KØB PLUS!

Avis: Oprøret mod Thorning ulmer

Statsminister Helle Thorning-Schmidt risikerer at blive skiftet ud som både partiformand og statsminister allerede inden næste valg, skriver Weekend-avisen i en analyse fredag.

Det har længe været klart, at kritikken mod hende bliver stadig heftigere fra både fagbevægelsen, i regeringen og i socialdemokraternes egne rækker.

I følge avisen har statsministerens nytårstale kun bragt ekstra ved til det bål.

'Man kan faktisk godt høre på dronningens nytårstale, at Danmark har fået en socialdemokratisk regering, mens samme kendsgerning ikke skinnede gennem statsministerens tale', citerer Weekend-avisen en unavngiven fagforeningsmand for at sige.

Men allerede 2. juledag sagde 3F-formand, Poul Erik Skov Christensen i Jyllands-Posten:

- Jeg er lidt i tvivl om, hvilken planet fru Thorning færdes på, siger Poul Erik Skov Christensen, formand for 3F, og opfordrer til et kursskifte med mere fokus på arbejdspladser og mindre fokus på udbuddet af arbejdskraft:

- Hvis statsministeren igen sætter kikkerten for det blinde øje, så beder man om ikke at blive genvalgt, siger Poul Erik Skov Christensen.

DELTAG I DEBATTEN UNDER ARTIKLEN

Afstemning

Men det er ikke kun i fagbevægelsen utilfredsheden vokser.

Som BT skrev før jul, var det opsigtsvækkende, at Bjarne Corydon i et interview med Politikken før jul ikke afviste grundigt nok, at han en dag ville gå efter formandsposten i Socialdemokraterne.

Det vakte stor opmærksomhed blandt partikammeraterne, at finansministeren dermed åbnede for spekulationer om statsminister HelleThorning-Schmidts politiske fremtid.

En ting er, at Helle Thorning-Schmidt er færdig som formand, hvis hun taber næste valg, hvilket alle meningsmålinger tyder på i øjeblikket.

Men der kan også lure fælder for hende allerede inden da.

Det vil være voldsomt og usædvanligt at vælte en formand i utide, men det er ikke i umuligt.

BT erfarede allerede i december, at socialdemokrater i lukkede kredse har talt om, at Helle Thorning har ét år endnu til at rette meningsmålingerne op. Lykkes det ikke, kan man blive nødt til at skifte formand.

Personspørgsmål må ikke veje så tungt, at partiet nærmest lider uoprettelig skade derved, lyder argumentationen.

Det er dog ikke Bjarne Corydon, men beskæftigelsesminister Mette Frederiksen, der i så fald står tættest på at afløse Thorning. Det skulle så formentlig ske i en alliance med Bjarne Corydon og den magtfulde gruppeformand, Henrik Sass Larsen.

Synes du, at Socialdemokraterne har brug for en ny formand? Deltag i debatten herunder - de bedste indlæg bliver bragt i BT lørdag

Din kommentar

Kommentarer

Regering skal træde af.

Skrevet af Helena Thomsen, Torsdag den 20. juni 2013, 17:33

Vi skal har valg nu og ikke først når regering bringer Danmark på listen over de mest fattige lande som alt tyder på hvis vi ikke råber vagt i gevær. Regering er ganske enkelt en politisk katastrofe og deres berøringsangst over for indvandrer og deres manglende forståelse for at yde til samfundet ramme alle dansker. Regerings EU politik sejler i alle retninger og de ligger sig glædelig for EU's diktatur.

Udskift Thorning - hellere nu end senere

Skrevet af Luis Monteiro, Fredag den 25. januar 2013, 13:14

Thorning har aldrig været min kop té. Hun er arrogant og ikke en ægte socialdemokrat; og det giver sig udslag i den politik, som S fører i og udenfor regeringen og trækker S mod højre. Desuden har hun foretaget mange løftebrud fra før valget til nu. Fagbevægelsen og lønmodtagerne kan ikke regne med, at et ord er et ord. Hvis partiformanden hos S bliver udskiftet nu med en større socialdemokratisk profil kan tilliden inden næste valg genoprettes hos vælgerne og det vil afspejle sig i meningsmålingerne, herunder regeringens troværdighed, større samarbejde med EL og fortsatte beståen.

Helle er god

Skrevet af Ole Brødholt, Fredag den 25. januar 2013, 11:03

Lad nu Helle være hun er rigtig god for os på højre fløjen -

TIL Politik I Danmark

Skrevet af Cleunides souza , Torsdag den 24. januar 2013, 17:31

Klage Får politiet hjælp ikke i Danmark jeg undertegnede, vil hermed bevidne, at jeg har været med til møder kommune, læge, familiehus og Cleunides og børnehave.Til det ene møde, bekræftede lægen, at Guadalupe bærer præg af at have været misbrugt seksuelt. Cleunides har i flere år bedt om hjælp hos læge og Brøndby kommune, men har ikke modtaget den hjælp psykolog til Guadalupe på 4 år Ja en pædagog sagt til min barn du kommer aldrig hjem hun er fjenet fra mig 2 år i dag jeg er klage hjælp ikke og 1 1/2 år jeg må kun se min datter 1 1/2 time 1 gang om måneden jeg er ikke mibruger og kar aldrig været jeg har aldrig været på psykiarisk hospital og bruger ikke nogen form for medicin.Min barn er blevet fjenet hun blev misbrugt i børnehaven,Brøndby er urimeligt kommune er korrupt BARN SKAL HJEM TIL MOR OG MOR ER IKKE MISBRUGT BARN KOMMUNE HJÆLP IKKE BARN ER MOD BARN KOMMUNE ER KORRUPT JEG VIL FRA MIT BARN HUN BLEV MISBRUGT I BØRNEHAVEN, OG HUN ER BLEVET FJENET FRA MIG DET ER URIMELIGT jeg tale med kommunen jeg har båndoptaglser der beviser dette om mit barn HUN BLEV MISBRUGT I BØRNEHAVEN, HUN ER BLEVET FJENET FRA MIG JEG HAR UDTALT DER BEVISER DETTE. Jane jeg må ikke holder jul min barn 3 år jeg er bekymret for mit barn PÅ BØRNEHJEMMET HAR 1 BARN TIL JUL ER MIN BARN I DANMARK OG BRØNDBY KOMMUNE ER KORRUPT

Nok at vælge imellem - men nogen kvalificerede ?

Skrevet af Hugo-Børge, Mandag den 21. januar 2013, 10:14

Det har jo vist sig, at Helle Thorning's tilbud i sin tid om at bringe folket og riget på ret kurs ikke er lykkedes - hun narrede store flokke af vælgere til at stemme den nye regering ind i ledelsen af landet med løfter om, at lede og regere på en kvalificeret måde - det er angiveligt ikke lykkedes, så vi må have nogle mere kvalificerede ind i stedet for.
Men denne gang skal det være nogen, som har forstand på og indsigt i drifts- og nationaløkonomi, produktions- og driftsteknik - samt kende til emnet kvalitetssikring - desuden skal den respekt, som danske ingeniører, håndværkere, læger og sygeplejersker har skabt ude i verden retableres, så vi igen kan rejse rundt derude uden at få en maskinpistilsalve i røven - vi skal tilbage til rollen som en hæderlig, ordentlig og fredelig lille kartoffel- og svineavlernation, der skaber gode samarbejds- og arbejdsklimaer derude - så må de krigsliderlige forbrydere, som andre nationer har narret til krigsforbrydelser og misforstået bekæmpelse af andre, spændende kulturer og nationer finde andre steder at udøve deres vanvid.

ny formand

Skrevet af erik bøgh larsen, Mandag den 21. januar 2013, 10:02

det hjelper ikke en disse så længe de radikale er en del af regeringen.
godt nok er dansk folkeparti støtte for den blå blok,men det indikerer jo ikke at de er enige med blokkens hets mod den arbejdende befolkning,og den løbske beskatning af samme.
mvh fra fastlandet.

en god kirkelig handling.

