KØB PLUS!

LIVE: Uffe Holm i tidlige problemer i WPT Kbh

Så ruller bussen, World Poker Tour København er skudt i gang, og lige nu er cirka 80 spillere i gang på dag 1A. Der er lige præcis nu spillet en times tid og første mand er allerede slået ud. Måske han vil benytte sig af turneringen er en re-entry – hvis han da ellers har [...]

Så ruller bussen, World Poker Tour København er skudt i gang, og lige nu er cirka 80 spillere i gang på dag 1A.

Der er lige præcis nu spillet en times tid og første mand er allerede slået ud. Måske han vil benytte sig af turneringen er en re-entry – hvis han da ellers har lyst til at smide yderligere 26.225 kroner ved kasse 1.

Det er naturligvis very early days i turneringen, men vi kan konstatere, at Jungleras og Anders Jensen har fået en fin start i turneringen, mens Uffe Holm har fået en rigtig skidt start og allerede er shortstacked.

Turneringens præmiepulje og samlede deltagerantal er derfor heller ikke tilgængelige endnu. Endnu en startdag venter i morgen, men hvis vinderen af turneringen i København skulle gå herfra med noget, der minder om halvanden million kroner, ville det vist passe fint med forhåndsforventningerne.

SLOWPLAY.dk følger de næste seks dage slaget LIVE fra sidelinjen på Casino Copenhagen.

Vi forventer en dansk vinder, når sidste kort er dealet. Danskerne er i massiv overvægt herude, og vi nævner i flæng nogle af de spillere, der allerede er i fuld sving:

Frederik Brink, Jungleras, Martin Wendt, Claus Vallø aka Baronen, Uffe Holm, Robert Hansen, Norske Elisabeth Hille (nummer 11 i årets WSOP Main Event), Steffan Raffay, Martin Vallø, Pernille Ravn, Anders Jensen, Jeppe JC, Johnny Østbjerg, Jaroslav Tjepan.

SLOWPLAY.dk bringer friske updates, lækre billeder, sjove historier, dugfriske chipcounts direkte fra sidelinjen.

Følg livebloggen lige her