DF: Selvfølgelig skal de have et juletræ i Kokkedal

Danske værdier er sat under pres i sagen om den meget omtalte juletræsfest i Kokkedal, lyder det fra DF-formand Kristian Thulesen Dahl, der efterlyser tolerance fra det muslimske flertal i boligforeningens bestyrelse.

Selvfølgelig skal boligbyggeriet Egedalsvænge i Kokkedal have et juletræ.

Det er meldingen fra Dansk Folkepartis formand, Kristian Thulesen Dahl, der mener, at de danske værdier er under pres, efter et muslimsk flertal i boligbestyrelsen har sløjfet den årlige juletræsfest.

- Selvfølgelig skal den groteske sag ende med, at der kommer et juletræ op! Det bør da være det mindste, skriver Kristian Thulesen Dahl på sin Facebook-profil.

Han har svært ved at forstå, at boligforeningens bestyrelse ikke vil gøre noget for de personer i boligforeningen, der ønsker at efterleve en kristen juletradition.

Ifølge ham har muslimske familier nemlig ingen problemer med at ansøge om at få julehjælp.

- Det er virkelig tankevækkende, at mens eksempelvis Kirkens Korshær modtager massevis af ansøgninger til julehjælp fra folk med muslimsk tro og bevilger hjælp uanset overbevisning, vil et lille flertal af sandsynligvis muslimsk troende i Egedalsvænge ikke røre en finger for anderledes troende!, skriver Kristian Thulesen Dahl, der efterlyser både tolerance og næste kærlighed.

- Hvor er tolerancen? Hvor er næstekærligheden? Hvad bliver det næste? Vores værdier bliver sat under pres! Vi må sige stop!, skriver han.

På baggrund af en underskriftsindsamling skal boligforeningen i aften vælge en ny bestyrelse. Det sker bare få måneder efter valget af den nuværende bestyrelse.

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
Effektivt 14 dages video trænings- program

Effektivt 14 dages video trænings- program

07/08
Mode og skønhed
Kom i form på hjul - på 8 uger

Kom i form på hjul - på 8 uger

29/04
Mode og skønhed
2,5 pct: Historisk lån på gaden

2,5 pct: Historisk lån på gaden

26/08
Mode og skønhed
Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

15/08