Skrevet af B jørgensen, Mandag den 21. januar 2013, 09:52

Mogens Honnicker som bedemand og Helle Thorning S som sognepræst det ville blive en god løsning for alle De to har lige den hjerne kapisitet til jobbet.

Vore forfædre roterer af skam i graven over vor tids politikere!

Skrevet af Hansen, Onsdag den 16. januar 2013, 14:20

Ja hun er et "O" som lever højt som en mide på ryggen af naive slaver!

Hun er opstået af ingenting, hun er ingenting og kan ingenting udover at svindle og fylde befolkningen med løgn, min forfar Kong Charlemange ville vende sig i sin grav, hvis han vidste hvor let det er i vor tid, at manipulere med en ellers "såkaldt oplyst" befolkning i vor tid!

Helle Thorning

Skrevet af S. Larsen, Tirsdag den 15. januar 2013, 12:16

Har udspillet sin rolle som formand i S og som Statsminister, og har fået karakteren laaaangt under middel.

Duer ikke, hun er en mega løftebryder, og vasker hele tiden hænder, giver alle andre skylden for sine skandaler.

Hun er arrogant og håner de arbejdsløse, fordi de ikke kan få det arbejde der ikke findes.

Helle Thorning S gnubber sig ustandseligt op af robot Margrethe Vestager R, og driver Anette Vilhelmsen SF rundt på dansegulvet til melodien "ja ja Helle har jo ret - og med omkvædet Ja ja Anette og SF skal nok makke ret.

Anette Vilhelmsen SF er nu så rundtosset, at hun ikke ved hvad ben hun skal stå på. Imens melder flere og flere medlemmer sig ud af SF.

Vælgerne flygter fra cirkusset i de 3 regeringspartier S-R-SF.

Utilfredsheden vokser og vokser i meningsmålingerne uge for uge, måned for måned.

Helle Thorning må give magten i S til Henrik Sass Larsen, han har det største og bedste netværk, både politisk og udenfor Christiansborg samt kommunerne.

Henrik Sass Larsen kan klare opgaven, og give `jamen sådan er det jo`Margrethe Vestager det modspil hun fortjener.

Vores socialdemokratiske kammerat Magnus Heunicke kan søge job i en bedemandsforretning.

HENRIK SASS LARSEN

Skrevet af Simon J. L., Lørdag den 26. januar 2013, 19:16

VIL VÆRE GODT RUSTED NÅR HAN KAN FÅ HJÆLP AF ALLE SINE "ZUZUKI" ROCKER VENNER, SOM HAN KAN GIVE MINISTERPOSTER.

UD MED HELLE IND MED HENRIK

Lad os få Akademikervældet afskaffet og Kongedømmet genindført.!

Skrevet af Hansen, Søndag den 13. januar 2013, 03:56

Det har aldrig nogensninde været målet, at få skabt fuld beskæftigelse hverken i Danmark eller EU, tværtimod har målet hele tiden været at skabe frygt, massearbejdsløshed og økonomisk kaos, og Bilderbergerbandens lakajer Heller Thorning Schmidt og Margrethe Vestager, følger nøjagtig de underhåndsdirektiver Bilderbergerbandens Håndlangere teknokraterne i EU befaler dem, det er den eneste måde de kan skabe løntrykkere og undertrykke hele den europæiske befolkning, ved at ruinere "SLAVERNE"!

Hele det politiske system er sammenspist og gennemkorrupt, og desværre har de en flok villige og billige lakajer, til at udføre alt det beskidte arbejde for dem, men bare rolig, de Konservative kommer ikke over spærregrænsen ved næste valg, og inden længe kommer Venstre også ned på samme niveau som Socialdemokratiet og SF, det bliver straffen for deres storhedsvanvid, og leflen for de rige, samtidig som de tramper hen over de fattige og dårligst stillede i samfundet!

Spindoktorer og de (Konservative forklædt som RadiGale og Socialdemokrater), er et problem for et hvilket som helst anstændigt samfund, lige som alle de “såkaldte eksperter” kommentatorer, økonomer, politiske redaktører og alle regeringernes lakajer, for den udemokratiske og asocial Helle Thorning gør nøjagttig hvad Bilderbergerbanden har dikteret hende, og med støtte fra alle deres lakajer i medierne, hun har lige som alle de lakajer ikke hjerne til andet, eller at gøre noget på egen hånd, til gavn for danskerne og det danske samfund, og så håber hun naturligvis, at hun kan få alle de narre de villige spytslikkere i fagbevægelsen, til at gør nøjagtig det samme overfor samfundets slaver!

Og enhedslisten skal nok falde til patten, de skal som små babyer bare lige op at bøvse, før de igen falder til patten, så de vælter desværre ikke den asociale S-SF-R regering, der vil ikke ske noget som helst før befolkningen tager affære, og sparker hele det tyvagtige og korrupte slæng ud af Christiansborg, for hovedparten af dem er med i Bilderbergerbanden, nu med deres kyniske darling Helle Thorning Schmidt i spidsen!

Den danske befolkning kan roligt være særdeles bekymrede, for hun skal nok få hjælp af alle de andre udemokratiske kapitalistiske lakajer fra den borgerlige fløj, det er jo netop en så asocial politik, de havde planlagt før valget, og en så asocial politik kan kun gennemføres af (kapitalistiske pamper-lakajer), forklædt som socialdemokrater, akademikere som aldrig nogensinde har lavet andet, end at leve som parasitter på ryggen af slaverne, lige som alle de faglige organisationers plattenslagere!

Hvis de borgerlige havde gennemført den politik, havde det skabt et oprør a la Grækenland og Mellemøsten!

Og lakajerne i mediernes opgave er desværre blevet, at få folk til at tror på, at Danmark er et demokratisk samfund, og at det er demokratiske beslutninger der bliver serveret for den sagesløse befolkning gennem medierne, men det er så langt fra sandheden som noget overhovedet kan være, lige som det er blevet deres opgave, at få befolkningen til at tror, at vi har kapitalisme her i Danmark, men det har vi ikke og har faktisk aldrig nogensinde haft!

Sandheden er at vi har et ekstremt udemokratisk og topstyret “Partidiktatur og Kapitalsocialisme”!

Danmark er ikke et kapitalistisk system, men er ved hjælp udspekulerede akademiske og teknokratiske lakajer, gennem årtier udviklet et ”kapitalsocialistisk” system, som betyder at:

Når kapitalen har profit, kan den frit stikke pengene i sine egne lommer!

Når den har tab, går den til staten (skatteborgerne) og får pengene tilbage!

For finansselskaber og virksomheder ejer hinandens gæld, og hvis én virksomhed går fallit, er der stor chance ”risiko” for, at to eller flere andre også går konkurs!

Og så kommer de grådige politikere, finansselskaber og industrier i vanskeligheder, og begynder at klynke som små pattebørn, afskediger alle de lavestlønnede medarbejdere, i stedet for at sparke et par af de værdiløse højtlønnede “såkaldte ledere” ud, for at reducere det ekstreme lønomkostningsniveauet!

Det er det værste scenarie overhovedet de politiske akademikere kan tænke sig, for så mister han/hun stemmer og befolkningens tilslutning, og det må undgås med alle til rådighed stående midler, selv halve sandheder eller halve og hele fabrikerede løgne!

Befolkningen må vælge, enten skal vi have “kapitalisme og demokrati” eller også skal vi have “socialisme”, hvis vi skal have “kapitalisme og demokrati”, må samfundet have et system, hvor kapitalen skal stå på egne ben, og selv betale sin regninger og gæld!

