KØB PLUS!

WPT-optakt: Gus opnår legendestatus

I vores optakt til WPT Copenhagen – som nu ligger og venter kun en uge ude i horisonten – er vi i dag kommet til den anden danske sejr i World Poker Tour-regi. Og akkurat som det var tilfældet i den første, så er det naturligvis Gus Hansen der leverer resultatet. Læs også: WPT Copenhagen-optakt: Det [...]

I vores optakt til WPT Copenhagen – som nu ligger og venter kun en uge ude i horisonten – er vi i dag kommet til den anden danske sejr i World Poker Tour-regi. Og akkurat som det var tilfældet i den første, så er det naturligvis Gus Hansen der leverer resultatet.

Læs også: WPT Copenhagen-optakt: Det hele begyndte med Gus

Vi skal tilbage til 2003 og turneringen L.A. Poker Classic. Vi er efter et hårdt finalebord – med blandt andre David ‘The Dragon’ Pham og Andy Bloch blandt modstanderne – nået frem til den afgørende heads up. Gus Hansen sidder overfor Daniel Rentzer - en spiller som hverken før eller siden har været i nærheden af et resultat i den størrelsesorden.

Det er tydeligt, at Gus er ovenpå, og vi ser undervejs prøver på det spil, som har givet det danske fyrtårn et image som en loose/agressive spiller. Blandt andet er Gus ude og bluffe med tre-to off suited. Der er ingen tvivl om, at Gus er den bedste spiller af de to.

Alligevel får Daniel Rentzer erobret chipleadet, men i en afgørende hånd rammer Gus en heldig river og det slag får amerikaneren aldrig rystet af sig.

“In poker we have a word for this: Tilt!” siger kommentatoren Vince van Patten, da Rentzer efterfølgende udvikler sig til en decideret calling-station.

Hånden starter med, at Gus Hansen – der har samlet es-seks suited op – raiser til 150.000. Daniel Rentzer vælger blot at kalde med es-knægt i hulen. Hvordan hånden videre forløber kan du se her.

Efter sejren udbryder Vince Van Patten: “Gus Hansen – already a legend in the poker world!”