KØB PLUS!

De kan fælde Helle

Et oprør lurer og ulmer i toppen af Socialdemokraterne. Et oprør mod formanden, statsminister Helle Thorning-Schmidt.

Kilder i den socialdemokratiske folketingsgruppe siger til BT, at det ville være at foretrække at gå til næste valg med en anden formand end Helle Thorning-Schmidt. Og at den foretrukne afløser er beskæftigelsesminister Mette Frederiksen.

Ifølge kilderne er der dog næppe nogen, der tør satse deres egen karriere ved at prøve at presse Helle Thorning-Schmidt ud. Men mange håber, at hun selv indser, at hun står til et ydmygende nederlag ved næste valg. Og at hun så vil foretrække at eksportere sig selv til et topjob i EU inden.

Brød ’god tone’

Spekulationerne er taget til i styrke efter et interview med finansminister Bjarne Corydon i Politiken 16. december, hvor finansministeren ikke afviste, at han kan finde på selv at gå efter formandsposten.

- Til det vil jeg sige: Helt generelt skal man jo ikke skråt afvise eller give garantier for noget som helst, der handler om resten af ens liv. Det er formentlig generelt en dårlig ide, sagde Bjarne Corydon.

Det fik medlemmerne af den socialdemokratiske gruppe til at spærre øjnene op. Ifølge normal politisk god tone skal man bakke formanden op til det sidste, uanset om man har skumle planer. Kilder hæfter sig også ved, at Bjarne Corydon betegnes som ’Helles mand’ og er en af hendes få støtter, måske reelt den eneste. Hvis hun heller ikke kan regne med ham, ser det slet ikke opmuntrende ud.

I går skrev Weekendavisen så, at der er ministre, der ikke regner med, at Thorning står i spidsen for partiet ved næste valg. Og at flere har tilsluttet sig den antagelse efter interviewet i Politiken.

Borgmestre frygter valget

BTs kilder oplyser desuden, at en del socialdemokratiske borgmestre gerne så en anden formand allerede i år, fordi de frygter at tabe deres borgmesterposter ved kommunalvalget til efteråret, hvis Helle Thorning-Schmidt fortsat er ved roret.

Ingen af de borgmestre, BT talte med i går, krævede dog formandens afgang. Men optimistiske er de heller ikke.

- Jeg tror ikke, at det vil gøre nogen forskel, hvem der sidder i formandsstolen. Jeg har hørt bekymringen, men jeg har fra dag ét i stolen gjort mit bedste, og kommunalvalget vil så være min eksamen, siger Nils Borring (S), borgmester i Favrskov kommune.

- Der er ingen tvivl om, at det kommende år vil få afgørende betydning for, hvordan Socialdemokraterne vil se ud i fremtiden. Det er det år, vi har til at bevise, at vi gør det, vi har sagt, vi vil, siger Birgit Elgaard, Socialdemokratisk folketingskandidat fra Nordjylland.

- Der er ingen tvivl om, at regeringens indsats på beskæftigelsesområdet ikke har været tilstrækkelig. Vi oplever stor frustration over, at der ikke bliver lyttet, siger Carsten Ulsøe, Formand, 3F silkeborg

Sass i nøglerolle

- Jeg har svært ved at se, hvor samarbejdet med regeringen er. Det er lige før, vi var tættere på den tidligere regering end den nuværende. Statsministeren redegjorde for fine værdier i sin nytårstale, men den var uden indhold, siger Dennis Kristensen, forbundsformand i FOA.

Kilder i folketingsgruppen mener, at hun kan blive siddende frem til næste valg, hvis hun vil. Men mange håber, at hun selv finder et job i Bruxelles. Og hvis hun gør det, er der ingen, der vil råbe, at hun skal komme tilbage, som det udtrykkes.

Et andet tegn på den manglende tillid er, at der næsten ikke bliver stillet nogen spørgsmål til formanden, når folketingsgruppen holder politisk orientering om tirsdagen. Det kan virke helt pinligt, forlyder det.

Gruppeformand Henrik Sass Larsen spiller en nøglerolle i dramaet om, hvad der skal ske. Han har i øvrigt også genoptaget samarbejdet med boligminister Carsten Hansen, der repræsenterer venstrefløjen i kaffeklubben Rustbankerne. Carsten Hansen er dermed igen kommet ind i varmen. Uanset hvad der sker, skal en ny formand godkendes af Henrik Sass Larsen, Bjarne Corydon og Mette Frederiksen.