Så vil “kapitalisterne” være mere forsigtig med de helt store risikable transaktioner, med “chance” for de helt store profitter, men også “risiko” for endnu større tab, som går ud over både virksomhederne, ejerne, ledelserne og medarbejderne, en chance som skatteyderne så i sidste ende kommer til at betale regningen for!

Kapitalisterne ved alt om, hvordan man beregner risiko, men industriens spekulanter, profit-, og fidusmagere bruger ikke den slags beregninger længere!

Risiko betyder ikke noget i vor tids Danmark, og det er vel nogenlunde det samme i EU og resten af den kapitalistiske verden!
Systemerne er opbygget og udviklet således, at “Staten” skatteborgerne, deres børn og børnebørn altid kommer til at betale regningen, for politikernes og kapitalisternes tab p. g. a. deres uansvarlige handlinger!

Medier, redaktører og journalister er blevet de asociale akademiske plattenslagere og elitens skødehunde!

Eller sagt med andre ord, de er ikke befolknings vagthunde mod magtmisbrug, de er blevet politikernes håndlangere ” svinehunde”, for at støtte op om alle former for politisk magtmisbrug og snavs!

Det har været underligt at se TV2-News faktisk i en ”presseloge” stillede spørgsmålstegn ved, om det overhovedet er moralsk rigtigt, at tage kritiske emner og spørgsmål om politisk magtmisbrug op, og ikke mindst kritik af politikernes handlinger bag lukkede døre, når ord og handlinger er to modsat rettede kræfter, og deres beslutninger helt tydeligt ikke kan tåle dagens lys!

Vi så også et eksempel på hvor farligt det er, at give medierne alt for stor magt, hvor TV2-News for nogen tid siden kom med endnu en af TV2 og Berlinskes utallige ”falske og manipulerede megafonmålinger”, som de igen med assistance af et par højt offentligt lønnede professorer postulerede viste, at danskerne ville acceptere en udvidet brugerbetaling i sundhedsvæsnet og forringet velfærd, det viser helt klart hvor farligt det er for den alm. befolkningen, når medierne den 4 statsmagt (hvem har i øvrigt stemt på dem) og deres ansatte, bliver brugt som politikernes logrende skødehunde, frem for det der normalt er deres opgave, at være på befolkningens side som bidske vagthunde overfor politisk magtmisbrug!

Faktisk indrømmede ”den såkaldte journalist” (oplæseren), at det på grund af en massive politiske ”brainstorming” med mediernes hjælp, var lykkedes at ændre den politiske situation i Danmark, så politikerne ikke mere var befolkningens tjenere, men at der er vendt helt op og ned på den situation, så befolkningen nu er blevet politikernes tjenere!

Men det var jo også hensigten med oprettelse af DR-update og TV2-news, de skulle jo netop bruges som en moderne digital Göbbelske propagandakanaler, i første omgang for at retfærdiggøre de fabrikerede løgne om grundlaget for krigsforbrydelserne mod Irak, Afghanistan og nu også Libyen, og da politikerne fandt ud af hvor nemt det egentlig var, at få den naive befolkning til at acceptere alle deres fabrikerede løgne (skræmmekampagner), når de blot blev positivt kommenteret af højtstående offentligt lønnede lakajer, de “såkaldte spindoktorer” (løgnefabrikanter), kommentatorer, ”eksperter”, økonomer og professorer alle af tvivlsom karakter, så blev den politiske manipulation sat i system og massivt organiseret!

Der er ikke og har aldrig været en økonomisk krise i verden, det er et konstrueret kaos for at ruinere middel-, og underklassen, og på den måde få 100 % kontrol over slaverne på alle måder, med assistance fra mediernes og lakajernes massebombardement af manipulerede meningsmålinger, det er også den direkte grund til, at myndigheder og politikere kan slipper godt fra næsten alt, ved hjælp af alle de konstruerede og manipulerede meningsmålinger, fup, svindel, fabrikerede løgne, vælgerbedrag, brud på valgløfter og Danmarks Grundloven, ja sådan set slipper godt fra hvad som helst, selv de planlagte verdensomspændende organiserede klimarøverier m.m.

Det kan vel ikke komme bag på nogen, at indlæg forsvinder og at politikerne har travlt med at destruere eller slette belastende materiale, det er jo ikke på nogen måder en ny praksis, det har man gjort hele vejen tilbage i historien, det har jo altid været ”vinderne”, som skriver og redigerer historien, så det med at forskere vil have lov til at studere gamle dokumenter, det kan ikke bruges til noget som helst, for den historie de vil komme frem til, vil altid være vindernes konstrueret og redigeret sandhed, som så igen vil blive farvet af forskerens egen politiske holdning, så vi vil aldrig nogensinde få det virkelige billede og sandheden, om magthavernes og deres lakajers barbariske gerninger!

I vor tid er det Bilderbergerbanden, eliten og erhvervslivets udemokratiske topfolk (lakajer), der dikterer, skriver og redigerer historien, indtil den danske og europæiske befolkning vågner op, arresterer Bilderbergerbanden og deres topfolk over hele verden, og smider alle deres sleske spytslikkere på porten, men indtil da er det ikke så underligt, at myndighederne har nemt ved, at plyndre middelklassen og især de lavtlønnede, fattige, pensionisterne, studerende, børnefamilierne og de handikappede, når de har asociale lakajer som Margrethe, Helle Thorning, Villy og mange andre toppolitikere både på højre og venstrefløjen, til at sløre kendsgerningerne og begrænse ytringsfriheden, for at hjælpe politikerne og myndighederne med at camouflere det organiserede magtmisbrug!

Nej lad os få det teknokratiske ”Akademikervælde” afskaffet og Kongedømmet genindført!!!

For desværre ville et valg ikke ændre noget som helst, alle partier fører nøjagtig DEN politik, som bliver dikteret dem af Bilderbergerbanden i EU, så om de er røde, blå, gule grønne, orange, violette eller sorte er bedøvende ligegyldigt, deres mål er at skabe kaos, nød og elendighed, og på den måde få mennesker til at give afkald på alle deres friheder og demokratiske rettigheder, som så kan skabe en grobund for, at befolkningen stille og roligt accepterer en indførelse af et verdensomspændende diktatur (New World Order), styret og kontrolleret af den diktatoriske og Nazistiske Bilderbergerbande og deres udemokratiske slyngler!

http://euro-med.dk/?p=11825

Folketinget har været et værdiløst akademisk plattenslagerforetagende de sidste mange år, de har helt sikkert fået en god akademisk og teoretisk uddannelse både politikere, økonomer, vismænd, rådgivere, embedsmænd og topfolk i erhvervslivet m.fl., men de har ingen faglig indsigt og kompetence overhovedet, så godt som ingen af dem!

Det eneste de sidste 40 års topfolk og politikere har været gode til, det er at rage til sig med både arme og ben, og ruineret Danmark og danskerne nøjagtig som den “græske elite”, og varetaget egne interesser frem for samfundets, men det har de så til gengæld også været rigtig gode til, nå ja og så til at overlade magten over Danmark til teknokrater i det udemokratiske EU-Parnas!

Nu er det jo ikke første gang, at vandallister har ruineret og solgt Danmark til en fremmed magt, i fortiden var det ødsle Kongers udsvævende livsførelse, udvidelse og finansieringer af luksus for kongehuset og deres trofaste lakajer, finansieret ved at belåne Danmark til langt op over Skagens Gren, der ruinerede Danmark og tvang Konger til at overdrage magten og kontrollen af Danmark til fremmede lande!

I vor tid er det politiske pamperi udvidet på samme måde, så det er helt ude af kontrol, både i den borgerlige og venstrefløjens lejr, alle deres støtter og tilhængere kræver nu en del af kagen, for at støtte og holde hånden over de korrupte magthavere!

