KØB PLUS!

Phil Hellmuth i mareridtssession – og så endda på tv

Phil Hellmuth løb ind i den ene øretæve efter den anden i tv-pokershowet High Stakes Poker. Ingen anden sæson var dog lige så hård ved ham som sjette sæson.

Vi bliver i det varme, trygge univers, der hedder High Stakes Poker. Vi har lige taget hul på sjette sæson, og vi har et vidunderligt line up med Phil Ivey, Tom Dwan, Phil Hellmuth, Gus Hansen, Antonio Esfandiari, Daniel Negreanu, Dario Mineri og norske Andreas Hoivold.

Phil Hellmuth er kommet decideret frygteligt fra land. Han har spillet virkeligt dårligt, hans timing har været helt i skoven, og han er nede med $52.000 næsten lige med det samme. Og om lidt går det fra ondt til værre for Phil Hellmuth.

Læs også: Dagens hånd 58: Is he acting or is he seriously ill?

Og: Dagens hånd 41: I can dodge bullets, baby!

Hånden:

Dagens hånd bliver spillet syv-vejs, så vi gør det lige lidt nemt:

Kort:

Antonio Esfandiari (stack: $195.500):

Phil Hellmuth (stack: $148.000):

Dario Mineri:

Daniel Negreanu:

Andreas Hoivold:

Gus Hansen (small blind):

Tom Dwan (big blind):

Preflop nøjes Antonio Esfandiari med at calle fra under the gun, hvilket får næsten hele bordet til at calle. Hele syv spillere går til floppet:

Gus checker, Dwan better $3.800, Esfandiari caller, Hellmuth caller, Hoivold, Negreanu og Hansen folder. Tre spillere til floppet:

Dwan checker, Esfandiari better $11.100, Hellmuth caller og Tom Dwan caller. Potten: $40.800.

River:

“Disaster awaits Phil Hellmuth,” siger kommentator Gabe Kaplan.

Esfandiari better $32.000, og Hellmuth siger med det samme, at ‘det i hvert fald er et nemt call’, men at han lige skal tænke sig om et øjeblik. Hellmuth nøjes med at calle, og hele bordet bliver tavst. Kommentator Gabe Kaplan giver udtryk for, at Hellmuth taber det absolutte minimum i hånden.

“Well played, Mr. Hellmuth,” siger Andreas Hoivold.

Se hånden i tv lige her