Kilder siger, at en ny formand sandsynligvis atter skal findes via en urafstemning. Og at den eneste, der har en chance for at vinde den, er Mette Frederiksen.

Afstemning

Kommer der et oprør mod Helle Thorning og er der grund til det? Deltag i debatten herunder.

Din kommentar

Kommentarer

TIL Politik I Danmark

Skrevet af Cleunides souza , Søndag den 7. april 2013, 11:28

OM MIN DATTER GUADALUPE DA SILVA, HUN BLEV SEXUELT MISBRUGT I BØRNEHAVEN, VOLBY BRØNDBY KOMMUNE. HAVDE MIN DATTER STADIG IKKE MODTAGET PSYKOLOGHJÆLP SELVOM JEG GENTAGENDE GANGE HAVDE BEDT OM DET. DERFOR REJSIE JEG TIL BRASILIEN, MIT HJEMLAND, FOR AT MIN DATTER KUNNE MODTAGE PSYKOLOGHJÆLP. DA JEG HJEMVENDTE FRA BRASILIEN, KOM BRIGITTA NIELSEN OG EN ANDEN FRA BØRNEFORVALTNINGEN, KL 7.00 OM MORGENEN, OG SPARKEDE TIL MINE TING I MIT HJEM. DE HAVDE INTET BREV MED, OG HAVDE IKKE I FORVEJEN FORTALT NOGET OM, AT MIT BARN SKULLE FJERNES. JEG FIK ET CHOK OG LØB MED MIT BARN. DE RINGEDE TIL POLITIET OG HALVVEJS TIL BANEGÅRDEN KOM POLITIET OG JEG STOPPEDE. BRIGITTA FORTALTE POLITIET AT JEG FØR HAVDE KIDNAPPET MIT BARN, HVILKET IKKE ER SANDT. JEG HAR FORÆLDREMYNDIGHEDEN OVER MIN DATTER, OG ER FRI TIL AT REJSE MED HENDE NÅR SOM HELST. MIT BARN ER NU TVANGSFJERNET FRA MIG AF BRØNDBY KOMMUNE OG FLYTTET PÅ BØRNEHJEM TAO, HVALSØ MIT BARN HAR DET IKKE GODT. JEG ER BEKYMRET FOR MIT BARN OG SYNES DET ER URIMELIGT AT HUN ER BLEVET FJERNET FRA MIG. JEG ER IKKE MISBRUGER OG HAR ALDRIG VÆRET. JEG HAR ALDRIG VÆRET PÅ PSYKIATRISK HOSPITAL OG BRUGER IKKE NOGEN FORM FOR MEDICIN. MIN DATTERS FAR ER MISBRUGER OG ER VOLDELIG. KOMMUNEN VIL HJÆLPE TIL AT FORÆLDREMYNDIGHEDEN. JEG HAR VÆRET ALENE MED MIN DATTER SIDEN HUN VAR EN MÅNED I MIN MAVE. DA SMED JEG HENDES FAR UD FRA VORES HJEM, DA HAN VAR VOLDELIG. JEG MÅ KUN SE MIN DATTER 1 1/2 TIME 1 GENG OM MÅNEDEN JEG MÅ IKKE SNAKKE I TELEFON MED HENDE. HENDES FAR HAR LOV AT TALE MED HENDE I TELEFON OG TIL AT SE HENDE MERE END MIG. MIN DATTER GRÆDER OG ER FRUSTRERET. FORTÆLLER MIG AT HUN BLIVER TVUNGET TIL SAMVÆR MED SIN FAR MOD HEDENS VILJE. SOMMER 2011 PRØVEDE MIN DATTER AT KASTE SIG UD AF BILEN, HUN VAR PÅ TUR MED BØRNEHJEMMET. HUN VILLE LØBE HJEM TIL SIN MOR MEN VAR BANGE FOR HUN IKKE KUNNE FINDE VEJ. I RETTEN FIK JEG IKKE SELV TALE RET, KUN ADVOKAT FRA KOMMUNEN. JEG STOPPER IKKE FØR HUN ER HOS MIG IGEN. DET ER UTRUGT AT INGEN KAN / VIL HJÆLPE MIG. DA POLITIET OG ANDRE ER INDBLANDET I SAGEN. DET KAN IKKE VÆRE RIGTIGT AT. DER IKKE KAN GØRES NOGET NAR MIT BARN ER BLEVET MISHANDLET I SIN BØRNEHAVE. HUN SAVNER MIG OG HAR BRUG FOR MIG. JEG HAR BEVISER OG JEG FINDER MIG IKKE I AT VI BLIVER SVIGTET SÅDAN JEG VIL GERNE HAVE MIT BARN TILBAGE. VI ER BEGGE BRASILIANSKE STATSBOGERE OG JEG ØNSKER AT VI BEGGE KAN REJSE TILBAGE TIL BRASILIEN. JEG HAR UNDERRETTET DEN BRASILIANSKE STAT OM MIN SAG