Nu kan vi jo desværre ikke trylle alle de akademiske og udemokratiske/teknokrater politikere og deres embedsmænd/lakajer væk i Danmark og EU, det ville ellers være en mirakelkur for både Danmark og hele Europa, som så helt stensikkert ville gå frem igen, både hvad sikkerhed, vækst, økonomi og velfærd angår!

Der er kun én eneste løsning, nemlig at alliere os med Kronprins Frederik, og få ham placeret på Danmarks trone hurtigst muligt, afskaffe de korrupte parti-diktaturer betegnet som danske “folkestyre”, og så få genindført “Kongedømmet”!

Pålægge Frederik som sin første og vigtigste opgave, at gennemføre en øjeblikkelig udmelding af ”den udemokratiske Bilderbergstyrede og kontrollerede forbryderorganisationen” og deres lakajer i EU, og så nedsætte et forretningsministerium ledet af 10 -12 VISE og KLOGE ministre, som alle skal kunne fremstilles for en domstol, og stilles til ansvar for deres ”eventuelle kriminelle handlinger” af Kong Frederik, og straffes “HVIS” de begår samme forbrydelser mod den danske befolkning og samfundet, som de sidste 40 års topfolk, politikere og embedsmænd har gjort!

Og alle de “goder” politikerne og deres lakajer har tilkendt sig selv, annulleres med øjeblikkelig virkning deres handlinger gennem de sidste 40 år undersøges, og de bliver stillet til ansvar for deres uansvarlige adfærd og organiserede hjemmerøverier!

Gennemføre en lynhurtig pengeombytning, så alle sorte og kriminelle penge, bliver ugyldige med øjeblikkelig virkning, og kun de penge der er tjent på en helt legal dokumenterbar, kontrollerbar, lovlig, ærlig og redelig måde bliver godtgjort!

At tro på, at de samme politikere, med samme politik, udpeget af de samme ensrettede, indoktrinerede og topstyrede partisystemer, kan rette landet op igen, med nøjagtig den samme politik, som de helt beviseligt har kørt Danmark/EU i sænk med, skulle være den helt rigtige og geniale løsning, det kan man simpelthen kun overbevise en befolkning om, som enten er konstant stive af druk, bedøvet af narko eller er totalt hjernedøde!

Det ville jo være det samme som at tro på, at hvis en læge har stillet en diagnose og ordineret patienten en medicin, og det så skader patienten mere og mere, så hans tilstand bliver værre og værre for hver dag, og at den slet ikke gavner patienten på nogen måder, at det så ville være klogt at lade den samme læge, som så bare ville bruge den samme medicin, i en kraftigere dosis til at helbrede patienten, at det skulle være den helt geniale løsning!

Hvordan mon lægen så ville forklare sine fejl retorisk, mon han så også som erhvervslivets og politikernes akademiske topfolk, og alle deres hjernedøde rådgivere, igen og igen og igen og igen vil påstå, at diagnoserne var den helt rigtige, kuren var også den eneste rigtig, men desværre døde patienten!

Som tidligere nævnt: Er det også helt utrolig trættende, konstant at se og høre Løkke, Helle, Villy, Margrethe og de andre 175 på overførselsindkomst, der er ansat i aktiveringsprojektet “ødelæg alt for Danmark og danskerne” i folketinget!

Velfærd????

Nej som før nævnt, politikerne er en flok korrupte og grådige akademiske plattenslagere, og det uanset om de er røde, blå, grønne, gule, orange, violette eller sorte, og jeg forstår godt at specielt S & SF er på vej ned mod spærregrænsen, for er der nogen, som i den grad har svigtet sine vælgere lige siden “Holger og Konen sagde nej til Unionen”, så er det da den udemokratiske fidusmager Helle og hendes hæmoride Villy!

Det er ikke den alm. befolknings interesser og velfærd, som bekymrer de korrupte akademiske topfolk og politikere i hverken EU, Folketinget, Regionerne eller Kommunerne tænker på, tværtimod er det ved at være mange år siden, at erhvervslivets top, politikere, administratorer og “ALLE” deres lakajer holdt op med at tænke på andet end deres egen velfærd!

Både venstrefløjen og højrefløjen, har i fællesskab brugt alle deres kræfter, på at undergrave dansk demokrati og velfærd på alle måder, ved at de har bevilliget sig selv offentlig støtte, på så at sige alle mulige områder, både til dem selv og lakajerne på europæisk plan, landspolitisk, partierne og alle deres interesse-, og ungdomsorganisationer!

Amts og kommunale politikeres ombud, har tidligere været et ulønnet job, de valgte politikere blev ikke forgyldt, men fik et mindre honorar, fri transport og rimelige omkostninger dækket, i dag farer højt lønnede politikere med storhedsvanvid, sammen med et hav af deres trofaste lakajer verden rundt i privatfly, bor på de dyreste hoteller med eksklusiv roomservice, både når det er i embeds medfør eller det er på de “såkaldte private” skatteyderbetalte ferier, så betegnes det bare som studieture, og på den slags luksusferier har de en hel stab af deres mest trofaste lakajer med til at more sig sammen med!

Så når politikerne som Helle, Margrethe, Villy, Mette Frederiksen og andre S, R og SF-profiler lige som ALLE de borgerlige ledere og håndlangerne, i medierne konstant står og resiterer, vi er stolt og utrolig glad for det danske velfærd, det skal vi gøre alt muligt for at bevare, så er det hykleri langt ud over alle grænser, for hvis de virkelige var så glade for det “såkaldte danske velfærd”, hvorfor i himlens navn gør politikere på både højre og venstrefløjen så alt muligt for at føre EU politik, som helt klart går ud på at smadre den europæiske velfærd totalt?????

“Reform” er jo bare et andet ord, for “nedskæring” af de ydelser og goder, som danske borgere selv har betalt for i form af et af verdens højeste skattetryk, man bevarer altså ikke nogen former for velfærd, ved at fjerne de ydelser og goder som har været hele grundlaget for, at danskerne helt ukritisk har accepteret en hæmningsløs skatteplyndring, hvor de korrupte politikere nu også er begyndt at kræve brugerbetaling for de goder, som befolkningen kollektivt HAR BETALT for a-konto med ekstreme og tårnhøje skatter, moms og et totalt afgifts vanvid langt ud over alle grænser!

Underligt nok er det også altid dem, som har mindst at leve af, politikere vil gennemføre disse reformer (nedskæringer) over for, det er aldrig nogen sinde politisk-, finans-, og erhvervslivets spidsers helt ukontrollable plyndrings politik, med ekstremt høje lønninger og goder, som de vil gennemføre reformere (nedskære) overfor, dem smører (køber) politikerne tværtimod med støtte og alle mulige lempelser, og forgylder dem med ekstra og helt ekstremt høje lettelser i top og mellemskatten, for den slags støtte, lempelse og skattelettelser, har politikerne og embedsmænd jo også selv gavn af!

Her er eksempler på reformer, som ville være mere socialt retfærdige, i stedet for helt asocialt at plyndre dem, som i forvejen har alt alt for lidt at leve af:

1. Valgreform: Fjern fradragsberettiget støtte til politikere og partiers valg-kampagner!

2. Politikerreform: Fjern statstilskud til politikere, politiske partier og deres ungdomsorganisationer, hvis de vil holde sammenkomster og reception (drukfester) m.m., må de som alle andre mennesker selv betale, det kan ikke være de hårdtarbejdende skatteyderes opgave, at betale den slags regninger!

3. Pensionsreform: Reguler pensioner så den slags privatopsparing ikke kan trækkes fra i skat, og indfør en garanti for at alm. mennesker ALDRIG får lavere pension end politikerne og embedsmænd!

