KØB PLUS!

Pokerverdensmesteren: – Jeg vil være en af de bedste nogensinde

Verdensmester Greg Merson har ikke tænkt sig at ligge på den lade side i det nye år. I stedet vil han arbejde stenhårdt på at blive en af de bedste spillere igennem tiderne.

Greg Merson var en lille poker-åbenbaring i 2012, hvor han vandt to bracelets. Det sidste naturligvis i World Series of Poker Main Event, hvilket samtidig sikrede ham retten til at kalde sig verdensmester.

Læs også:Anders Jensen spillede mod Greg Merson på NL400: Han var pissegod!

Men verdensmestertitlen kom først i hus efter en sand marathon, da spillet var tre-vejs. I et interview givet til Pocketfives.com fortæller Greg Merson dog, at han rent faktisk havde forberedt sig på en situation som denne.

“Jeg forberedte mig ved at spille 16 og 20 timers lange cashgamesessions op til finalebordet. I løbet af året havde jeg også proppet masser af lange highstakes-spil ind i programmet, for det er vigtigt at kunne spille så godt som muligt når trætheden melder sig og hvor man skal være forsigtig ikke at begå en stor fejl.”

Læs også: Greg Merson: Hvad skulle Ivey lige hjælpe mig med?

“Jeg tror egentlig ikke man kan forberede sig til det øjeblik, hvor man spiller 3-handed med $5 millioner i pay jumps, men jeg tror, at jeg var den af os tre, som havde forberedt sig bedst.”

Greg Merson deltog ved det netop overståede PokerStars Caribbean Adventure – uden den store succes i øvrigt – og vi kan godt regne med at se ham være en del af samtlige store pokerbegivenheder i år. Planen er nemlig at spille poker non-stop.

“Jeg vil fortsætte med at vokse som professionel gambler og blive ved med at spille de største spil jeg kan finde. Jeg vil gerne efterlade mig et eftermæle som en af de hårdest arbejdende spillere nogensinde, og på et eller andet tidspunkt opnå at blive en af de bedste spillere igennem tiderne. Dette har ikke noget som helst at gøre med, at jeg har vundet WSOP Main Event; det har altid været mit mål og jeg vil fortsætte med at forfølge min drøm hver evigt eneste dag.”