Hej

Skrevet af Flemming hendriksen, Fredag den 25. januar 2013, 11:44

Nej , der er ingen , der kan gøre det bedre ,de siger en masse gør ikke noget, Mette Frederiksen siger også en masse vrøvl,gør ikke noget
Helle Thorning fik noget meget dårlig fra VKO.
Stemte på Thorning
Må indrømme savner Poul Schlüter det første år nej , men så.

Tja

Skrevet af Annette, Fredag den 25. januar 2013, 10:19

Vores statsminister , gør hvad hun kan, og med den situation vi har i dag, krisen, så tror jeg faktisk, det kan være ligemeget hvem , der sidder som statsminister.
Giv nu H.T.S en chance og arbejdsro.

Tja

Skrevet af Annette, Fredag den 25. januar 2013, 10:19

Vores statsminister , gør hvad hun kan, og med den situation vi har i dag, krisen, så tror jeg faktisk, det kan være ligemeget hvem , der sidder som statsminister.
Giv nu H.T.S en chance og arbejdsro.

Hvornår vælter Folketinget dog vores inkompetente statsminister

Skrevet af Sanne, Onsdag den 9. januar 2013, 12:48

Hvis Folketinget/regeringen ikke kan tage sig sammen til at få smidt den uduelige, samfundsskadelige skatteål ud, må vælgerne på barrikaderne og forlange hende smidt ud, inden hun med sin uduelige politik kører landet helt i sænk.

Nu kritiserer Folketingets formand (S), Mogens Lykketoft (en dygtig og respekteret (S) politiker) åbenlyst regeringens fejlslagne politik - pinligt for HTS, men det fortrænger hun åbenbart, som al anden berettiget kritik.

På pressemødet i går, svarede HTS på spørgsmål, om hun stadig var partiformand efter næste valg, at "det siger sig selv". Der jo ingen, der tror på alle hendes sædvanlige løgne, og ingen ønsker hende, senest ved et valg ryger hun helt sikkert ud pga. uduelighed, løftebrud, løgne og sin arrogante fremtræden.

Hvordan var det lige, hun svarede på et pressemøde, om Uffe Elbæk stadig blev siddende som kulturminister, hun havde fuld tillid til ham, og han ville være kulturminister mange år endnu - dagen efter blev han fyret, da var HTS atter rent til grin, som så mange gange før og offentliggjorde sin mangel på situationsfornemmelse.

At hun havde tænkt sig at blive som formand for partiet i 100 år, var kun et MEGET mislykket forsøg på at være morsom med hendes sædvanlige arrogance.

Lad os nu komme af med HTS og få en kompetent og arbejdsdygtig regering - gerne med Pia kjærsgård, så vi ikke skal ruinere landet pga. illegale, kriminelle indvandrere, der overfylder vore fængsler. En ny regering får kæmpe arbejde med at rette op på denne regerings fejlslagne politik, der ligger så langt fra de socialdemokratiske værdier, som HTS gladeligt solgte for ministertaburetten og ministerbilen.

Folkeligt oprør

Skrevet af Hans Peter Schou, Onsdag den 9. januar 2013, 09:54

Den minister, der står frem og åbent kritiserer statsministerens lederegenskaber, er færdig, det siger sig selv - for nu at bruge et udtryk fra pressemødet i går.
Men hvis hele skaren trådt frem på én gang?
Ellers hvis én udfordrede Helle Thorning til formandsposten, hvad så? Kampvalg og ballade ligesom i SF.

