KØB PLUS!

Danskerne: Lars Barfoed er den dårligste partileder

Den konservative formand skraber for andet år i træk bunden, når danskerne uddeler årskarakterer til Folketingets partiledere.

Lars Barfoed (K) klarer sig værst af alle Folketingets partiformænd. Det gjorde han sidste år, og det gør han igen i år, viser en undersøgelse, som Analyse Danmark har lavet for Ugebrevet A4 blandt 1.971 repræsentativt udvalgte danskere.

På 12-skalaen opnår Lars Barfoed i undersøgelsen et gennemsnit på 2,6, og det er en tilbagegang fra sidste års snit på 3,2.

Det har ikke været muligt for Ugebrevet A4 at få en kommentar fra Lars Barfoed, men valgforsker Rune Stubager mener, at de danske vælgere har en opfattelse af, at Lars Barfoed ganske enkelt ikke gør et godt stykke arbejde.

- De Konservative begynder at nærme sig spærregrænsen, og det smitter af på bedømmelsen af partilederen, for han er jo den nærmeste til at gøre noget ved det. Midt i partiets eksistenskamp er der brug for en stærk leder, der sætter en kurs og får vælgerne til at komme tilbage, siger Rune Stubager til Ugebrevet A4.

DELTAG I DEBATTEN UNDER ARTIKLE

Afstemning

På pladserne over Lars Barfoed finder man statsminister og formand for Socialdemokraterne, Helle Thorning-Schmidt (S), der deler næstsidstepladsen med Anders Samuelsen (LA). Begge får et snit på 4,0, og det for begges vedkommende en tilbagegang fra sidste års 4,8.

Til gengæld klarer økonomi- og indenrigsminister Margrethe Vestager (R) sig godt i undersøgelsen, hvor hun med et gennemsnit på 6,5 er topscorer. Efter Vestager kommer Johanne Schmidt-Nielsen (Ø) med 6,0.

Lars Løkke Rasmussen går for tredje år i træk fremad og scorer en årskarakter på 5,6.

Folketingets to nye partiformænd, Annette Vilhelmsen (SF) og Kristian Thulesen Dahl (DF), klarer sig begge bedre i undersøgelsen end deres forgængere. Thulesen Dahl får et snit på 5,8, hvor Pia Kjærsgaard (DF) sidste år fik 5,4.

Annette Vilhelmsen får 4,7 i årskarakter, og det er ligeledes en forbedring af Villy Søvndals resultat fra sidste år. I 2011 fik han 3,4.

Tror du, at Lars Barfoed kan få De Konservative ud af den krise, de er i?

Deltag i debatten herunder. De bedste indlæg bliver bragt i BT tirsdag.