4. Mediereform: Fjern alle former for tilskud og licens m.m., til både de trykte og skrevne medier, lad dem leve af de fabrikerede propaganda kampagner de producerer, hvis befolkningen ikke gider betale prisen for at blive manipuleret med, af den slags politiske propaganda kanaler og det bras de sender, eller læse deres politisk ensrettede aviser, ja så må de jo lukke biksen!

5. Kulturreform: Fjern tilskud til teatre og filmindustrien m.m., hvis folk ikke gider betale prisen, for at se de forestillinger, som de vil lokke og terrorisere tilskuerne med, så er det måske på tide, med en kunstnerisk skærpet selvkritik af format, og så producere og sætte forestillinger op, som befolkningen gider betale prisen for at se!

6. Kunstreform: Fjern alle former for kunsttilskud, hvis de ikke kan sælge det bras de laver, ja så må de jo som alle andre i samfundet, søge ind i et andet erhverv og evt. omskoles, at belønne de dygtigste med en livslang bonus fra staten, det er da helt og aldeles galimatias!

Det er jo rablende vanvid, at give mennesker, som kan afsætte og nogle endda leve fedt af deres håndværk (kunst og kultur) statstilskud, men hvis de ikke kan leve af deres håndværk, så må de jo finde ud af at lave noget andet, det må alle andre jo gøre!

7. Sportsreform: Stop alle former for statstilskud til elitesport og sportsklubber, såfremt de har ekstremt højt lønnede professionelle teams ansat, og samtidig bliver forgyldt af private virksomheder!

8. Afskrivnings-, og fradragsreform: Fjern alle mulige former for afskrivnings og fradrag, for den slags sponsorater til elite sporten, som kun har et eneste formål, nemlig at forgylde de klubbers “såkaldte stjerner” med helt vanvittige millionlønninger.
Når vi dagligt af medierne bliver bombarderet med propaganda kampagner, om erhvervslivets forringede konkurrenceevne og dårlige økonomi, og samtidig oplever at virksomhederne samtidig har råd til at forgylde elitesport med (skatteyderfinansierede) millionsponsorater, og ligeledes har råd til at forgylde virksomhedernes ledelse med helt vanvittigt ekstreme millionlønninger, men ikke har råd til at betale deres alm. medarbejdere (slaverne) en anstændig løn!

9. Reklamereform: Fjern alle mulige former for reklamefradrag, så skatteyderne/forbrugerne ikke selv skal betale, for at blive terroriseret af alle de pop op vinduer på internet, og de irriterende reklametilbud i både medierne og postkasserne!!!!!

Det er nøjagtig det samme, som når virksomheder vil have omverdenen til at tro de er åhhhhh så humane, får deres virksomhed nævnt i TV til velgørenheds-show for store donationer, og lige som alle andre virksomheder, så trækker donationerne fra i skat, eller når de sponsorerer sportens professionelle klubber med enorme millionbeløb, teams og klubber som aflønner deres sportsudøvere med mange millioner i lønninger, og trækker sponsoraterne fra i skat, så det i sidste ende er de hårdt plagede danske skatteborgere det går ud over, som af den grund kun har lønnedgang, velfærdsforringelser, ekstreme skatte-, og afgiftsforhøjelser i udsigt så langt ud i fremtiden som øjet rækker, så det kun kan ende med at den alm. befolkning må gå fra hus og hjem, den slags er i min filosofi hjernedød reklame og falsk humanitet “på andres bekostning”!

Nu er det jo ikke noget nyt, at helt utrolig mange mennesker føler sig tiltrukket af mennesker med magt og penge, journalister er ikke anderledes, de elsker at kline sig op af den slags mennesker, for dermed at udstille sig som noget særligt, at være en af dem som medierne ynder at betegne som “kendisser”, og så er det næsten ligegyldigt hvor klamme og ulækre den slags er, bare se Hugh Hefner “er det ikke sådan han hedder ham fra Playboy”, selv unge og meget smukke kvinder sværmer omkring ham, som fluer omkring en stor fed og vammel lort, og danskere er ikke spor anderledes, de vil prostituere sig på alle mulige måder for ussel mammon, uanset hvordan disse personer har skaffet dem!

Det er jo heller ikke noget nyt for den logisk tænkende del af menneskeheden, at Danmark også på dette område er snobberiets højborg i højeste potens, bare se mediehysteriet om Mærsk og Breivik, der er rigtig mange ellers fornuftige mennesker, der ofte er så spytslikkeragtige, slimede og fedterøvsagtige, så hvis man klaskede dem op af en mur, så ville de aldrig nogen sinde slippe fri igen, i hvert fald ikke ved egen kraft!

Ingen af disse kan udfylde en statsminsterpost

Skrevet af Leif Nielsen, Onsdag den 9. januar 2013, 12:11

Ingen af disse personer er egnede. Bare det at skulle have 25 spindoktorer for at "spinne" for befolkningen er et svaghedstegn om at personen ikke "statsminister værdig"
Det at have en rådgiver er altid godt, men det er gået over gevind.
Jeg savner en uden for Borgen som virkelig kan stå ved roret og kunne rumme "statsminsteren i maven" og ikke bruge tid på fnidder og fnadder hinanden imellem. De er valgt af os og skal udføre et tjenesteligt erhverv for befolkningen eget bedste og trykhed.
De skal kendes på deres handling og ikke flotte "kajserens nye klæder" ord.

Bjarne Corydon politisk blank

Skrevet af jørgen, Onsdag den 9. januar 2013, 08:46

Soc.dem. skal vel ikke gøre den samme fejl x 2 og vælge en politisk blank formand?

Med mindre man ønsker vælger flugt.

En socialdemokratisk skade af uoprettelig karekter !

Skrevet af Anders, Tirsdag den 8. januar 2013, 23:36

Er fuldt ud enig med K. Jespersen.

Dem der har betalt prisen for en socialdemokratisk regering er dem der i samfundet i forven havde mindst under 10 års venstreregering.

Men socialdemokraterne vendte deres skorte da valget var overstået.

Er Danmarks fleksjobbere skyld i den økonomiske krise som verden er kastet ud i siden at de skal betale dobbelt pris.

eks. Fleksjobreformen er ganske enkelt en svinestreg fra Socialdemokraterne særligt myntet på de to socialdemokratiske ministre Karen Hækkerup & Mette Frederiksen.

Jeg kan godt forstå at Socialdemokraterne smed fagbevægelsen,Dansk Folkeparti, Enhedslisten ud af forhandlingerne.

Al modstand med menneskehensyn skulle udryddes, til foredel for finansloven.
Siger man A må man også sige B.

Det vil disse mennesker agere på når de / vi får mulighed for et Folketingsvalg !

Danmarks 80.000 fleksjobbere er ikke skuffet over en drastiks lønnedgang på flere tusind kr. om måneden til trods for en i forvejen mindsteløn inden for det enkelte arb. område.

De er rasende på den regering de gav mandat til at rydde op efter Lykke !!! og som Socialdemokraterne efterfølgende lavede skattereform med.

Som arbejdsmand og fleksjobber inden for lavindkosmt ville man sige Rø...H.. !

Det er ikke samfundets skyld - Det er Socialdemokratiet skyld.
kort og godt.

Det som tidligere socialdemokrastiske regeringer har bygget op for alm. lønmodtagere Arbejder klassen - har den nuværende Soc. Regering nedrevet i samarbejdet med deres ærkefjende når det drejer sig om mandater Venstre.
Ellers er der ingen forskel.

Venstre har altid haft det svært med LO.
Det har Soc. også nu.
Så er det godt at soc. har DA & DI at støtte sig til med hjælp pra Corydon muligheden for en SMS.

Sikken en skuffelse oven på 10 års borgerlig regering.