Bare at lade som ingenting og lade tiden gå, fører ikke til noget godt.
Hvis ministre, borgmestre, folketingsmedlemmer eller bagland ikke foretager sig noget, så må folket tage affære.

"Wir sind das Volk" var det kampråb, der fik muren til at vælte, og selv om vores situation ikke er så alvorlig, som den var for østtyskerne i 1989, er det dog i et demokrati folket, som har det afgørende ord:
Vi kræver en anden statsminister!

Hvor er succeskriterierne?

Skrevet af Irmgard Seewald, Onsdag den 9. januar 2013, 09:19

Hvis meningsmålingstallene skal forbedres for regeringen, må der komme noget positivt fra den kant.
Det er der ikke, så derfor er det noget uforståeligt, at de seneste tal giver en stigning til S.
Hvad skulle kunne forklare det?
Nytårstalen blev af vennerne kaldt "sniksnak" og fik også en hård medfart fra alle andre sider.
Akutpakken, der var "Danmark, når Danmark er bedst", er blevet en vittighed på linje med "kickstart".
Uroen i baglandet og den voksende mistillid til statsministerens lederegenskaber er heller ikke succestegn.
Hvem kan få øje på vindersager?
Jeg ser kun den ene fiasko efter den anden, så det må have været en enlig svale med de nye tal.

Sød

Skrevet af Ole , Onsdag den 9. januar 2013, 09:10

Nu skal I være søde mod Helle, hun kommer jo med en god løsning i morgen! Husk nu på at til sidste valg brugte fagbevægelse mange millioner på at fortælle os at var Helle eller kaos.

Venter på oprørssignalet

Skrevet af Erling Rasmussen, Onsdag den 9. januar 2013, 08:52

Til pressemødet i går havde Helle Thorning indøvet et par jokes, som dog ikke fik journalisterne til at skrige af grin, for de var overhovedet ikke morsomme.
At hun skulle være formand i 100 år og kun havde været det i 8, var det vist kun hende selv, der fandt ustyrlig morsomt, og på spørgsmålet om, hvorvidt hun ved næste valg var leder af Socialdemokratiet, svarede hun: "Det siger sig selv".
Men det gør det på ingen måde.
Jo nærmere vi kommer kommunevalget, og meningsmålingerne ikke har forbedret sig, desto mere vil oprøret ulme, indtil det bryder ud i lys lue.
Hvorfor skulle borgmestre og andre byrådsmedlemmer være solidarisk med en uduelig leder, når det kan komme til at koste dem deres stillinger?
Hvem tør kaste den første sten?
Det er nok det signal, mange venter på.

Helle og Komiske Ali

Skrevet af L. Johansen, Tirsdag den 8. januar 2013, 19:53

..Helle og hendes klæben til pinden - gør ligheden med Komiske Ali endnu mere slående...

Hun nægter at indse, hvor forhadt hun er i hele landet - og nu selv i egne rækker.

UD med regeringen !

Skrevet af Kirsten A, Tirsdag den 8. januar 2013, 14:25

Vi har ingen respekt for løgneregeringen !

Hele toppen skal( formateres) renses ud lige som en rensning af

Skrevet af Rene Frederiksen, Mandag den 7. januar 2013, 22:49

Socialdemokratiet uanset Gallups vildledene pronogser,til et faktisk færdigt parti inden for dansk politik-de er gået alt for langt over stregen,således at deres aller mest trofaste vælgere,som ellers gik rundt med "en papkasse over hovedet" med en malet lyserød verden malet inden i,er de kommet til og vække op-Det skulle de aldrig have gjort,for de har opdaget hvad det parti stod for i virkeligheden-lige som jeg selv gjorde i 1970,og vi er ganske naturligt blevet rasendene over og opdage,hvad vores elskede "Arbejder parti" i virkeligheden stod for. EN TROJANSK HEST-OG OS FÅR DE ALDRIG TILBAGE IGEN.Jeg må tilstå,at denne gang var det lige groft nok og alt for lyst-og alt for tydeligt,de få der er blevet tilbage-Kan man kun sige: At kun en tåbe frygter ikke havet