Din kommentar

Kommentarer

TIL Politik I Danmark

Skrevet af Cleunides souza , Torsdag den 21. februar 2013, 21:49

OM MIN DATTER GUADALUPE DA SILVA, HUN BLEV SEXUELT MISBRUGT I BØRNEHAVEN, VOLBY BRØNDBY KOMMUNE. HAVDE MIN DATTER STADIG IKKE MODTAGET PSYKOLOGHJÆLP SELVOM JEG GENTAGENDE GANGE HAVDE BEDT OM DET. DERFOR REJSIE JEG TIL BRASILIEN, MIT HJEMLAND, FOR AT MIN DATTER KUNNE MODTAGE PSYKOLOGHJÆLP. DA JEG HJEMVENDTE FRA BRASILIEN, KOM BRIGITTA NIELSEN OG EN ANDEN FRA BØRNEFORVALTNINGEN, KL 7.00 OM MORGENEN,OG SPARKEDE TIL MINE TING I MIT HJEM. DE HAVDE INTET BREV MED, OG HAVDE IKKE I FORVEJEN FORTALT NOGET OM, AT MIT BARN SKULLE FJERNES. JEG FIK ET CHOK OG LØB MED MIT BARN. DE RINGEDE TIL POLITIET OG HALVVEJS TIL BANEGÅRDEN KOM POLITIET OG JEG STOPPEDE. BRIGITTA FORTALTE POLITIET AT JEG FØR HAVDE KIDNAPPET MIT BARN, HVILKET IKKE ER SANDT. JEG HAR FORÆLDREMYNDIGHEDEN OVER MIN DATTER, OG ER FRI TIL AT REJSE MED HENDE NÅR SOM HELST. MIT BARN ER NU TVANGSFJERNET FRA MIG AF BRØNDBY KOMMUNE OG FLYTTET PÅ BØRNEHJEM TAO, HVALSØ MIT BARN HAR DET IKKE GODT. JEG ER BEKYMRET FOR MIT BARN OG SYNES DET ER URIMELIGT AT HUN ER BLEVET FJERNET FRA MIG. JEG ER IKKE MISBRUGER OG HAR ALDRIG VÆRET. JEG HAR ALDRIG VÆRET PÅ PSYKIATRISK HOSPITAL OG BRUGER IKKE NOGEN FORM FOR MEDICIN. MIN DATTERS FAR ER MISBRUGER OG ER VOLDELIG. KOMMUNEN VIL HJÆLPE TIL AT FORÆLDREMYNDIGHEDEN. JEG HAR VÆRET ALENE MED MIN DATTER SIDEN HUN VAR EN MÅNED I MIN MAVE. DA SMED JEG HENDES FAR UD FRA VORES HJEM, DA HAN VAR VOLDELIG. JEG MÅ KUN SE MIN DATTER 1 1/2 TIME 1 GENG OM MÅNEDEN JEG MÅ IKKE SNAKKE I TELEFON MED HENDE. HENDES FAR HAR LOV AT TALE MED HENDE I TELEFON OG TIL AT SE HENDE MERE END MIG. MIN DATTER GRÆDER OG ER FRUSTRERET. FORTÆLLER MIG AT HUN BLIVER TVUNGET TIL SAMVÆR MED SIN FAR MOD HEDENS VILJE. SOMMER 2011 PRØVEDE MIN DATTER AT KASTE SIG UD AF BILEN, HUN VAR PÅ TUR MED BØRNEHJEMMET. HUN VILLE LØBE HJEM TIL SIN MOR MEN VAR BANGE FOR HUN IKKE KUNNE FINDE VEJ. I RETTEN FIK JEG IKKE SELV TALE RET, KUN ADVOKAT FRA KOMMUNEN. JEG STOPPER IKKE FØR HUN ER HOS MIG IGEN. DET ER UTRUGT AT INGEN KAN / VIL HJÆLPE MIG. DA POLITIET OG ANDRE ER INDBLANDET I SAGEN. DET KAN IKKE VÆRE RIGTIGT AT. DER IKKE KAN GØRES NOGET NAR MIT BARN ER BLEVET MISHANDLET I SIN BØRNEHAVE. HUN SAVNER MIG OG HAR BRUG FOR MIG. JEG HAR BEVISER OG JEG FINDER MIG IKKE I AT VI BLIVER SVIGTET SÅDAN JEG VIL GERNE HAVE MIT BARN TILBAGE. VI ER BEGGE BRASILIANSKE STATSBOGERE OG JEG ØNSKER AT VI BEGGE KAN REJSE TILBAGE TIL BRASILIEN. JEG HAR UNDERRETTET DEN BRASILIANSKE STAT OM MIN SAG

Dejligt

Skrevet af Holger Danske, Onsdag den 13. februar 2013, 00:23

Dejligt med et parti mindre
Så mangler vi bare at komme af med det Dansker fjendske parti de Radikal også så er misionen komplet
Om Lars barrerøv knepper udenom er for mig ligegyldigt bare han blir på posten så forsvinder de af sig selv

Danmark fri

3%

Skrevet af knud, Tirsdag den 12. februar 2013, 11:45

Forslag: Kan man ikke vælge ham der Brian,og lukke i en fart

Så kedelig ....

