KØB PLUS!

Vild pokerweekend for danskerne

Det har været nogle vilde dage for danskerne på PokerStars i weekenden. Blandt andet vandt 20-årige Christian Elgstrøm (i billedet) 244.776 kr. i én turnering.

En lang række danske pokerspillere har haft en ualmindelig god weekend på PokerStars.

Bedst gik det natten til i dag for den blot 20-årige Christian “CMoosepower” Elgstrøm (i billedet, red.), som gik hele vejen i The Bigger $162, hvilket indbragte den unge poker-pro 244.776 kr.

Det helt fantastisk i den historie er, at Elgstrøm vandt den samme turnering for tre uger siden, hvor det også blev til en gevinst i samme størrelsesorden. Dermed har han på under en måned spillet næsten en halv million kroner ind på sin PokerStars konto.

Læs også: CMoosepower vinder 244.776 kr. på PokerStars

 

Jungleras tilbage for fuld musik

Også Rasmus “Jungleras” Nielsen havde en godkendt søndag ved bordene på PokerStars.

Her lykkedes det ham at vinde hele to turneringer indenfor få timer, hvilket tilsammen indbragte ham ca. $14.000 – eller det der svarer til næsten 80.000 kr.

“Jungleras” kom derfor ud af dagen med et overskud, men ikke så stort som man måske skulle tro. Den danske turneringshaj havde nemlig købt sig ind i turneringer for op mod $10.000 i buyins alene, og derfor skulle der nogle store resultater til for blot at holde skindet på næsen.

Læs også: Jungleras på vild søndagsheater – vinder igen!

 

Dansk finalebord i Sunday Million

I PokerStars’ store flagskibsturnering – The Sunday Million – lurede længe endnu et kæmpe dansk resultat, da den ukendte “DieselBossen” spillede sig frem til finalebordet med fjerdeflest chips.

Desværre rendte “DieselBossen” ind i modvind på finalebordet, hvor en uheldig placering til højre for bordets største stacks – og mest agressive spillere – betød at han fik en svær tid på finalebordet.

Han røg ud som nr. 7 turneringen, hvilket betød en samlet gevinst på $32.096 – eller næsten 180.000 danske kroner.

Til vinderen var der $240.734, men så meget fik vinderen af turneringen nu ikke. Efter “DieselBossens” exit indgik de resterende 6 spillere nemlig en deal ved bordet, og fordelte pengepræmierne imellem sig baseret på hvor mange chips, hver især af spillerne havde foran sig i stacken.

Læs også: DieselBossen på finalebord i Sunday Million

 

Mickey Petersen vandt 3. plads i Saturday Knockout

I PokerStars’ $320 Saturday Super-Knockout turnering gik den danske PokerStars Pro Mickey “mement_mori” Petersen dybt, og sluttede på en flot 3. plads til en værdi af $17.760.

Læs også: Mickey Petersen napper 3. plads i Saturday Super-Knockout

Men også Jeppe “Jeppe M” Mikkelsen ville lege med i søndagens store $215 2nd Chance-turnering på PokerStars, hvor han fik en samlet 5. plads af 1440 spillere, og kunne tage $14.256 med sig fra turneringen.

Thijs “Turbofluen” van Tilburg og den ukendte “sneker” tog også flotte skalpe ved bordene på verdens største pokersite, da de vandt henholdsvis $8420 og $9588 i The Hot $75 Turbo og $33 Saturday Speedway-turneringerne.

 

Rasmus Gandrup tæt på kæmpe triumf

Vi runder weekendens danske opvisning i poker-skills af med Rasmus “Djelly” Gandrup.

I gårsdagens $109 Sunday Rebuy-turnering kom han nemlig uhyggeligt tæt på sejren og den store gevinst på $68.043, da han spillede sig igennem et felt på 1130 spillere og frem til finalebordet. Her måtte han dog sige tak for kampen med en flot 3. plads til en værdi af $36.980.

Læs også: Ryk i banditten på PokerStars