for sportsbegivenheder som tilskuer eller deltager - Ukraine er et demokrati under udvikling og i lære.

Bare der da for helvede snart var nogle hæderlige og ordentlige mennesker i dette lille land, der kunne komme til orde og belære alle fupmagerne om, hvorledes landet igen kan komme tilbage på et hæderligt, ordentligt og sundt spor igen - vi har ekspertisen og evnen dertil her til lands.

EU-lovgivningen har forret over alle nationale love!!!

Skrevet af Hansen, Tirsdag den 5. juni 2012, 18:45

Nu har vi så set og hørt en flok utroværdige politikere rende rundt, og hylde Den Danske Grundlov, og oplæserne i medierne postulerer helt uden skam i livet, at Grundloven er over alle andre love i Danmark!

Men det er jo løgn så det smælder i det danske flag, for udemokratiske politiske landsforrædere har skrevet under på, at EU-lovgivningen har forret over alle nationale love, og dermed har Den Danske Grundlov ingen legitim gyldighed, med mindre de politikere, som på helt udemokratisk måde har ophøjet EU-lovgivningen over dansk lovgivning, og den danske befolkning kræver Lissabon-traktaten ændret!

Hvis Lissabon-traktaten ikke bliver ændret, så er der absolut ingen grund til fejre den 5 juni, vi har i stedet brug for en sørgedag over begravelsen af Den Danske Grundlov, hvor hele den danske befolkning i en samlet sørgemarch, fulgte Den Danske Grundlov og demokratiet til gravkammeret, på en æresplads et eller andet sted på nationalmuseet!

På pladen kan man så skrive: ”Her hviler Den Danske Grundlov, den blev offer for en flok udemokratiske politiske landsforrædere”!

svigt

Skrevet af nj, Tirsdag den 5. juni 2012, 17:17

Hvis regeringen beslutter at sende ministre og kronprinsen til Ukraine,er det et totalt svigt af talen om menneskerettigheder. det vil fjerne den sidste rest af respekt for regeringen

Værst for befolkningen -

Skrevet af Pilkær, Tirsdag den 5. juni 2012, 14:15

Til Tove, Hugo, Børge og Johansen - S og SF har på det skændigste frarøvet en stor del af befolkningen dens stemmer - MEN IKKE DEM ALLE !
Danskerne har jo også i stort omfang fundet ud af, hvordan man kan undgå denne stærkt overdrevne servicering og en del af prisen derfor.
Man kan tage til udlandet med sin virksomhed eller til et job - eller / og på indkøb af så godt som alle daglig- og andre, nødvendige produkter.
Man vil straks på pengepungen mærke det meget, meget ringere serviceniveau derude - lavere priser, lavere skatter, afgifter og gebyrer - rigtig fedt er det.
Pyt med den nuværende regering, vi kan jo bare vælge en anden - meget gerne en, der ikke i så høj grad fokuserer på et fuldstændigt vanvittigt og udplyndrende serviceniveau.
Stakkels Grækere - de er blevet skatteborgerfinanceret, serviceret røvene ud af deres græske bukser.

Misbrug af magt

Skrevet af Tove, Tirsdag den 5. juni 2012, 10:13

S og SF har misbrugt sit mandant med andre ord de skider på sine vælgere.

Uforskammet servicering -

Skrevet af Hugo-Børge, Tirsdag den 5. juni 2012, 09:35

Godt gået Johansen - vi er i hele det ganske, danske rige skide-hamrende trætte af den helt uoverskuelige, megakostbare, omklamrende, skatteborgerfinancerede servicering, vi er udsatte for.
Vi risikerer med det nuverende serviceniveau, der er delvist financeret ved pantsætning af borgerne og lån, at gå statsbankarot - vi kan se hvordan en ellers sund, spændende og selvforsørgende Græsk befolkning nu er blevet serviceret af de offentlige ghettoer i et omfang, der formentlig fører til Grækenland's bankerot.

Højt serviceniveau -

Skrevet af Johansen, Tirsdag den 5. juni 2012, 09:11

Den røde regering er da selv skyld i, at den har mistet folkets tillid - den lod sig jo vælge på et endnu højere serviceniveau til befolkningen.
Serviceniveauet er imidlertid nu så højt, at folk, virksomheder og medarbejdere går på røven på stribe.

Det er dyrt med al denne service - så en sikker vinder for de folkevalgte og deres 100-tusinder af skatteborgerfinancerede servicemedarbejdere / og riget i det hele taget ville være at skære drastisk ned på serviceniveauet - folk er trætte af at skulle betale for verdens største, dyreste og mystiske service - vi gider ikke at blive serviceret så helt vildt og så dyrt.
Selv servicering af andre lande skal vi betale til - bekæmpelse af Iraq'ernes ikke eksisterende masseødelæggelsesvåbe, deres nationalgarde og politi - og endog regering - desuden servicering af oprørerne i Libyen og nedslagtning af deres ledere og hær har vi medvirket til.

