Politik

Borgmester tog arbejdsmobilen med på ferie: Fik regning på en kvart million

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Odenses borgmester Anker Boye (S) afviser, at han skulle have brugt 245.057 kroner, som TDC har opkrævet på en telefonregning. Foto: Johnny Wichmann / billedbyroet

Anker Boye (S), der er borgmester i Odense Kommune, har modtaget en kæmperegning på 245.057 kroner. Beløbet skulle være brugt under en ferie i Tyrkiet i sommeren 2011. Det skriver Fyens Stiftstidende.

- Jeg er ærgerlig, ked af det og irriteret over, at Odense Kommune er kommet i den her situation. Jeg brugte min telefon på samme måde, som jeg altid gør, siger Anker Boye til lokalavisen.

Han mener kun, at han tjekkede mails, nyhedstjenester og besvarede opkald som han altid har gjort. Det har han eksempelvis tidligere gjort i Tyskland og Spanien uden problemer. Derfor finder han også regningen helt ude af proportioner.

Odense Kommune savner dokumentation for, at der er hold i regningen. Derfor ligger de i øjeblikket i strid med TDC, da de ikke mener, at regningen skal betales. Kommunen påstår, at der netop inden rejsen blev indgået en billigere aftale mellem de to parter tilbage i 2011.

Faktisk sender de et erstatningskrav til TDC på 9,5 millioner kroner for fejl i adskillige sager mellem kommunen og teleselskabet. Det krav har TDC valgt ikke at kommentere på over for Fyens Stiftstidende.

På trods af mulige misforståelser mellem kommunen og TDC er Anker Boye stadig chokeret over den ballade, som det har givet ham at bruge sin telefon.

- Jeg kan garantere for, at den her, siger borgmesteren og tager en iPhone i hånden, kommer ikke med, hvis jeg igen skal på ferie i Tyrkiet.

Det læser andre