KØB PLUS!

Pokersvindlerne blev anklaget allerede i 2009

Sagen om svindlen på finalebordet i Partouche Poker Tour bliver mere og mere dramatisk for hver dag, der går. Nogen lyver, men hvem? Og hvorfor? Og hvorfor reagerede ingen på Gianni Giaronis beskyldninger i 2009?

Historien om det indøvede tegnsprog mellem Jean-Paul Pasqualini og Cedric Rossi på finalebordet i Partouche Poker Tour 2009 er ingenlunde nået til vejs ende. Skeletterne vælter simpelthen ud af skabet, og sagen bliver mere og mere utrolig.

Først en kort opsummering (du finder links til alle PNN.dk’s artikler om sagen nederst i artiklen):

Den senere vinder af Partouche Poker Tour Main Event 2009 Jean-Paul Pasqualini og runner up Cedric Rossi benyttede sig af et indøvet tegnsprog på finalebordet, det er allerede bevist. De cashede tilsammen for mere end halvanden million euro. Først kom en kort videomontage, der i den grad så mistænkelig ud – men trods alt en hårdtklippet montage. Siden kom det frem, at Jean-Paul Pasqualini foldede es-konge preflop med bare 8 big blinds tilbage mod netop Cedric Rossi, der havde mere end almindeligt travlt med at signalere, at han havde esserne. Og endelig kom ‘the smoking gun’ i form af en 30 minutters video, der udelukkende viser Pasqualini og Rossi-hænder. Den sidste video efterlader ikke skyggen af tvivl – der er dømt fusk til millioner!

Hvem lyver?

I denne uge reagerede Fabrice Paire, CEO for Group Partouche, med forventet fransk arrogance. Han forholder sig udelukkende til, at ingen klagede/protesterede/gjorde indsigelser tilbage i 2009, og han gør det klart, at de ikke har tænkt sig at gøre noget ved sagen. Fabrice Paire siger i øvrigt, at Groupe Partouche først blev gjort opmærksom på denne sag i midt-januar 2013, hvilket står i skærende kontrast til, hvad Jean-Paul Pasqualini sagde i sin lodrette afvisning af enhver form for urent trav. Pasqualini sagde nemlig, at Partouche allerede for flere år siden havde haft sagen oppe at vende, og at de intet havde fundet.

Så allerede her slår tanken ned:

“Hvem lyver?”

Giaroni afkodede tegnsproget

Men historien skal blive endnu mere speget.

PNN.dk har nemlig fundet flere artikler fra 2009, der dokumenterer, at manden, der sluttede på 3. pladsen i Partouche Poker Tour Main Event i den grad har været verbal omkring urent trav på finalebordet. Manden hedder Gianni Giaroni, han var 68 år, da finalebordet blev afviklet og han døde som 70-årig i september 2011.

Farbrice Paires påstand om, at Groupe Partouche aldrig før har hørt om denne sag bliver nærmest uhyggelig, når man læser, hvad Gianni Giaroni sagde til newsDownloads tilbage i 209 – umiddelbart efter det skandaløse finalebord:

1. At der med sikkerhed var en aftale mellem Jean-Paul Pasqualini og Cedric Rossi, og at der var beviser for dette.

2. At hans tvivl hurtigt blev til sikkerhed.

3. At det var som at spille poker med pistol rettet mod ham.

4. Og endelig gik Gianni Giaroni så langt som at sige, at han rent faktisk formåede at afkode Rossis og Pasqualinis tegnsprog ved bordet.

Du finder en oversat version af artiklen fra 2009 lige her

www.pokermondiale.com har også taget sagen op allerede i 2009. I artiklen tales der om ‘skamløs collusion’. Den artikel (oversat) finder du lige her

En tredje artikel fra italiapokerclub (også fra 2009, red.), der også tager udgangspunkt i Giaronis interview til newsDownloads, slutter deres artikel med at ordene:

“Indtil videre har vi kun Gianni Giaronis ord (for at der var urent trav på finalebordet, red.).”

Nu har vi så mere end det – men det fik Gianni Giaroni aldrig selv lov til opleve.

Hvis du ikke er fuldt opdateret i denne historie, så er her din guide til at blive klædt på. Vi anbefaler varmt, at du hopper med på vognen nu, for denne historie er slet ikke ved vejs ende – noget er HELT galt i denne historie:

Det startede med en fire minutters videomontage af Jean-Paul Pasqualini og Cedric Rossi, der svindler på livet løs med deres indøvede tegnsprog. Du får det hurtigste overblik over svindlen lige her – se videoen og læs forklaringen på det indøvede tegnsprog:

Fusk-anklager mod vinder og runner-up af Partouche Poker Tour 2009 – se videoen her

Få dage efter nægtede vinderen af Partouche Poker Tour 2009, Jean-Paul Pasqualini, alle beskyldninger om urent trav:

Vinderen af Partouche 2009 nægter alle fusk-anklager: -Jeg vandt på ærlig vis

Nogle dage efter fik vi set esserne vs. es-konge-hånden i fuld længde. Nu begynder sagen for alvor at lugte:

Det endegyldige bevis på Partouche-svans? Pasqualini smed AK preflop med 8 big blinds tilbage

Og der skulle bare gå to dage før det endelige bevis faldt – intet mindre end ‘the smoking gun’: En 30 minutters video kun med Pasqualini og Rossi hænder. En video, der er fuldstændig nådesløs overfor de to svindlere:

Ny 30-minutters video beviser Partouche-svans en gang for alle

Og så mente Fabrice Paire, CEO for Groupe Partouche, at det var tid til at skrue op for arrogancen:

CEO for Groupe Partouche forholder sig til snydanklagerne