Ny måling

Skrevet af Vibeke Henriksen, Mandag den 7. januar 2013, 11:59

"Vælgerne kan se, at vores vej er den rigtige", siger Magnus Heunicke, der for en gang skyld ikke skal bortforklare den evige tilbagegang. Det er dog stadig et mindretal, der kan se lyset.
I øvrigt har jeg ikke megen fidus til den nyeste undersøgelse. Det er alt for få, der er blevet spurgt, og jeg har virkelig svært ved at se, at regeringen har gjort noget som helst, som den fortjener fremgang for - tværtimod, så efter næste tælling må Heunicke finde den gamle plade frem igen.

farvel Helle

Skrevet af Marianne, Mandag den 7. januar 2013, 11:41

Til Henrik

Korttidshukommelse skriver du, men hvem var det der "forærede" olien væk, så skal du bruge lang tidshukommelsen kender du navnet
POUL NIELSSON - eller Hækkerup (ham der kunne lide whisky).??
Hvad gjorde de af godt for os.

Alle dine spørgsmål, har du det ligesom den nuværende stats-
minister en seddel du bare skriver af og finder frem når du skal argumentere.
Spørgsmålet HER er om statsministeren er egnet eller ikke egnet.

Her må vi alle le

Skrevet af Magnus Klein, Mandag den 7. januar 2013, 11:29

Der er noget urkomisk over, at Gérard Depardieu flygter fra en socialistisk regering i Frankrig til Rusland, kommunismens arnested.
De er åbenbart blevet klogere østpå, mens der stadig på vores breddegrader findes regeringer som ved skatteplyndring driver de borgere væk, som de har mest brug for.

Mange er blevet klogere

Skrevet af Oliver Svensson, Mandag den 7. januar 2013, 09:35

Som bortforklaring for alle løftebruddene hører man ofte, at S og SF ikke havde 90 mandater.
Men om de så havde haft 179 mandater, ville der ikke have været flere penge i kassen.
Noget af det første Astrid Krag konstaterede, da hun blev minister, var, at hun ikke kunne finde træet, som pengene voksede på.
Dermed afslørede hun, at S og SF i deres groteske valgkamp med løfter, der slår historiske rekorder, gik ud fra falske forudsætninger om økonomien.
Bjarne Corydon, som nævnes som statsministerkandidat, stod for beregningerne efter ugængse regnemetoder, der gik ud på at love, at "Fair Løsning" ville løse alle problemer.
Det lykkedes ikke Helle Thorning at forklare, hvad de 12 minutter egentlig gik ud på, men vælgerne lod sig alligevel snøre.
I dag kan et flertal se, at de begik en fatal fejltagelse ved at stemme en rød regering ind.
Heldigvis vil den ikke blive genvalgt.

Gå af Helle vi gider dig ikke

Skrevet af BR, Søndag den 6. januar 2013, 22:20

Ja få det nu gjort ,se at kom af med hende Helle,hun er altså ikke egnet som statsminister,lad os nu få det overstået

tidshorisont

Skrevet af eva just, Søndag den 6. januar 2013, 21:04

ha Henrik fra kl.20.24, hvor var den røde fløj under LØKKE RASSMUSSEN OG PIA KJÆRSGAARDS tromlen ALLE borgere under fode, da de nedlagde amter, sygehuse. Nej i fik socialdemokraten som formand for regionerne, og derfor var i ligrglade med alle de mistede arbejdspladser, alle de mange mange milliarder der er pøset i denne idiotiske plan og gennemførelse. Nej den der tør røre ved den såkaldte reform af sygehus og amter, og formå at få den genforandret vil være den mest populærer og få ualmindelig støtte fra borgerne over hele landet. MEN ER DER NOGEN DER KAN OG TØR, nej for dem der bestemmer vil ikke tillade en sådan fremfær. Det er ligesom diktatorer de alene vide, de alene har magten og gud nåde og trøste den der formaster sig til at give folket den VIRKELIGE SANDHED OM DANMARK HELT FRA ANDERS FOGH RASMUSSEN, LØKKE RASMUSSEN OG PIA KJÆRSGAARDS HEMMELIGE AFTALER, SAMT TIDSPUNKTERNE FOR UNDERSKRIFTER OM SYGEHUS REFORMEN, der jo endte med sygehus DØDEN. Spørger man politikkerne om et eller andet er de for storsnudede til selv at svare. DETTE ER MIN MENING

husk lige selv hvad der blev lovet før sidste valg

Skrevet af BR, Søndag den 6. januar 2013, 22:14

Du husker vel heller ikke så godt om hvad der blev lovet før valget,det burde du da vide.den regering vi har nu er da det værste der nogen sinde har været.

