KØB PLUS!

Peter Eastgate i flot comeback: – Fedt at spille igen!

Peter Eastgate, viste i den forgangne uge, at han stadig – på trods af flere års selvvalgt pokercølibat – er en af de skrappeste turneringsspillere i Danmark. Verdensmesteren fra 2008 spillede sig i går frem på finalebordet ved Betsafe Jyske Mesterskaber og selvom tiendepladsen til 13.430 kroner næppe kan mærkes på hans budgetkonto, så er han [...]

Peter Eastgate, viste i den forgangne uge, at han stadig – på trods af flere års selvvalgt pokercølibat – er en af de skrappeste turneringsspillere i Danmark. Verdensmesteren fra 2008 spillede sig i går frem på finalebordet ved Betsafe Jyske Mesterskaber og selvom tiendepladsen til 13.430 kroner næppe kan mærkes på hans budgetkonto, så er han glad for både resultatet og sit spil.

“Jeg synes, jeg spillede en fin turnering. Det var et rigtig stærkt felt, hvor der var mange kompetente modstandere, både dem jeg kendte i forvejen og dem som jeg ikke havde set før. Jeg er meget tilfreds med mit eget spil, og og det var fedt at spille igen,” siger Peter Eastgate, der senest var i aktion under sommerens World Series Of Poker. Her var han en af beboerne i Betfairs Las Vegas knaldhytter, men da et filmhold fandt vejen forbi skulle det snart vise sig, at Peter Eastgate var hele husets ‘bitch’. Se den hylende morsomme video lige her

Peter Eastgate klarede sig også i sommers frem til et stort finalebord, hvor han cashede for mere end en million danske kroner, men i Main Event blev det ikke til gevinst. Peter Eastgate måtte lide den tort at blive sendt på porten af en nærmest grotesk usympatisk modstander, der lige fik svinet Peter Eastgate til EFTER at han havde ekspederet danskeren ud. Den historie finder du lige her: Bustet Eastgate fik nål af sin bøddel: Der er idioter alle vegne!

Men tilbage til Jyske Mesterskaber:

“I det hele taget var det en superturnering, hvor der både blev spillet god poker, men hvor det også var superhyggeligt at være med. Der var plads til sjov ved bordene,” fortæller Eastgate.

Nu siger du, at det var fedt at spille igen. Det åbner vel ikke op for et rigtig comeback?

“Haha, nej det er stadig planen at flytte hjem til Danmark til efteråret for at studere til maskiningeniør på DTU. Det med poker bliver kun, når jeg har tid og lyst.”

Du tror ikke, at dte sure slid med lektier og forelæsninger kan komme til at betyde, at du igen vil finde poker attraktivt?

“Haha, det er faktisk ikke nogen dum teori. Slet ikke endda, men problemet er bare, at nu har jeg ikke fulgt med i spillet i lang tid, så jeg ville være håbløst bagud, hvis jeg skulle begynde igen,” griner Eastgate.

Sådan sluttede Betsafe Jyske Mesterskaber

1. Laurids Gert Nielsen 181.000 kr.*
2. Lars Brodersen 184.000 kr.*
3. Kenneth Sørensen 100.310 kr.
4. Torben Helms 67.170 kroner
5. Benjamin ‘Bønne’ Jensen 58.210 kr.
6. Aske Muff 46.570 kr.
7. Kasper Carlsson 35.820 kr.
8. Thomas Due Frederiksen 25.970 kr.*
9. Daniel Sørensen 17.020 kr.
10. Peter Eastgate 13.430 kr.

*Tovejs deal efter chips med 7000 kroner at spille om til vinderen
Turneringen havde lidt over 300 deltagere.