KØB PLUS!

WPT KBH: To danskere på finalebordet

Bare seks spillere resterer i World Poker Tour-turneringen i København, og dermed har vi fundet det officielle WPT København-finalebord. To danskere er repræsenteret på finalebordet – Jan Djerberg og Phillip Jacobsen (artikelbilledet). Det var også en dansker, Frei Dilling-Kjær, der måtte lide den tort at ryge ud på finalebordsboblen. Frei Dilling bustede efter en meget [...]

Bare seks spillere resterer i World Poker Tour-turneringen i København, og dermed har vi fundet det officielle WPT København-finalebord. To danskere er repræsenteret på finalebordet – Jan Djerberg og Phillip Jacobsen (artikelbilledet).

Det var også en dansker, Frei Dilling-Kjær, der måtte lide den tort at ryge ud på finalebordsboblen. Frei Dilling bustede efter en meget dramatisk og uheldig hånd, som du kan se lige her

Finalebordet:

Emil Olsson: 2.208.000

Stanislav Barshak: 1.597.000

Jan Djerberg, DANMARK: 824.000

Phillip Jacobsen, DANMARK: 742.000

Robin Ylitalo: 734.000

Morten Klein: 568.000

SLOWPLAY.dk fangede danske Philip Jacobsen umiddelbart efter Frei Dillings exit.

“Jeg er rigtig godt tilfreds, selvom det gik meget op og ned i løbet af dagen. Jeg kom heldigvis godt ind, de gange jeg var all in, men fik ikke rigtig nogle kort at arbejde med, så udfra den præmis, så er jeg bare superglad for at være med i morgen,” siger Philip Jacobsen til Slowplay.dk.

Hvad siger du til modstanderne?

“De er meget kompetente allesammen. Jeg tror det bliver et rigtig fint finalebord, som det både bliver sjovt at spille og følge. Jeg tror ikke, der er nogen som kommer til at sidde og lunke den.”

Der er ingen du er mere bange for end andre?

“Narjhh, men hvis der var, så fik du det heller ikke at vide,” griner Philip Jacobsen.

SLOWPLAY.dk liveblogger igen i morgen fra kl. 12.