Helle Thorning og hendes taburet-klæbere

Skrevet af Carina, Tirsdag den 8. januar 2013, 23:19

Villy Søvndal var så belastet af sine grove løftebrud, at han valgte at træde tilbage.

Helle Thornings løftebrud er mindst lige så grove som Søvndals - hun har i store træk gennemført den politik, som hun stod og skældte Løkke ud for, mens hun kaldte ham asocial - sin egen politik har hun stukket et mørkt sted hen, det er på sin vis godt, men hendes løftebrud er så eklatant, at det ikke kan glemmes.

Det vil gå hende som Nyrup - hun vil blive husket lige til valgdagen, men vær forvisset, hun og hendes upopulære slæng vil klæbe til ministertaburetterne, som havde de smurt sig ind i lim.

Bedste bud er formanden fra 3F !

Skrevet af Jespersen K, Tirsdag den 8. januar 2013, 22:43

Medmindre at socialdemokratiet til stadighed nægter at "Vågne op" i deres bagland og tage et internt opgør med de øverste i folketingsgruppen. Så må resultatet være at Helle stadig er statsminister kandidat. (bemærk) Kandidat !

Muligheden var dog at de nærmede sig vælgerne, herunder en samlede Fagbevægelse under LO.
Eller et ubetinget spark ! - ved næste valg med tak for deres akedemiske indput fra den kreds Statsministeren har samlet omkring sig.

???

Er BT blevet blevet en ny udgave af Blæksprutten ?
Siden at man seriøst nævner Corydon som mulig kandidat som formand for Soc. (eller er det bestillingsarbejde fra Venstre).

Uanset hvad Socialdemokraterne gør, så har de lavet så meget lort for de svageste grupper med tilknytning til arbejdsmarkedet, at det stort set vil blive umuligt at danne regering igen efter et valg.

Tilmed har de smidt et samlede LO ud af de forskellige forhandlinger omkring arbejdsmarkedet. Fleksjob - Førtidspension -
Skånejob - Private sundhedsforsikringer - Dapengereform - Aktivering - osv.osv.

På disse områder har Corydon & Helle valt at samarbejde med Venstre !

(det venstre ikke turde gøre - gør Socialdemokraterne & SF)

Thorning Regeringen er den største svinestreg Socialdemokratiet nogen sinde har lavet over for de vælgere der trationelt støtter en Socialdemokratisk regering.

De har ganske enkelt pisset de svageste grupper i samfundet, og som har en delvis tilknytning til arbejdsmarkdet.

Hvad venter i på i de Socialdemokratiske partiforeninger ?

At LO samt org. herunder bliver nedlagt ?
At Statsministeren friviligt søger job i EU ?
At Corydon søger job på direktionsgangen i SAS ?

Eller måske at 1000 vis af handiappede med tilknytning til arbejdsmarkedet i form af Fleksjob belønner Mette Frederiksen samt Socialminister karen Hekkerup som tak for at de smarede Fleksjob systemet ???????

Og dermed gjorde deres dagligdag endnu mere vanskeligt end den var under Venstre"s ledelse.

De tavse skal betale prisen for en Socialdemokratisk regering !

Har det socialdemokratiske bagland et forslag til: Hvem Regeringen ikke har gjort sig uvenner med ?
(i dens korte levetid)!

Valg NU !!!

Skrevet af Danny, Tirsdag den 8. januar 2013, 18:39

Skatteålen og momssnyderen Helle Thorning udtaler at hun vil være formand for S i 100 år. Alene den udtalelse bekræfter igen - igen hendes totale mangel på realitetssans. Hun vil heller ikke igen deltage i trepartsforhandlingerne som er altafgørende for at bevare arbejdspladser i Danmark. Hun udtaler: GÅ ALDRIG TILBAGE TIL EN FUSER. Det bekræfter kun at hendes nuværende situation - opnået på en række løgne og vælgerbedrag - er en enlig svale. Hun er allerede stemplet som danmarks dårligste, mest spejlblanke og mest utroværdige statsminister med en fremtoning som en papegøje. Gå aldrig tilbage til en fuser = gå aldrig tilbage til skatteålen! Ufatteligt at omkring 20% af danmarks befolkning ikke har gennemskuet hende!

HA ja hvilket oprør ????.

Skrevet af Bent, Tirsdag den 8. januar 2013, 18:31

Det er til at grine af at fagbevægelsen er ved at " True" regeringen lige så snart der udskrives valg er de klar til at bruge millioner af deres medlemmers kontingent penge på at støtte S SF selv om de har løjet og bedraget fagforeninggerns arbejdsløse medlemmer med løftebrud ( nedskæring af dagpenge perioden) så nu flere sikkert må gå fra hus og hjem noget som kan knække hele familien . Fagforeningerne er som en lille hund der lige får lov til at bjæffe lidt når den så har fået lidt opmærksomhed så lover den igen med halen og gør som den får besked på .Fagforbundene tør ikke sætte hællen i og lukke for pati støtte ved et valg til S SF

Nedlæg regeringen nu !

Skrevet af Kirsten A, Tirsdag den 8. januar 2013, 14:19

De er nogle svindlere og har IKKE befolkningens opbakning !

Børge Hansen

Skrevet af C..L..Larsen, Onsdag den 9. januar 2013, 00:13

min gamle ven, jeg har kendt dig i mange år nu, ja siden vi gik i skole sammen som børn.

Det er et chok for mig så fremskreden din demens er blevet.

Jeg har ellers været meget enig med dig og dine synspunkter, men nu syntes du tager grulig fejl.

Socialdemokraterne har virkelig brug for en ny formand, og vi alle har stærkt brug for en anden statsminister.

jeg minder dig om de total dårlige meningsmålinger, hvor vi nærmer os kommunevalget. Det vil blive en katastrofe for vore dygtige borgmestre, ja grufuldt kan man sige, med under 10% vælgerstemmer til vores hæderkronede parti.

Fortsætter vi med Helle Thorning frem til næste Folketingsvalg, skal vi være glade såfremt vi kommer over spærregrænsen.

Der skal snarest indkaldes til en ekstraordinær kongres for at vælte Helle Thorning, og finde hendes afløser.

Jeg håber du vil se på sagen med nye briller.

Ud med Helle T. og ind med Bjarne C. eller Mette F.

Erhvervslivets store sejr

Skrevet af Børge Hansen, Onsdag den 9. januar 2013, 12:53

C. L. Larsen

Jeg har aldrig gået i skole med dig, men jeg er bekymret for dit helbred.

Der er flere ting der tyder på at du skriver for Venstre.

Jeg ved ikke, hvor du får de 10% fra. Det det kunne tænkes, at du ikke bevæger dig ret meget rundt i samfundet, men lader BT og EB styre din viden og indlæring.

Aktiemarkedet har kvitteret med at sendt aktieindekset i rekord. Det gør de alene pga. deres tiltro på at virksomhederne tjener penge. De ved, at så længe L. L. bliver i hængekøjen og ikke siger det de mener, så kan det kun gå fremad. At Venstre ligger lunt i svinget i meningsmålingerne er fordi Danskerne elsker tabere. Og når taberne så ligner en hundehvalp der har fået stryg af sin ejer, ja så kunne det jo tænkes at appellerer til vores følelse af at beskytte den svage.
Erhvervslivet kvitterer ved at Helle T. styrer og at hun viser sig som en leder der tager beslutninger i tide. Man kan sige, at hun er et par skaktræk foran.

Så bare rolig, 2013 vil der blive skabt mange tusinde nye arbejdspladser i Danmark, alene pga. Helles redningsplan.

Du skal ikke bekymre dig om nogen spærregrænse og hvis borgmestrene ikke vinder deres valg, ja så gør de deres arbejde skidt. Lokal politik og valget til folketinget har ingen sammenligning. Se blot valget til EU.

