KØB PLUS!

Negreanu gi’r Gus Hansen tilbage: Tillykke med dit flotte regnskab, Gus!

Daniel Negreanu giver nu - ganske som forventet - nål tilbage til Gus Hansen

Så er der svar på tiltale fra Daniel Negreanu, der tidligere i dag måtte finde sig i at modtage en ganske pludselig nål fra Gus Hansen. Gus stak til Negreanu omkring $575.000-monsterpotten fra High Stakes Poker, hvor både Gus og Negreanu flopper et set. Men på turn er der bingo for Hansen, der rammer fire ens.

“Hey Daniel, kan du huske denne hånd? Jeg spekulerer på, om jeg nogensinde får muligheden for at tage dine penge igen,” skrev Gus Hansen direkte til Daniel Negreanu på Twitter og linkede til den topdramatiske hånd fra 2006.

Du kan se den legendariske hånd – den vel nok fedeste hånd i High Stakes Poker nogensinde lige her

Det måtte være et spørgsmål om tid, før Daniel Negreanu returnerede Hansens nål, og svaret kom så for en lille halv time siden:

“Gus, jeg ville faktisk ønske dig tillykke med din graf for 2013, men så fandt jeg ud af, jeg kiggede på den upside down. Ouch,” skriver Daniel Negreanu med henvisning til Gus Hansens pauvre årsregnskab.

Gus står noteret for et tab på $779.500 for året – dog absolut peanuts i forhold til 2012, hvor han sluttede som årets største taber inden for online poker. Omkring 24 millioner kroner tabte Gus Hansen i 2012 – langt de fleste af pengene i løbet af årets sidste to måneder.

Læs også: Annus horriblis: Gus årets største taber online – 23 millioner kr. i hullet