Tony G klar til at vælte København

Dag 1A ved PartyPoker WPT Copenhagen blev en af slagsen set med danske øjne. Seks danskere er i top 10 efter turneringens første startdag, hvilket dagens aktører så kan bruge som pejlemærke, når Dag 1B bliver skudt i gang klokken 12.00. Mens fremmødet i går var en anelse under, hvad man kunne forvente, så regnes [...]

Dag 1A ved PartyPoker WPT Copenhagen blev en af slagsen set med danske øjne. Seks danskere er i top 10 efter turneringens første startdag, hvilket dagens aktører så kan bruge som pejlemærke, når Dag 1B bliver skudt i gang klokken 12.00.

Mens fremmødet i går var en anelse under, hvad man kunne forvente, så regnes der med fuldt hus i dag. Ikke mindst fordi alle de spillere som har kvalificeret sig på PartyPoker træder ind i turneringen i dag, men også fordi nogle af de spillere som blev slået ud i går har mulighed for at købe sig ind igen.

Vi kan blandt andet se frem til at få Tony G at se i action, ligesom der går rygter om, at Daniel ‘Jungleman’ Cates har tænkt sig at spille med.

Af danske profiler vil vi i vores liveblog holde et særligt vågent øje med blandt andre Albert ‘Aki’ Iversen, Casper Toft, Tony G, Martin B. Hansen og Theo Jørgensen. Sidstnævnte benytter sig af muligheden for at købe sig ind igen, efter han blev slået ud i går.

I sidste øjeblik er turneringsspecialisten, Jonas ‘Tulkaz’ Klausen i øvrigt også stødt til.

“Jeg har kun fået sovet en time i nat. Jeg fandt ud af i går aftes, at jeg ville spille med, så måtte i sidste øjeblik købe en flybillet og tage turen hertil fra London,” siger en noget klatøjet Jonas Klausen, da Slowplay.dk fanger ham kort inden spilstart.

Følg livebloggen lige her

 

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
Effektivt 14 dages video trænings- program

Effektivt 14 dages video trænings- program

07/08
Mode og skønhed
Kom i form på hjul - på 8 uger

Kom i form på hjul - på 8 uger

29/04
Mode og skønhed
2,5 pct: Historisk lån på gaden

2,5 pct: Historisk lån på gaden

26/08
Mode og skønhed
Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

15/08