Så næste gang kan du sige til venstres vælgermøde, at de nok skal forberede sig til yderligere 4 år i opposition. Venstre skøjter rundt i øjeblikket og medlemmerne flygter i hobetal. I Clemens måtte L. L. svede og han indrømmede, at han ikke ramte rigtigt i 10 år mht. vækst i Danmark. Derfor er Helle en værdig statsminister for hun reagerer, hver gang der er behov.

BØRGE HANSEN

Skrevet af Simon Jørgensen, Onsdag den 9. januar 2013, 18:38

Jeg giver C L Larsen ret.

Stakkels Børge du kommer virkelig til at sluge mange kæmpe kameler i dit total naive forsøg på at tage Helle Thorning i forsvar.

Hver gang Helle T "skaffer" en ny arbejdsplads er der 5 arbejdspladser der lukker og slukker.

Hver gang der kommer 2 nye firmaer i Danmark, er der 8 firmaer der flytter fra Danmark til udlandet.

Danske firmaer flyttede tidligere til et andet land i europa, i dag flytter danske firmaer til lande udenfor europa.

Det ved ethvert barn i 9 - 10 skoleklasse.

Børge Hansen du får det svært med Helle Thornings redningsplan.

Alt "sejler" for Helle T, men der kommer en god løsning i morgen, måske om en uge, måned eller om et år??????

Sådan er det jo. Børge - Du skal bare vente længe nok.

Som Helle Thorning siger:

Det tjener ikke noget formål at diskutere den sag.

Kan du så forstå det Børge????????

Godt Nytår fra Simon

Kan vi virkelig være så heldige.

Skrevet af Susanne, Tirsdag den 8. januar 2013, 12:54

At slippe for Helle og alle de andre Socialdemokrater, man har vel lov at håbe.

Rødvin for vores penge.

Skrevet af John Doe, Tirsdag den 8. januar 2013, 12:33

@Hansen - Mange af politikere er efterhånden på en slags kontant hjælp. Fleste af dem er betalte af os skatteyder. Vi betaler dem for at endda håne eller se ned på de fattige. De tjener penge fra de rige og laver reglerne, som passer deres bidragsydere, men det er os (befolkning) som stemmer på dem.
Nu om dage, er nogle politikere og deres familiemedlemmer begyndte at nasse på vegne af samfundet. De som du selv siger det, ansætter deres egen familie medlemmer til posterne i Folketinget.

Politikere er et destruktivt folkefærd m/Rocker-mentalitet.!!!

Skrevet af Hansen, Tirsdag den 8. januar 2013, 06:30

Det er ikke kun Løkke og hans band, der svigter og villeder den danske befolkningen, det gør alle politikere, selv SF'erne og Enhedslisten folketingsgruppe er blevet så korrupt, at de er villig til at sælge deres egen bedstemor, for en gammel rusten, beskidt og bøjet 25 øre for en position i denne politiske hjemmerøverbande!

Politisk Korruption, magtmisbrug og nepotisme er efterhånden mere reglen end undtagelsen i folketinget, det foregår i både højre og venstrefløjen, Elbæk er ikke den eneste, flere af politikerne har jo enten ægtefæller, elskere/elskerinder eller familiemedlemmer som rådgivere/sekretærer eller andre jobs i partierne, var der ikke også noget med at Corydon fik sin kone ansat i folketinget, og Margrethe Vestager fik sin far ind i folketinget, desuden er flere af de politiske opkomlinge sønner eller døtre, af tidligere eller nuværende toppolitikere, det er som et gammelt ordsprog siger FANDEN hytter sine!

Hvordan kan et "såkaldt demokrati" som Danmark overhovedet have en flok politikere, som har samme adfærdsmønster som ledere i selv de værste bananrepublikker, kan man overhovedet stole på den slags som ledere af landet, de varetager jo i realiteten mere deres egne, familiens og venners interesser, frem for hele den danske befolknings og samfundets interesser!

Et gammelt ordsprog lyder sådan: "Den kloge narrer den mindre kloge!" Men det er så forkert som noget kan være, når f.eks. banker med politisk assistance plyndrer kunder og skatteydere, så er det tydeligt hvor forkert denne floskel er, så er ordsproget i stedet: "De grådige og begærlige snyder og bedrager hinanden og de mindre kloge efter behag"!

Et klogt og anstændigt menneske snyder ingen, det er han/hun både for klog og anstændig et menneske til!!!!!

De moderne hjemme-, og bankrøvere er blevet til banditter i habitter, og det er både politikere og erhvervsledere, hvis vi har underskud i ststskassen, så vi ikke har råd til dagpenge og velfærd, så er det jo bare at sende Pestager og skatteålen ned til Bruxelles, og forlange de 40 Milliarder tilbage, som de har stjålet af skatteborgernes penge, og endog helt uden folkeligt mandat, og så melde Danmark ud af den europæiske røverorganisation, så kan vi spare 18 milliarder + stigninger årligt, så danskerne kan få dagpenge og den velfærd, som de har betalt mere end rigeligt for, med verdens højeste skattetryk!

Det er jo ved at være generelt for politikere uanset farve, at det korrupt gen blomstrer livligt, når de får magt og poster de kan udnytte til egen fordel, og det bliver næsten generelt at deres handlinger sjældent tåler dagens lys, og det er uanset om de tilhører højre eller venstrefløjen, de er værre end den “cicilianske mafiosa”, for dem kan man i det mindste arrestere, når de plyndrer befolkningen, men den nationale politisk organiserede mafiosa ændrer bare lovgivningen, hvis den står i vejen for deres organiserede og kriminelle person-, og hjemmerøverier!

Der var en meget ”VIS” statsleder engang, som KLOGT sagde:

Demokrati er den værst tænkelige af alle styreformer, og det har jo vist sig at han havde ret, det eneste folkevalgte politikere evner, er at smadre det demokrati og den velfærd, de hyklerisk påstår at ville kæmpe for at bevare, plyndre landet og befolkningen og køre det hele i sænk, indføre diktatoriske arbejdsprogrammer for slaverne, for at DE (politikerne) kan få penge nok i statskassen, til fortsat at spille karl smart rundt omkring i verden på 1st klasse, luksus destinationer som (Rio De Jainero, Doha og et hav af andre ”såkaldte topmøder” eller ”såkaldt studieture” (SKATTEYDERBETALTE FERIER) all over the World ) og til at dække deres eget luksusforbrug!

Nej send Løkke, Børsting og alle de andre fedtbjerge i fagbevægelsen, arbejdsgiverforeningerne og det politiske system ud på arbejdsmarkedet, evt. til Skagen, gadefejer/snerydder eller ud og plukke jordbær til max. 128 kr. i timen!

Så i stedet for at afskaffe velfærden, så lad os komme af med alle de asociale politiske pampere, både i regeringskontorerne og organisationerne, alle deres pamperfest er alt for dyr og totalt værdiløse, politikerne varetager kun deres egne interesser, og de faglige organisationer er jo alligevel ikke lønmodtagernes (slavernes) repræsentanter mere, de er blevet den til enhver tid siddende regering og arbejdsgivernes slavepiskere, den eneste tilknytning de har til slaverne er, at de lever højt og fedt som parasitter på ryggen af slaverne!

Lønmodtagerne kan så melder sig ud af de asociale pamperes fagforeningsforetagende, så kan de penge der spares næsten dække prisstigningerne og de stigninger, deres asociale "såkaldte repræsentanter" med hjælp af Løkke og Co., de RadiGale, S & SF har belemret slaverne med!

