KØB PLUS!

Rettenmaier vil være med i Gus’ klub

Tyske Marvin Rettenmaier søger i dag medlemskab i Gus Hansens eksklusive klub over tredobbelte WPT-vindere.

Gus Hansen er en del af en helt eksklusiv klub, som i øjeblikket kun har to medlemmer; Gus Hansen og spanske Carlos Mortensen.

Gus Hansen og Carlos Mortensen er nemlig de to eneste pokerspillere i verden, som har vundet 3 WPT-turneringer i karrieren, og derfor har de – så at sige – deres helt egen eksklusive WPT-klub.

Men senere i dag kan klubben blive udvidet med et ekstra medlem – nemlig tyske Marvin Rettenmaier.

Marvin Rettenmaier har to gange tidligere i karrieren vundet en WPT – på Cypern og i Las Vegas – og i dag går han så efter hattricket, når der spilles finalebord ved WPT Baden.

Her er Marvin Rettenmaier blandt de sidste 6 spillere, som kæmper om titlen og de €185.000 som venter forude til vinderen.

Finalebordet sparkes i gang kl 14:00, og WPT transmiterer direkte fra finalebordet via livestream, hvor interesserede pokerfans kan se spillernes kort, mens spillet er i gang. Med andre ord: der er tale om poker-lir i verdensklasse.

Du kan følge livestream direkte på PNN.dk her >>

 

Mickey Petersen sikrer dansk succes i Baden

På trods af et lavt antal danskere på deltagerlisten ved WPT Baden, blev det alligevel til dansk succes i et sideevent.

Der er tale om €10.000 Highroller-eventet, hvor Mickey “mement_mori” Petersen stillede op sammen med 7 andre spillere i noget, der mindede mest af alt om en deepstack sit ‘n’ go-turnering.

Den blev afviklet over to dage i et re-entry format, hvor spillerne havde muligheden for at købe sig ind igen, hvis de blev slået ud. Alt i alt nåede præmiepuljen op på €100.000, og heraf stak Mickey Petersen €50.000 i lommen, da han spillede sig hele vejen til sejren.

Læs også: Mickey Petersen vandt highrolleren i Baden