KØB PLUS!

Wembley skal huse pokerturnering

Nu får flere tusinde pokerspillere lov at spille det ædle spil på selveste Wembleys grønsvær.

Laurent Tapie, søn af Bernard Tapie som stod bag en matchfixing-sag i 1993, da han i sin tid ejede Olympique Marseille, er manden bag en ny, stort opslået pokerturné, som bærer navnet “International Stadiums Poker Tour”.

Det første event i den nye ISPT-pokerturné bliver afholdt på det engelske nationalstadion Wembley, og her var planen oprindeligt, at 30.000 pokerspillere skulle indtage tribunerne hvorfra de skulle spille den samme online turnering via computere, som blev stillet til rådighed for dem. Når feltet af spillere var barberet langt nok ned, skulle spillet fortsætte ved rigtige pokerborde med live dealere på selve græsplænen.

Dette usædvanlige turneringssetup blev selvfølgelig hurtigt et varmt debatemne på alverdens pokermedier, og mange var skeptiske omkring, hvorvidt det ville være muligt at afvikle turneringer på denne måde.

Nu har folkene bag ISPT dog også ændret en smule på formatet, således at Dag 1 kommer til at bestå af adskillige €300 turneringer på nettet, hvor de 10% bedste spillere avancerer til Dag 2, som stadig skal afvikles som en liveturnering på Wembleys græsplæne.

Spillerne tager de chips med sig til Wembley, som de havde da Dag 1 sluttede på nettet, og spillerne kan i øvrigt spille ligeså mange Dag 1 de har lyst til i forsøget på at få den bedst mulige stack med videre. Kvalificerer man sig til Dag 2 flere gange, vil man selvfølgelig få den største stack med sig videre, mens de øvrige buyins vil blive refunderet til online pokerkontoen.

Derudover vil det nu være muligt at købe sig direkte ind til Dag 2. Prisen for dette er €3000.

Der afvikles online-satellitter på en lang række sites primært i Frankrig, Italien og Spanien, men indtil videre ikke nogen med dansk licens.