KØB PLUS!

Tiger Woods spiller poker for velgørenhed

Tiger Woods er igen klar til at spille poker for fattige børn, som ikke har råd til at gå i skole.

The post Tiger Woods spiller poker for velgørenhed appeared first on PNN.dk.

Golfsportens helt egen superstjerne – Tiger Woods – er tilbage med sit store årlige velgørenhedsevent Tiger Jam, som har til formål at samle penge ind til børn, som ikke har råd til at gå i skole.

I år afvikles Tiger Jam til maj, og på plakaten er både golf, koncerter, fester, auktioner og – ligesom sidste år – en $10.000 pokerturnering, som skal være med til at samle penge ind til Tiger Woods Foundation.

Selve pokerturneringen bliver afviklet d. 17 maj, og ligesom sidste år hedder værterne igen Doyle Brunson og Phil Hellmuth.

En del af 1. præmien i pokerturneringen sidste år var en putting-lektion af selveste Tiger Woods selv, og det blev pokerens grand old man – Doyle Brunson – som fik æren af at vinde turneringen og den private lektion af Tiger Woods. Brunson, som i øvrigt selv har spillet golf for store beløb i sin karriere, havde da også den frækhed at antyde, at han kunne lære Tiger Woods et par ting eller to.

Læs også: Doyle til Tiger: Jeg kan gi’ dig en lektion

Dagen efter pokerturneringen kan gæsterne hygge sig til en koncert, hvor blandt andre Jon Bon Jovi kommer og optræder, og hvis du går og drømmer om at komme med som gæst er prisen $3000 – eller ca. 16.600 kr. Men så får du også lov at tage en gæst med.

The post Tiger Woods spiller poker for velgørenhed appeared first on PNN.dk.