Hvis der stadig mangler arbejdskraft i industrien og erhvervslivet, så sende alle de andre fagforenings-, og mediepampere, Hexia de Trick (Helle Thorning Schmidt), Villy, Annette, Krag, Jesper Corydon og alle fedtbjergene i EU-parlamentet, folketinget og statsadministrationen, regionerne, kommunerne, og de administrative systemer ud og arbejde, så de kan få svedt alt det fedt af, som helt klart fylder så meget i deres hoveder, så de ikke mere er i stand til at tænke en eneste logisk og anstændig tanke!

Det samme gælder faktisk for de overfede ledere i industrien, finans-, og erhvervssektoren, de faglige organisationer og arbejdsgiverorganisationerne, send dem ud på arbejdsmarkedet til 128 kr. i timen, hvis der virkelig mangler arbejdskraft og de mener det er en anstændig løn for slaverne, så er det vel mere end rigeligt i løn også til dem, og helst til noget enormt fysisk hårdt arbejde, så de kan få alt deres fedt også mellem ørerne svedt ud, så vi ikke også skal bruge skattekroner til fedtsugning af de dovne flæskebjerge!

Alle de overfede økonomer, vismænd, kommentatorer, analytikere, bankøkonomer, spindoktorer, forskere, kunstnere, redaktører, journalister m. fl., trænger også til at komme ud og arbejde med noget produktivt, for lige som de ovenfor nævnte, har de selv aldrig nogensinde lavet andet i hele deres elendige liv, en at leve som parasitter på ryggen af slaverne, så de kunne også have godt af at komme ud i praktisk fysisk ekstremt hårdt arbejde, i stedet for at sidde og spille kloge på noget, de helt klart ikke aner en hujende fis om, for hvis de virkelig vidste hvad de snakkede om, hvorfor er vi så endt i et totalt økonomisk kaos, nej hvorfor betale for den slags plattenslagere, som helt tydeligt har taget fejl på alle områder de sidste 50 år ?????

Hvis industrien så stadig ikke har "løntrykkere" nok, for det er jo det alle de reformer handler om, for når vi i forvejen har ca. 180.000 arbejdsløse, er der jo ikke arbejde til alle de ekstra mennesker, som politikerne og arbejdsgiverne vil have importeret og presset ind i aktivt arbejde, for der er jo ingen virksomheder med en normal ledelse, som fordobler produktionen eller tager flere ind end de har brug for, produktion og afsætning skal jo svare til hinanden!

Og efterhånden som virksomhederne udsulter slaverne, så har deres underbetalte slaver jo heller ikke råd til at købe virksomhedernes produkter, og så er der ikke mere grundlag for at producere varerne, så de bliver nødt til at fyre endnu flere, eller flytte produktionen til lande, hvor slaverne vil arbejde (næsten gratis), men det gavner da ikke hverken virksomhederne udlandets eller den hjemlige købekraft, tværtimod!

Det kaldes en nedadgående destruktiv dødsspiral uden ende, ”før den når afgrundens bund”!

Men hvis ikke politikerne, den finansielle sektor og arbejdsgiverne med djævelens vold og magt, vil ruinere danskerne, Danmark, det danske samfund og dermed også ødelægge deres egne muligheder, for fortsat at leve deres luksusliv med tårnhøje lønninger, så er det pinedød nødvendigt at slaverne også tjener penge, for ellers går vi alle neden om og hjem i et ”symbolsk Titanic”, for vi er jo “på trods af alt” alle i samme båd!

Hvis de alligevel vælger en kollisionskurs, så ville det da være mere fornuftigt at nedlægge folketinget, de danske politikere og alle deres håndlangere har jo alligevel solgt Danmarks selvstændighed, til den forbryderiske, asociale og udemokratiske Bilderbergerbande i EU, og helt udemokratisk skrevet under på, at EU-lovgivningen er over de tilhørende landes nationale lovgivninger, dermed har politikerne jo faktisk også afskaffet bl.a. Den Danske Grundlov!

På det område har hverken venstrefløjen eller højrefløjen noget at lade hinanden høre, socialister, kommunister eller borgerlige er hverken værre eller bedre end andre i folketinget, så hvis man skulle erklære nogen uegnet til at sidde i folketinget, så bør det jo retfærdigvis også gælde Holger K og alle EU-fanatikerne, de har alle svigtet den danske befolkning, og med løgne, trusler og manipulation underlagt Danmarks selvstændighed under en fremmed magt, så hvis tidligere "såkaldte kommunister" er uværdig til at sidde i folketinget, så må det samme jo gælde alle andre i folketinget, som har konspireret mod og overdraget myndigheden over Danmark, til den diktatoriske og udemokratiske Bilderbergerbandes teknokrater i EU-parlamentet!

Folketinget er jo i realiteten omdannet til EN STAT i EU (Nord Deutche region Dänemark), et ekspeditionskontor for EU’s lovgivning under EU-teknokraternes overformynderi, hvorfor vi fortsat fejrer en Grundlov, som reelt er afskaffet og reduceret til at være en forhistorisk museumsgenstand, er jo også en gåde og et camoufleret bedrageri, i øvrigt har danske politikere jo heller ikke mere respekt for grundloven, menneskerettighederne og demokratiet, end at de gang på gang overtræder dem helt åbenlyst og efter behag, og systemets 100% dreserede, indoktrinerede og velorganiserede håndlangere freder helt åbenlyst alle magthavernes Grundlovsbrud!

Sådan vil det gå:

Skrevet af Pedersen, Tirsdag den 8. januar 2013, 02:51

Helle og co. går over i historien som den mest hykleriske, løgnagtige ,-forfærdelige regering i DK,- som regeringen der faldt,-og som den allersidste!!!

HTS synger i min drøm.

Skrevet af John Doe, Mandag den 7. januar 2013, 21:27

Jeg så HTS synge i min drøm, hun sang "I was red, now I am blue, tell me how should I go trough? Så sang hun, "People need red, people need blue, but I don't know -what to do"?

Fortælle os.

Skrevet af John Doe, Mandag den 7. januar 2013, 21:23

Helle, er det virkelig dig eller Margrethe Vestager, som taler igennem din mund?

HELLE THORNING ER ET DOBBELTMORALSK BLÅLYS -

Skrevet af Stig L, Mandag den 7. januar 2013, 18:17

SOM VIL HUSKES SOM DEN STØRSTE LØFTEBRYDER NOGENSINDE.

DET VIL BLIVE HENDES EFTERMÆGLE SOM DANMARKS FØRSTE STATSMINISTER, VOR´ HERRE BEVARES.

LAD DEN TROVÆRDIGE OG TILLIDSVÆKKENDE DENNIS KRISTENSEN, FOAs FORMAND AFLØSE HELLE THORNING, SOM FORMAND OG STATSMINISTERKANDIDAT FOR SOCIALDEMOKRATERNE, SÅ KOMMER DER GARANTERET ANDRE BOLLER PÅ SUPPEN.

LAD OS GØRE OP MED DEN HERSKENDE ´MIG SELV´, OG SÅ ´MIG SELV´, OG SÅ ´MIG SELV´ IGEN MENTALITET, SOM GENNEMSYRER DET DANSKE SAMFUND.

LAD OS PRØVE NOGET MEDMENNESKELIGHED ISTEDET FOR HELE TIDEN BARE AT RAGE TIL OS.

SÆT MENNESKER OVER PENGE, OG FÅ ET VÆRDIGT LIV.

HUSK LIVET ER FOR KORT TIL DET RÆS MANGE OPLEVER.

JEG STEMMER IKKE SOCIALDEMOKRATISK SÅ LÆNGE HELLE THORNING DANSER TANGO MED MAGRETHE VESTAGER.

Desværre

Skrevet af Michael pedersen, Mandag den 7. januar 2013, 16:58

Der er for få der vil yde og for mange der vil nyde, derfor er regeringen ikke populær, folk er ligeglade med samfundet, desværre.