Jo

Skrevet af Sanne, Mandag den 4. juni 2012, 20:23

Et dybt asocial og meget utiltalende regering.

Goddaw mand økseskaft

Skrevet af mm, Mandag den 4. juni 2012, 16:07

Idioterne hos S ønsker at gøre arbejdsløshedskøen længere ved at forøge arbejdsstyrken så kapitalisterne kan presse lønnen ned til 100 kr. i timen og arbejdere må bukke og til takke til med det. Gudskelov er folket de virkelige magthavere.

Det er ikke kønt

Skrevet af kl, Mandag den 4. juni 2012, 15:33

Ja, det absolut ikke kun Helle, hendes håndlangere i S-top er absurd at høre på og der ingen sammenhæng i, hvad de siger. Det skriger til himlen, og det er simpelthen indholdsløs snak.

Total uduelig regering

Skrevet af jette nielsen, Mandag den 4. juni 2012, 14:56

Vi har en pyntedukke som statsminister, en skatteminister med under 700 personlige stemmer der kun taler ned til os " almindelige " mennesker, en total intetsigende udenrigsminister,en by og bolig minister som bare laller derudaf og jeg kunne blive ved. Alle os der har passet et arbejde, sommetider to i 30 til 40 år kunne vi ikke lave en revolution, og så få en regering der har bare lidt mere mellem ørene som foreksempel vi " almindelige " mennesker

Løftebryd

Skrevet af Torben, Mandag den 4. juni 2012, 10:58

Helle og Villy er selv ude om de dårlige meningsmålinger med deres massive løftebryd.
De ville love ALT for at få magten - men holder ikke deres løfter og jeg har svært ved at se, hvad de vil med magten.

folketinget er stadig en børnehave

Skrevet af poul andersen, Mandag den 4. juni 2012, 08:57

jeg troede at med en ny regering ville
det blive bedre på borgen ! men ,nej
børnehaven er i god behold, og vi må
se måbende til de tilstande som stadig
hersker i vort land.
kan de ( politikere ) ikke snart tage sig
sammen, og arbejde seriøst for deres store løn !

Helle lyt efter den franske præsident

Skrevet af Sanne, Mandag den 4. juni 2012, 00:23

Helle, du betragter dig som europæer, siger du. Din spindoktor har vist glemt at indkode dig, at alle danske statsborgere er europæere.

Når du mener, du er så MEGET europæer, så følg den nye franske præsidents tiltag - lad politikerne gå 30% ned i løn som et godt eksempel for vælgerne - modsat dig, der trods din hævede pegefinger om at løfte i flok, ingen fribilletter, social balance, samt at de bredeste skuldre skal bære den største byrde, og bla.bla.bla, lader de svagest stillede betale den procentvise største andel af skattereformen til fordel for de mere velstillede.

Hvordan har du det med folketingets og ministrenes egne lønninger, lønstigninger, let optjente pensioner (på et år og allerede som 62 årige), skattefrie tillæg, frynsegoder, "fribilletter" (som du selv sagde, at det var der ingen af), store dyre ministerbiler (pladsen kunne måske findes i et billigere folkevognsrugbrød), skattefrit omkostningstillæg, gratis stylist på Christiansborg, billig luksus frokostbuffet (som bliver betalt med mindre, end en folkepensionist betaler for en kommunal madordning), gratis billetter til Det Kgl. Teater, Storebæltsbroen, taxabonner m.m.

Hvordan vil du forklare den sociale balance, når de dårligst stillede indkomster procentvis skal bære den største byrde til fordel for de mere velstillede??????????

Jeg kan hvertfald sagtens sætte mig ind i, hvad det betyder for en kontanthjælpsmodtager at miste godt 13.000 kr. om året eller for en folkepensionist, der kun får folkepensionens grundbeløb at miste ca. 13.000 kr. om året.

Men som sædvanlig snakker du vel udenom og besvarer ikke noget spørgsmål, men trækker spørgetiden ud med din sædvanlige helt utilstedelige arrogance, som i tirsdags, hvor en journalist flere gange bad dig gentage dine eneste to valgløfter, som du ifølge dig selv kun havde afgivet i valgkampen. Klippet i fjernsynet viste dog klart dit valgløfte. Det var en yderst pinlig og uværdig optræden for en statsminister.

Udover, at du nu heller ikke ville vedkende dig de eneste to valgløfter, som du tidligere påstod kun at have givet, blev du som sædvanlig fanget i en løgn, fordi dine spindoktorer åbenbart ikke havde forberedt dig på, at dette spørgsmål kunne blive stillet.

Det viser endnu en gang, at Henrik Dahl har ret, når har skriver, at du er totalt spejlblank.

Iøvrigt ved vælgerne jo godt, at det ikke var to, men over 100 valgløfter, du har brudt for at kuppe dig til magten, selv om du mistede ca. 20.000 personlige stemmer og skabte det dårligste valg for S i over 100 år. Det var IKKE dig vælgerne ønskede som statsminister, men Socialdemokratiets vælgere ønskede socialdemokratisk politik, men har fået en meget mere blå politik.