Til dem med en kort hukommelse

Skrevet af Henrik, Søndag den 6. januar 2013, 20:24

Lige en husker, til dem med kort tidshorisont:

Hvem lavede DP reform og halverede dagpengeperioden.? VkO

Det blev gjort i en tid hvor ledigheden var stigende. De sidste 3 år af VKO’s regeringstid mistede landet 170000 arbejdspladser uden de gjorde noget ved problemet.

De holdt vejret og håbede på at krisen sluttede. Advarsler havde der været mange af fra overvismænd, nationalbank og borgerlig/ liberal tænketank Cepos.

Så undskyldningen med at de ikke kunne se krisen komme er en lodret løgn. Bare en af mange. Prøv at Google Anders Fogh lyver: Der er mindst 10 sider på internettet om emnet.

Anders Fogh bragte os i krig på falske påstande som Frank Grevil afslørede og blev straffet for med 4 mdr. fængsel. Så meget for ytringsfriheden.

Det samme var ikke tilfældet for Muhammed tegningerne de skulle frem for alt offentliggøres. Der var heller intet FN mandat til invasionen. De 2 krige danmark har deltaget i, har indtil nu kostet 4300 millioner kr

De 10 mia bistandshjælpen koster samfundet svarer til beløbet vi årligt forærer Mærsk, altså nok til at forlænge dagpengene i 12 år.

Hvem indførte afdragsfrie lån, som fik huspriserne til at eksplodere med bankkrise tilfølge? VKO

Hvem forværrede den danske konkurrenceevne? VKO

Hvem lod jobbene og pengene fosse ud af landet. ? VKO

Hvem førte en elendig økonomi. ? VKO'

Hvem sad med hænderne i lommerne, mens det skete.? VKO'

Hvem ydede tilskud til udflytning af arbejdspladser via de skattefinansierede IØ-fonde ? VKO

Hvem præsterede de tredie-dårligste væksttal i europa, kun overgået at Portugal og Italien. ? VKO og det til trods for at der var fuld gang i væksten i europa dengang.

Hvem deltog i Danmarkshistoriens store olierøveri. ? VkO

Indtil nu har landet gået glip af 7500 mill. fra nordsøen og regning for oprydning løber op i svimlende 242 milliarder, altså 242000 millioner. Kilde: Ingenøren Flot regning de har efterladt til danmark i 2040.

Hvem overbetalte privathospitalerne ? 100 mill.: VKO
Hvem forringede efterlønnen, der var tilsigtet de nedslidte på arbejdsmarkedet.? VKO

vem brugte 9,4 mia på meningsløs aktivering i stedet for uddannelse. ? VKO

Spaghettitårne og find din fugl.? VKO

Hvem lovede verdens bedste skole. ? VKO (Lars Løkke)

Ingen af disse navne

Skrevet af Henning Stephansen, Søndag den 6. januar 2013, 19:47

Lars Løkke er manden der kan fører Danmark frem,
der har ikke været andet end ballade med den nuværrende regering....

kedeligt men sandt

Skrevet af karin, Søndag den 6. januar 2013, 18:36

det er sørgeligt,men der findes faktisk ikke en eneste person i regeringen der har så meget profil at man kan udpege dem som en egnet statsminister.De taler som bedre vidende,og vil ikke høre på gode råd fra eksperter.De lever efter, der kommer en løsning i morgen eller ogdå en anden dag.Noget af det de har gennemført,er til stor skade for Danmark.Der har da aldrig været så mange knivoverfald som nu,det er jo hver dag man hører nogle forfærdelige historier,og aldrig har der været så mange indbrud og røverier som efter grænsekontrollen blev ophævet.Det er som om at de konsekvent gør det modsatte af hvad Dansk Folkeparti mener og det er en underlig måde at føre politik på

SMUT NU HELLE

Skrevet af Marianne Lundhøj, Søndag den 6. januar 2013, 18:13

Når Danmark står i den situation vi er i nu, er der da ikke tid til interne
slagsmål, lad os nu få noget arbejdsro og få de mennesker i Folketinget
til at indse, at det er der kræfterne skal bruges.