Skrevet af lasse, Tirsdag den 12. februar 2013, 08:19

Lars Barfoed er så akedelig og ukarismatisk og så er det da morsomt at den "pæne" mand nu selv er kommet i konflikt med et af sit parties mærkesager - kernefamilien. Jeg synes de konservative med deres Gud, konge og Fædreland er en anakronisme - men de bidrager i høj grad til underholdningsværdien i en trist tid

Hans Engell!!

Skrevet af Thomas H. Rasmussen, Tirsdag den 12. februar 2013, 05:49

Få nu Hans Engell tilbage. Han har den pondus der skal til!

Sådan kan det gå!.

Skrevet af Torben S, Tirsdag den 12. februar 2013, 03:55

snart er Lars Barfoed, Lars Barroev!.

De skulle have beholdt Lene eller indsat Connie Hedegaard

Skrevet af Freja, Tirsdag den 12. februar 2013, 01:41

De konservative burde have tænkt sig om før de skildte sig af med Lene Espersen. De havde alt for store forventninger til at Lene kunne løfte partiet over 10% efter Bendtsen lige-nu-og-her, hun fik ikke tid nok til at udfolde sig som partileder. I øverigt burde de have hentet Connie Hedegaard hjem og indsat hende som partileder, hvis de absolut skulle skille sig af med Lene.

Lars Barfoed har ikke partileder-format, han er ikke folkelig og virker tør og kedelig når man ser ham på TV.

Det er trist

Skrevet af Jesper Andersen, Tirsdag den 12. februar 2013, 00:28

Det er trist, da det faktisk er det eneste borgerlige parti i DK. L og V, slås om, at hylde DF og deres økonomisk uansvarlige politik. Men Barfoed kan ikke løfte partiet, det er nok slut. Man bør næsten stemme på Helle T, hvis man ønsker borgerlig politik! Hmm underligt, at mange unge ikke gider politik.

overflødigt parti

Skrevet af Mogens Elgaard, Mandag den 11. februar 2013, 23:32

Partiets nedtur har ikke noget med pr-personen at gøre.
SÅ dumme tror jeg trods alt ikke vælgerne er.
Partiet er ganske enkelt blevet overflødigt.

ET KIKSET PARTI - KRÆVER LIGESOM EN KIKSET FORMAND.

Skrevet af Danerland, Mandag den 11. februar 2013, 23:04

STAKKELS KONSERVATIVE LARS BARFOD - NU i FARVER

=>http://www.tinyurl.dk/35209 -

Nu begynder jeg snart, at syntes det er synd for lille Lars Barfoed, kan det være fordi han holdt i hånd med DJØF Margrethe ?

Eller fordi han vil have de prostituerede på dagpenge ? 4 SNØFT og en tudekiks til Lars.

.......................

TIL Politik I Danmark

Skrevet af Cleunides souza , Mandag den 11. februar 2013, 20:11

Klage Får politiet hjælp ikke i Danmark jeg undertegnede, vil hermed bevidne, at jeg har været med til møder kommune, læge, familiehus og Cleunides og børnehave.Til det ene møde, bekræftede lægen, at Guadalupe bærer præg af at have været misbrugt seksuelt. Cleunides har i flere år bedt om hjælp hos læge og Brøndby kommune, men har ikke modtaget den hjælp psykolog til Guadalupe på 4 år Ja en pædagog sagt til min barn du kommer aldrig hjem hun er fjenet fra mig 2 år i dag jeg er klage hjælp ikke og 1 1/2 år jeg må kun se min datter 1 1/2 time 1 gang om måneden jeg er ikke mibruger og kar aldrig været jeg har aldrig været på psykiarisk hospital og bruger ikke nogen form for medicin.Min barn er blevet fjenet hun blev misbrugt i børnehaven,Brøndby er urimeligt kommune er korrupt BARN SKAL HJEM TIL MOR ♥ ♥ ♥ OG MOR ER IKKE MISBRUGT BARN KOMMUNE HJÆLP IKKE BARN ER MOD BARN KOMMUNE ER KORRUPT JEG VIL FRA MIT BARN HUN BLEV MISBRUGT I BØRNEHAVEN, OG HUN ER BLEVET FJENET FRA MIG DET ER URIMELIGT jeg tale med kommunen jeg har båndoptaglser der beviser dette om mit barn HUN BLEV MISBRUGT I BØRNEHAVEN, HUN ER BLEVET FJENET FRA MIG JEG HAR UDTALT DER BEVISER DETTE. Jane jeg må ikke holder jul min barn 3 år jeg er bekymret for mit barn PÅ BØRNEHJEMMET HAR 1 BARN TIL JUL ER MIN BARN I DANMARK OG BRØNDBY KOMMUNE ER KORRUPT

