KØB PLUS!

Pokersvindlerne klarer frisag fra organisationen bag turneringen

Organisationen bag Partouche Poker Tour virker langt fra overbeviste om, at vinderen og runner-up svindlede sig til millioner i 2009.

Fabrice Paire, CEO for Groupe Partouche, forholder sig nu for første gang til anklagerne om snyd i forbindelse med afviklingen af finalebordet i Partouche Poker Tour Main Event 2009. Vinderen af turneringen, Jean-Paul Pasqualini, er sammen med runner up, Cedric Rossi, under kraftig mistanke for at have udviklet et tegnsprog, der gjorde det muligt for dem at kommunikere deres kort til hinanden. Og beviserne er ganske enkelt overvældende:

1. En fire minutter lang videomontage, der dog er klippet klippet hårdt og som har fået påført Godfather-musik hen over lydsporet. Man kunne måske tro, at videomontagen var skamklippet i en grad, så Pasqualini og Rossi så skyldige ud uden at være det. Se videomontagen lige her

2. Den tese bliver imidlertid sværere at tro på, når man ser, at Jean-Paul Pasqualini ‘mirakuløst’ undslipper at ryge ud af turneringen, da han som shortstack samler es-konge op. Pasqualini raiser med sin big slick i tidlig postion. Han rører sit hoved og hans pande (signalerne for et es og en konge, red.). Videre til Rossi, der kigger ned i to esser. Rossi laver et stort reraise – Pasqualini kigger Rossi, og Rossi rører ved sit hoved med begge hænder – to esser, yes sir. Pasqualini folder med cirka 8 big blinds tilbage og smiler. Læs mere om den historie lige her

3. I dag kom så en ny video – denne gang 30 minutter lang. Og denne gang kan man umuligt benytte sig af ‘skamklip-teorien’. Videoen bør ganske enkelt tilintetgøre enhver lille rest af tvivl, der måtte være. Læs mere om den nye video og se den i fuld længde lige her

På intet tidspunkt blev der set tegn på svindel

Det er tydeligt, at Fabrice Paire ikke forholder sig til den nyeste video i sit interview med livepoker.fr. Han afviser ikke kategorisk, at der er blevet svindlet, men han slår fast, at ingen i hvert fald opdagede det tilbage i 2009:

“Finalen i Partouche Poker Tour 2009 fandt sted med alvor og seriøsitet. Det team, der var i spidsen for det, inklusiv turneringslederen så på intet tidspunkt tegn på svindel,” siger Groupe Partouches CEO.

Han hævder – i modsætning til hvad Jean-Paul Pasqualini har sagt i sin lodrette af benægtelse af urent trav – at Groupe Partouche intet har hørt om sagen før januar 2013. Pasqaulini fortalte ellers i sin Lance Armstrong-agtige benægtelse, at sagen har været oppe at vende hos Partouche for flere år siden.

“Vi blev advaret om sagen, da en journalist kontakter os i midten af januar 2013. Journalisten hævder, at billederne fra turneringen danner grundlag for mistanke om snyd,” siger Fabrice Paire.

Google translate har ikke verdens bedste dag i forhold til det franske interview med Fabrice Paire. Sætningerne er ofte tvetydige eller direkte uforståelige, men det virker ikke som om, at Partouche af sig selv har tænkt sig at skride til handling over for Pasqualini og Rossi, og at de indtil videre blot forholder sig til, at ingen opdagede eller protesterede over urent trav tilbage i 2009.

Enhver franskkyndig person skal være mere end velkommen til at rette den påstand, hvis vi ikke har forstået det korrekt.

Du finder interviewet lige her