KØB PLUS!

Negreanu bliver udspillet

I dagens hånd skal vi kigge på en interessant pulje, hvor det at have et godt read på modstanderen bliver taget til nye højder. Hånden er ikke afgørende for en stor turnering, der er ikke særligt mange penge i puljen, men alligevel er det nu en meget interessant hånd. Den udspiller sig mellem pokerens måske allerstørste [...]

I dagens hånd skal vi kigge på en interessant pulje, hvor det at have et godt read på modstanderen bliver taget til nye højder. Hånden er ikke afgørende for en stor turnering, der er ikke særligt mange penge i puljen, men alligevel er det nu en meget interessant hånd. Den udspiller sig mellem pokerens måske allerstørste stjerne, nemlig Daniel Negreanu, og den hollandske superpro Lex Veldhuis.

Der kan ikke være megen tvivl om, at Negreanu i dette eksempel bliver decideret udspillet, da Vedlhuis finder et fænomenalt call frem på river, som fanger Negreanus bluff på smukkeste vis. Både kommentatoren og Negreanu selv er da også ved at falde ned af stolen, da Veldhuis viser sine kort.

“Konge høj? Den er god. Godt call! Hvad fanden sker der?”, griner Negreanu, mens Lex Veldhuis bare trækker på skuldrene og siger, at det var en af de situationer, hvor man mentalt prøver at komme et skridt foran modstanderen.

Hånden udspiller sig i det televiserede cash game ‘Pokerstars the Big Game’, hvor blinds er $200/$400. Minimum buy-in er $100.000.

Lad os kigge på det to handsker:

Daniel Negreanu: En toer og en firer i ruder

Lex Veldhuis: Konge-otte suited

Preflop raiser Lex Veldhuis til $1.400, som først Daniel Negreanu er dernæst Russ Harlow caller fra de to blinds.

Floppet slår hjerter es, spar seks og hjerter knægt. Negreanu checker, Harlow checker og Veldhuis skyder $2.700 afsted. Negreanu virker dog ikke til at være overbevist om, at Veldhuis har en hånd, så han raiser til $7.200. Harlow folder sit es, mens Veldhuis betaler.

Turn er spar es. Nu checker Negreanu igen, og efter en lille pause gør Veldhuis det samme.

River bringer en hjerter ni.

Begge spillere var ude på det samme. Nemlig at checke turn, så de kunne bluffe river, uden at bettet behøver at være alt for stort“, forklarer pokeranalytikeren Joe Stapleton i kommentatorboksen.

Negreanu finder da også $9.000 frem, som han sender til midten. Veldhuis tænker.

“Det er et godt bet fra Negreanu. $9.000 ser ud, som om han gerne vil calles. Det kan være Veldhuis er nødt til at lave sin plan om. Han kan nemt folde eller raise her, men jeg kan IKKE se ham calle”, forklarer Stapleton.

Veldhuis er bare ikke som pokerspillere er flest. Han finder $9.000 frem og betaler Negreanus bet.

“Jeg spiller boardet”, siger Negreanu og Veldhuis kan med et lille smil vende sine kort om på maven.

“That is just a SICK SICK call”, siger en lamslået Stapleton, mens Negreanu ikke kan lade være med at grine.

Du kan se hele hånden i farvefjernsyn lige her.