Status for landets tilstand

Skrevet af Birgit Bro, Mandag den 24. december 2012, 17:42

Status for Danmark 2012/13:

http://www.danjohannesson.dk/1244

Konservativ Folkeparti er ansvarlige for, at landet er kommet ud i morads der er svært at komme ud.

Tilmed foreslår og anbefaler Lars Barfoed i forår 2012 ny Offentlovslov der har som formål, at magthavere ikke kan undersøges for magtmisbrug, fordi journalister og borgere ikke kan få indblik i sagerne såfremt denne lov bliver vedtaget. Det har ihvertfald ikke noget med demokrati at gøre.

I 10 år snoldede Konsersvativ Folkeparti skatteborgeres penge op.

Og sågar førte K landet ud i ulovlig angrebskrig og skred til sidst for ansvaret for alle disse ulykker.

Tilmed har Konservative blakket fortid og blakket nutid.

Konservatives troværdighed er minus 5.

Rettelse

Skrevet af Birgit Bro, Mandag den 24. december 2012, 17:46

*Offentlighedslov.

panik

Skrevet af torben eriksen, Søndag den 23. december 2012, 13:11

K er et asocialt velhaver parti der er totalt overflødigt.De har to ting på programmet.Skattelettelser til de velstillede og social massegrav til syge,handicappede og arbejdsløse.Der er panik før lukketid når de seriøst kan bare overveje Ferie Lene --FERIELENE som formand.Så er der da intet der fungerer.Kan man ikke holde orden i egne rækker kan man da slet ikke være med til at regere et helt land.

Hvem er værst?

Skrevet af Danny, Lørdag den 22. december 2012, 20:08

De røde eller de blå? Desværre er almindelige hårdt arbejdende og hårdt beskattet "malkekvæg" konstant offer for politiske pampere der i de fleste tilfælde aldrig har haft et ærligt arbejde hvor der blev stillet krav, men til gengæld besidder en veludviklet evne til at tilgodese sig selv. Når afgifterne stiger - så hæver man bare sin egen offentlige støtte som man har lyst - sidst med 13% og fra 2013 med 6% plus ?? inden året er gået. Eftervederlag og pension efter et års "ansættelse" og ingen modregning hvis de får anden indtægt, lavere pensionsalder end pøbelen, skatteyder betalt pension til deres børn, orlov som man har lyst til med fuld løn, tre måneders sommerferie plus ??? og fri ret til yderligere ferie hvis "man trænger til det" - hvad f..... bilder de sig ind? Den nuværende børnehave regering er sammensat af pampere, de fleste uden færdiggjort uddannelse eller med en baggrund som ansat inden for en faglig eller offentlig organisation, en baggrund hvor man sjældent bliver stillet til regnskab for økonomisk mismanegement, løgne eller dårlig ledelse men i værste fald tildeles en "næse", en attraktiv aftrædelssordning (belønning) for bagefter af pampervennerne at bliver tildelt en ligegyldig stilling til samme eller højere offentlig understøttelse som før man havde bevist sin uduelighed (det hedder "Peter princippet" = Man forfremmes automatisk indtil det maksimale niveau af inkompetance er opnået). Seneste ministerpamper Uffe Elbæk, der på rekordtid formåede at formidle job og støtte til sin mand's arbejdsplads, direktørjob til Zenia Stampes samlever på samme arbejdsplads og en tåbelig statsstøtte til en komplet ligegyldig uddannelse som cirkusklovn, hvor man på Christiansborg gratis kan hente betydeligt flere klovne end der er behov for i hele Danmark. Man kan fodre svin med alle de uduelige pampere! Nu begræder De Konservative at man fyrede ferieministeren Lene Espersen. Det forstår jeg ikke for "hun valgte jo selv frivilligt at gå af som formand" ??? På grund af uduelighed formåede hun at halvere tilslutningen til liste C og kostede samtidig skatteyderne et milliardbeløb ved en tåbelig bankpakke-2 aftale. Der er ingen grund til at jokke i de evner Lars Barfoed har som billetsælger. Hvis De Konservative ikke har bedre at byde på så opløs partiet. Det har ikke nogen berettigelse efter seneste forsøg på at samarbejde med De Radigale og Pestager. Hvis C vil have ferieministeren tilbage løser problemet sikkert sig selv. Hvem skal så lukke og slukke? Nu da nytåret er nært forestående vil jeg komme med en advarsel: GÅ ALDRIG TILBAGE TIL EN FUSER !!!

