KØB PLUS!

Mickey videre på trods af absurd bord

Den danske poker pro Mickey "mement_mori" Petersen får hård modstand i sit livs største pokerturnering.

Mickey “mement_mori” Petersen er i fuld gang med den største pokerturnering han nogensinde har spillet målt på størrelsen af buyin – nemlig PokerStars Caribbean Adventures $25.000 High Roller-turnering.

Det er ikke mange timer siden spillet på Dag 1 sluttede, og heldigvis var Mickey Petersen blandt de 80 spillere, som overlevede den første dag.

Læs også: Mickey kvaller til $25k High Roller event

Det har været en hård kamp indtil videre for den danske Team PokerStars Pro, som i løbet af dagen brokkede sig en smule på Twitter over svære modstandere ved bordene:

“Blev flyttet fra et godt bord til et absurd et :( Igor, Fabian, Timex, Duhamel, Bikiniwax, Frenchdawg og probirs”, tweetede Mickey fra sin stol på Bahamas – alle navne på særdeles respekterede – og af nogle frygtede – modstandere ved pokerbordene.

Men mødet med de skrappe modstandere fik ikke Mickey – som i øvrigt ikke selv er nogen novice ved et pokerbord – ned med nakken, og danskeren sluttede da også dagen af med et resultat han selv er yderst tilfreds med:

“Laaaaang og hård dag i $25k med syge borde, så jeg er glad for at putte 85k i posen. 1200/2400 når vi spiller igen i morgen”, skrev Mickey på Twitter, inden han formentligt tog sig en velfortjent lur på hotellet.

Spillet genoptages i aften kl. 19:00 dansk tid, og en time senere kan du følge Live Stream fra PCAs Main Event her på PNN.dk.