Pokerspillere anklages for millionfusk: Udviklede tegnsprog på stort finalebord

Et diskret tegnsprogssystem har angiveligt hjulpet to franskmænd til at slutte som nummer 1 og nummer 2 i en kæmpe pokerturnering tilbage i 2009. Se videoen og bedøm selv.

En historie om, at Partouche Poker Tour-vinderen fra 2009 Jean-Paul Pasqualini og runner-up Cedric Rossi – begge franskmænd fra Korsika-egnen i øvrigt, har svindlet sig frem til det flotte resultat, breder sig i øjeblikket som en steppebrand.

Anklagen går på, at de to franskmænd havde udviklet et tegnsprogs-system, der betød, at de kunne kommunikere deres kort til hinanden.

Det påståede system er:

Klø på hovedet = es (klø to gange = to esser). Klø på panden = konge. Klø i øjet = dame. Klø på næsen = knægt. Klø på mund = ti. Klø på nakke/hals = otte/ni. Klø på armen = lille par.

Læs også: Vallø: Vi startede med at spille om 300 kroner – jeg endte med at vinde hans lejlighed plus 84.000

Pasqualini og Rossi sluttede som nævnt som vinder og runner up til mere end halvanden million euro sammenlagt.

Der er blevet lavet en video med nogle højdepunkter fra 2009-finalebordet. Hvorfor videoen kommer nu – mere end tre år efter finalebordet findes der indtil videre ingen forklaring på – men videoen leverer i hvert fald nogle momenter, der ser endog meget mistænkelige ud. Du finder linket til videoen nederst i artiklen.

Svenske Michael Tureniec var med på finalebordet i Partouche Poker Tour 2009, og han er i starten af videoen involveret i en pot mod både Pasqualini og Rossi. Pasqualini har raiset med es-syv, Tureniec har callet med dame-knægt, og Rossi reraiser med to konger. Mens Pasqualini tænker over sin beslutning klør Rossi sig på panden, mens han kigger direkte på Pasquilani.

Endnu mere mistænkeligt ser det ud, da Pasquilani har dame-ti. Først klør han sig tydeligt i øjet (dame), derefter trækker han nærmest en streg hen over sin mund (ti).

Men bedøm selv – se videoen af de to tegnsprogsglade franskmænd lige her

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
Effektivt 14 dages video trænings- program

Effektivt 14 dages video trænings- program

07/08
Mode og skønhed
Kom i form på hjul - på 8 uger

Kom i form på hjul - på 8 uger

29/04
Mode og skønhed
2,5 pct: Historisk lån på gaden

2,5 pct: Historisk lån på gaden

26/08
Mode og skønhed
Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

15/08