Opsamling

Skrevet af Sille, Lørdag den 22. december 2012, 19:31

Glædelig Jul.

Dansk politik anno 2012/13:

http://www.danjohannesson.dk/1244

Den er god

Skrevet af Morten Jessen, Lørdag den 22. december 2012, 19:59

Tryk på link.

Det er det vigtigeste der er skrevet i år. Du får indblik i hvad der sker med Danmark.

Vanvittig K-politik

Skrevet af Sine, Lørdag den 22. december 2012, 19:12

K lagde også stemme til den mest afstumpede, afskyelige og inhumane politik hvor danskere måtte f.eks. flytte til Sverige for at være sammen med deres kæreste. Konservativ Folkeparti er ét forrykt parti.

Vanvittig K-politik

Skrevet af Sine, Lørdag den 22. december 2012, 19:01

K lagde også stemme til den mest afstumpede, afskyelige og inhumune politik hvor danskere måtte f.eks. flytte til Sverige for at være sammen med deres kæreste. Konservativ Folkeparti er ét forrykt parti.

K ønsker tiden tilbage til Kaj Holgers tid

Skrevet af re, Lørdag den 22. december 2012, 18:50

Det er komplet vanvittig, at K i sin tid afskaffede gruppeeksamen når projektarbejde mange steder er den måde arbejdspladser er indrettet.

----------

Konservative begræder stadig, at adlen mistede sine goder.

Men har Danmark fået politisk adel der er ligeså grådig og skruppelløs som den forrige.

Konservatives morads

Skrevet af Jens, Lørdag den 22. december 2012, 18:25

Konservativ Folkeparti gav skatteborgernes penge til parasitter i form af banker.

Tilmed uorden i økonomi; K snoldede pengene og skred sågar fra ansvaret.

barfoed

Skrevet af erik olsen, Lørdag den 22. december 2012, 16:03

barfoed er en radikal konservativ det så man jo op til valget hvor han prøvede at indynde sig hos vestager,hvis ikke han går af så kan man se de konservative omkring spærregrænsen

Tilliden forsvandt allerede under Poul Schlütter

Skrevet af Frederik, Lørdag den 22. december 2012, 15:43

Det svigt, der er sket i Det konservative Folkeparti blev initieret af Poul Schlütter. En kartoffelkur, der ødelagde økonomien for 10.000 vis af familier og en landsskadelig politik, der grundlovsstridigt forærede for mange tusinde milliarder kr. råstoffer og enorme territorialinteresser væk. Stilen er fortsat under de skiftende formænd og under Lene Espersen blev for mere end 200.000 milliarder kr. råstoffer og territorialinteresser på mere en 7 mio. km2 foræret bort i strid med grundloven. Danskerne er blevet røvet af dette intetsigende latterlige navlepillerparti.

Hvem vil savne de konservative parti når de ryger ud af

Skrevet af J. Andersen, Lørdag den 22. december 2012, 14:32

folketinget.

Forhåbenligt ingen. De Konservative stod for Gud, Kongen og fædrelandet ifølge dem selv.