Du er (som Ekstrabladet skrev i lørdags på forsiden) UDUELIG, og kun meget få danskere ønsker dig som statsminister.

Tag konsekvensen af dine manglende politiske evner, din historisk dårlige start og efterfølgende nedtur, som du har bragt S i og dine over 100 løftebrud med oprejst pande og udskriv valg NU, danskerne ønsker dig IKKE som statsminister, og du er en STOR belastning for Socialdemokratiet, som du snart har kørt i sænk.

En stort katastrofe!

Skrevet af VH, Mandag den 4. juni 2012, 00:08

Hendes øjne skinnede som stjerner da hun vandt valget for 8 måneder siden. Denne gang kom hun med en flot tale hvor hun prala med at være den første kvindelige statsminister, og danskere vil huske dette...nu tror jeg danskere vil huske hende som en stort katastrofe der er fuld af løgn.

Kræversamfundet er fallit

Skrevet af Jan Op, Søndag den 3. juni 2012, 23:20

Det er fantastisk at en rød regering vil tage ansvar og spare.
Nu har socialdemokatiet gennem 3 generationer kæmpet for statens udgifter og frås, så vi fik verdens højeste skat.

De røde må lære, at der skal stilles personligt ansvar, og de dovne skal aktiveres eller sættes ned i kontanthjælp.
Invalidepensionister skal lægetjekkes hvert 5 år, så de måske kan sættes i gang igen.

De offentligt ansatte skal arbejde 30 minutter mere hver dag, så borgerne får en bedre servive .. det er dem som betaler deres løn.

Indvandrer skal sættes igang, de unge analfabeter og de hjemmegående koner.

Vi har i mange år krævet kortere arbejdstid, mere ferie og lønforhøjelse hvert år !!

Nu skal vi have skeen i den anden hånd og smørge ærmerne op, hvis vi skal bevare de danske arbejdspladser og få skatten end.

Kræversamfundet er slut, ellers ender vi som Spanien og Grækenland.

Ny regering

Skrevet af Danny, Søndag den 3. juni 2012, 23:01

Chokerende at der stadig er landsbytosser der stemmer på den spejlblanke løftebryder, skatteål og løgner som har kuppet sig til at blive danmarks mest uduelige statsminister nogensinde sammen med sin komplet uduelige ministerstab, hvor stort set ingen nogensinde har haft noget der bare minder om et seriøst arbejde - eks. mögungen som skatteminister, der aldrig har arbejdet, aldrig har færdiggjort en uddannnelse og ikke blev valgt ind i folketinget - skandale!
HTS: "Vi gjorde det" - ja du mistede ca. en trediedel personlige stemmer og skabte det dårligste valg for S i mere end 100 år. Du blev statsminister på den mindste marginal gennem løgne og urealistiske løfter - kun med det formål at kunne sætte din r.. i en ministerbil og håbe på en ministerpension, som du SLET IKKE FORTJENER. Efterfølgende gjorde du det også - skabte den største tilbagegang for S i mere end 100 år uden at ville indrømme at S er i krise, jo du er dygtig. Du burde smides på porten og sendes på dagpenge eller bistandshjælp og så glæde dig over at din "såkaldte mand" lige kan afpasse sit ophold i Danmark, så han ikke skal betale dansk skat og med hjælp fra en S- skattedirektør som "sagsbehandler" har undgået at tilbagebetale uberettiget fradrag fra din "mand" FØJ !!! Samtidig mener "GUCCI GIMPEN" at det er social balance at arbejdsløse, bistandsklienter, folk på sygedagpenge samt pensionister skal
betale for at de højtlønnede skal betale mindre i skat. Det er ikke nemt at leve anstændigt for laveste folkepension med en nettoudbetaling på under kr. 6.000 pr. måned incl ATP - UDEN andre tilskud. Kunne unde "GUCCI HELLE" at prøve det i bare 6 måneder.
Som erstatning for de helligdage S- vil inddrage kunne jeg foreslå en ny helligdag - BASTILLEDAGEN - som kunne startes snarest muligt på Nytorv i København.
GOD SOMMER!

Jep

Skrevet af hj, Søndag den 3. juni 2012, 23:38

Ja, magten er fuld af lort.

De ligger som de har redt

Skrevet af Børge Jensen, Søndag den 3. juni 2012, 22:41

De tror de er bedre vidende en alle andre

Info

Skrevet af Ole, Søndag den 3. juni 2012, 21:19

Sig mig

Skrevet af Michael Pedersen, Søndag den 3. juni 2012, 21:11

Er alle BT`s læsere egoistiske og på bistandshjælp.
Er der slet ikke nogen BT læsere, der intressere sig for at der er en regning der skal betales og at der er et budget der skal stemme.

Hvor meget velfærdstat tror i der tilbage om 10 år, vis vi bruger alle vores midler nu og bund forgælder os.

Modig regering med langsigtede mål, det er det vi har brug for og det er det vi har.

Heldigvis.