KØB PLUS!

LIVE fra WPT: Dansker fører turneringen

Finalebordet ved WPT Copenhagen er et par timer gammelt. Og der er tale om en blandet kop kaffe set med danske øjne, for de eneste to spillere som indtil videre er blevet sendt på railen, er danske Jan Djergberg og svenske Robin Ylitalo. Til gengæld har vi så en dansk chipleader for turneringen. Phillip Jacobsen [...]

Finalebordet ved WPT Copenhagen er et par timer gammelt. Og der er tale om en blandet kop kaffe set med danske øjne, for de eneste to spillere som indtil videre er blevet sendt på railen, er danske Jan Djergberg og svenske Robin Ylitalo.

Til gengæld har vi så en dansk chipleader for turneringen. Phillip Jacobsen (artikelbilledet), hedder han, og han spiller fremragende poker. Phillip Jacobsen slog Jan Djerberg ud af turneringen, da en meget shortstacked Jan Djerberg sendte stakken til midten med es-ni. Philip Jacobsen havde samlet to 10′ere op, og det var så den WPT-turnering for Jan Djerberg.

“Lige ved og næsten, som man siger. Jeg mister halvdelen af min stack i en af de første hænder, så med 400.000 tilbage havde jeg ikke så mange andre muligheder end at kalde eller skubbe stakken. Jeg valgte så det sidste, men den gik ikke,” sagde Jan Djergberg til Slowplay.dk efter sit exit.

Den danske turneringshaj sidder med 1,9 millioner chips. Men det er tæt iblandt de resterende fem spillere imellem, hvilket et average på 1.374.000 også vidner om.

SLOWPLAY.DK følger slagets gang fra allernærmeste hold:  Følg live-opdateringer fra turneringen lige her.

Det spiller de om:
1 $229.938
2 $145.164
3 $93.080
4 $68.316
5 $51.237 – Robin Ylitalo
6 $40.989 – Jan Djerberg