Og hvad præsterede Det Konservative folkeparti så i 2010 da deres Forbruger og Familieminister Henriette Kjær igennem flere år holdt håndværkere og resten af Danmark for nar.

Henriette Kjær og hendes mand Erik Skov havde holdt en forbrugsfest uden sidestykke for andres penge. Da regnskabet blev gjort op viste det sig at manden havde svindlet for over 5 millioner kroner beviseligt og formentligt mere endnu.

Hvis ovenstående var en enkelt sag som kun tog forsiderne i en uge til 14 dage og Det konservative Folkeparti "som står for de højeste idealer" heri Danmark havde givet hende et ultimatum, at hvis dette ikke bliver bragt på plads øjeblikkeligt så ville hun blive ekskluderet af partiet med øjeblikkelig virkning.

Men nej, det viste det sig blot selvglade selvfede parti var sig selv og sine egne nok og farcen men Henriette Kjær og hendes mand fik lov til at fortsætte med Det Konservative Partis velsignelse.

Der tabte jeg alt for de konservative og jeg ville aldrig nogensinde stemme på dem. Nej for Henriette og Erik Skov var jo "vennerne" og så er der åbenbart ingen idealer der skulle overholde.

Det var rent sagt til at brække sig over, at se Det Konsertive Folkeparti intet gjorde mens Erik Skov havde "lånt" penge af sin mor og senere udtalte sig, at hun ser aldrig een krone igen.

Så dø i fred Konservative Folkeparti, i har solgt ud af alt under ovenstående sag og der er intet i kan gøre for at rette op på dette.

Bent Stobberup

Skrevet af Bent Stobberup, Lørdag den 22. december 2012, 14:06

Lars har givet Helle regeringsmagten ved sin "flirt" med de radikale forud for sidste valg.
Derfor bør han gå ud, ikke kun af de konservative, men helt ud af politik!!!

Træt og gammel!

Skrevet af F.Fredsgaard, Lørdag den 22. december 2012, 13:55

Lars B. ligner mere og mere en gammel træt sur mand, skift ham ud.

Det Konservativ Folkeparti Hvor ?

Skrevet af HBJ , Lørdag den 22. december 2012, 13:41

:-) troet ikke det Konservativ Folkeparti var i folketinget mere :-)) så ja det er da bare om i en fart at få sparket Lars Barfoed ud på udskiftnings bænket - han har da fået kørt det parti helt ned - så hvis de Konervative skal overleve næste valg så skal der gøres noget nu :-)

Alt andet end Venstre

Skrevet af Per nielsen, Tirsdag den 18. december 2012, 16:52

Som socialist kan jeg godt li` de konservative. Det konservative folkeparti er den rene borgerlige vare. Dem kan man diskuterer seriøst med. Dem kan man være uenig med. Konservative har, med deres udgangspunkt, altid været rimilig seriøse i deres debatform. Til forskel fra det store superborgerlige og superliberale parti Venstre. De er altid enige med dig og alle de andre, men gør alligevel hvad der passer dem. De lover at fx efterløn og dagpenge regler er fredet, men beskærer alligevel begge ting. De siger de er mod magtmisbrug, men alligevel er personer i og omkring partiets ledelse, dybt involveret i et forsøg på at svine vores statsminister. De siger de er mod korruption, alligevel har de altid brugt magten til at sikret sig selv og sine, og gerne partiets bidragsydere.
Så for mig, som socialist, virker de konservative langt mere politisk ærlige end Venstre

Ærlige konservative

Skrevet af Knud Mortensen, Lørdag den 22. december 2012, 16:13

Per: Som socialist må jeg give dig ret, jeg er bestemt ikke enige med de Konservative, men ret skal være ret, og så i de ting du fremhæver. Desuden har venstre “planket“ mange af de konservative ideer, og fremhæver dem som deres egen, hos de konservative får/fik man den ærlige vare, så kan man lide det eller ej!

Ja

Skrevet af Morten, Onsdag den 19. december 2012, 15:55

Ja, det er sandt nok.

Desværre fejrer K også til enhver lejlighed overklassens sejr over underklassen.