Der er da meget vigtigere ting end Helles manglende lederskab, vi var
nogen der allerede ved starten kunne se, at hun ikke havde de evner
der skal til for at kunne lede vores land.

Få nu gang i udskiftningen, så der kan laves ordentlig politik til gavn
for os danskere.
Om det skal være "skrigeskinken" ved jeg ikke, jeg synes ikke der er specielt mange socialdemokrater med pondus, så jeg foretrækker
Lars Løkke, men det kræver jo et nyt valg.

Danmark er dårlig stillet.

Skrevet af irma borup, Søndag den 6. januar 2013, 18:10

Nu skrives der så meget om en ny regering men men???

Har vi overhovedet nogle gode emner i danmark mere??

Jeg syntes vi er meget dårligt stillet i Danmark.

Er der nogen der kan komme med nogle nogen gode eks.

Nej der går ad h...... til i lille Danmark.

Tiderne skifter

Skrevet af Hans Köster, Søndag den 6. januar 2013, 18:06

Har lige set et klip i fjernsynet fra valgkampen, hvor Helle Thorning deler røde roser ud.
På ryggen af en socialdemokrat står de manende ord:
"Blå nedtur - rød optur".
Hvis han har trøjen endnu, tror jeg han vil blive til grin, hvis han viser sig i den, for i øjeblikket hedder parolen: "Rød nedtur - blå optur".

Lars Barfoed

Skrevet af Rigmor Von Raspstubbegaard Andersen, Søndag den 6. januar 2013, 17:26

Socialdemokratiet er færdige. de har begået karaktermord på sig selv. Efter Helle skal der ryddes op i 8-10 år med kaos og ballade, hvem gider at stå i front for dette? Næppe Corydon. Han gå efter statsminister posten. Så det bliver skrigeskinken. .

Lars Barfoed er den eneste politiker med format og seriøsitet til at samle og løfte danmark ud af krisen, og skabe tryghed og økonomisk vækst. Men de andre konkurrere på hvem der har mest humor. Er han den eneste med fædrelands kærlighed og hjerte til at slås for de danske værdier og danmarks sag. mon ikke også vores kære dronning Margrethe den anden af Danmark, igen vil sætte pris på en stærk mand som statsleder.

undskyld

Skrevet af erik bøgh larsen, Søndag den 6. januar 2013, 17:26

jeg fatter ingenting'krisen kradser der skal spares og skæres ned til benet.skatter og afgifter siver ud fra regeringen i en lind strøm.
jeg er forundret,vi har råd til issenkram for miliarder,fejlindvesteringer og forliste projekter i diverse styrelser der også koster vælgerne øgede skatter.
pengene fosser jo ud af statskassen,men ikke til gavn for den danske arbejder,tror de kloge hoveder virkelig at de kan rede hele verden på bekostning af det danske samfund,så tager de grulig fejl.
derudover så trænger landet til et grundigt tjek og eftersyn,der spildes og ødes med statens midler,der belønnes med et gyldent håndtryk,og et ekstra ben at gnave i.
sagt på godt dansk,hvad fanden er meningen,det er jo at gøre grin med skatteborgerne.
hermed hilsen til alle partier på borgen og godt nytår.
mvh fra fastlandet.

Brøndby Kommune

Skrevet af helle ibsen, Søndag den 6. januar 2013, 17:20

Det er frygteligt tragisk at Brøndby kommune misbruger deres autoritet og tvangsfjerner børn uden begrundelse, samt at en børnehave er mistænkt for at have seksuelt udnyttet 4 børn og ingen gør noget fordi det er udenlandsk danskere. Her en historie journalisterne kunne borer dybere i. men alle forholder sig passive.

Undrer mig

Skrevet af Søren, Søndag den 6. januar 2013, 17:11

Tænk, jeg troede, det var medlemmer af Socialdemokratiet, der valgte deres formand og ikke læserne af BT.

Da ikke skrigeskinken!?

Skrevet af Jønne, Søndag den 6. januar 2013, 17:10

Man kan da ikke i sin vildeste fantasi foreslå Skrigeskinken!?

Gud bevare Danmark!!