KØB PLUS!

Ballade i SF: Tesfaye går af - uenig med Vilhelmsen

Mattias Tesfaye stopper torsdag som næstformand for regeringspartiet SF. Det siger flere SF-kilder til netavisen Altinget.dk.

Ifølge Altinget.dk er der for langt mellem det Tesfaye står for politisk og så den linje Vilhelmsen vil forfølge. Altinget.dk erfarer også, at Tesfaye ikke planlægger at opstille til folketinget for SF ved næste valg.

Tesfaye blev under stor dramatik valgt til næstformand på SFs landsmøde i foråret. Valget af ham var med til at sende den ene af de hidtidige næstformænd, Meta Fuglsang, ud i kulden.

Mattias Tesfaye støttede sundhedsminister Astrid Krag i formandskampen mod Annette Vilhelmsen og er desuden nært knyttet til tidligere skatteminister Thor Möger Pedersen og den tidligere partiformand, Villy Søvndal.

HVAD MENER DU? ER DET DET ENDEGYLDIGE FARVEL TIL MÖGER-KLANEN? DELTAG I DEBATTEN NEDENFOR ELLER PÅ BT'S FACEBOOK-SIDE HER

Din kommentar

Kommentarer

næste kandidat - ude

Skrevet af else marie kjær, Torsdag den 6. december 2012, 08:49

åh, sikken lettelse. lad os så bare håbe næste kandidat til "nu går jeg-listen" er den fuldstændig malplacerede udenrigsminister Danmark -desværre - må trækkes med pt. han er så ensidig når det drejer sig bl.a. om mellemøsten. FARVEL OG INGEN TAK WILLY SØVNDAL, følg dine soldater og gå UD af partiet/politik ...

Tid til skifte

Skrevet af Magnus Klein, Torsdag den 6. december 2012, 07:20

Der skiftes godt ud for tiden, og det betyder, at gennemsnitsalderen stiger med adskillige år.
Unge Möger blev afløst af Holger K., midaldrende Elbæk med gamle Jelved, og Tesfayes afløser bliver sikkert også ældre end ham.

Så skal vi bare have skiftet statsministeren ud. Anker Jørgensen er nok for gammel, men Nyrup kan endnu.
Hun talte på landsmødet om at stille stiletterne. I går tabte hun den ene, så det er langt fra sikkert, at blondinen selv kan bestemme, hvornår de skal stilles.
Og hvem mon kan overtage Villy Søvndals post?
Det er for sent med Aksel Larsen eller Gert Petersen.

Enden er nær!

Skrevet af Pedersen, Onsdag den 5. december 2012, 23:21

Jamen,- HU-HEJ hvor det går,- det ene tager det andet med sig,-

-NU glæder vi os så meget til, at også Helle Thorning, Magt-Margrethe også forsvinder,- så falder det hele sammen!
Det kniber gevaldigt med at holde Løgnene sammen længere!

og hvad så ???

Skrevet af sa, Onsdag den 5. december 2012, 23:03

En fuldstændig ligegyldig nyhed om et inderligt uinteressant fjols fra den røde blok.

Næææ.. det ville virkelig være en interessant nyhed hvis skattålen Thorning gik af og/eller udskrev valg.

Alt andet er ligegyldigt flimmer om en regering i total opløsning.

TIL Politik I Danmark ER KORRUPT

Skrevet af Cleunides souza silva, Onsdag den 5. december 2012, 22:37

jeg undertegnede, vil hermed bevidne, at jeg har været med til møder kommune, læge, familiehus og Cleunides og børnehave.Til det ene møde, bekræftede lægen, at Guadalupe bærer præg af at have været misbrugt seksuelt. Cleunides har i flere år bedt om hjælp hos læge og Brøndby kommune, men har ikke modtaget den hjælp psykolog til Guadalupe på 4 år Ja en pædagog sagt til min barn du kommer aldrig hjem hun er fjenet fra mig 2 år i dag jeg er klage hjælp ikke og 1 1/2 år jeg må kun se min datter 1 1/2 time 1 gang om måneden jeg er ikke mibruger og kar aldrig været jeg har aldrig været på psykiarisk hospital og bruger ikke nogen form for medicin.Min barn er blevet fjenet hun blev misbrugt i børnehaven,Brøndby er urimeligt kommune er korrupt BARN SKAL HJEM TIL MOR ♥ ♥ ♥ OG MOR ER IKKE MISBRUGT BARN KOMMUNE HJÆLP IKKE BARN ER MOD BARN KOMMUNE ER KORRUPT JEG VIL FRA MIT BARN HUN BLEV MISBRUGT I BØRNEHAVEN, OG HUN ER BLEVET FJENET FRA MIG DET ER URIMELIGT jeg tale med kommunen jeg har båndoptaglser der beviser dette om mit barn HUN BLEV MISBRUGT I BØRNEHAVEN, HUN ER BLEVET FJENET FRA MIG JEG HAR UDTALT DER BEVISER DETTE. Jane jeg må ikke holder jul min barn 3 år jeg er bekymret for mit barn

Sikken en masse vrøvl!

Skrevet af Kurt Jespersen, Torsdag den 6. december 2012, 02:26

Lær dig dog at skrive dansk, så vi kan forstå dig. Det hele er jo det rene volapyk. Det ord kender du sikkert ikke, men det du skriver eller forsøger at skrive, er jo det rene vrøvl.

SKØNT

Skrevet af Steen Jensen, Onsdag den 5. december 2012, 22:24

HERLIGT med endnu lidt mere ballade i den røde lejr!

Der kommer sikkert en god løsning

Skrevet af Hans, Onsdag den 5. december 2012, 22:19

Ingen problemer for socialisterne har styr på det. For vi ved jo alle sammen, at der kommer en god løsning i morgen