KØB PLUS!

Ivey udfordres til dyst om $2 millioner

Den anonyme spiller 'SallyWoo' vil udfordre verdens bedste, Phil Ivey, til en match om $2 millioner i pokervarianten Omaha High/Low.

Full Tilt Poker-spilleren ‘SallyWoo’ har formået at holde sin identitet anonym for offentligheden, så i stedet for at begive os ud i gætterier om, hvem der gemmer sig bag nicket, så kan vi istedet opsummere, hvad vi ved om spilleren. Også selvom det ikke er alverden.

Men vi VED, at han er en pokkers god Omaha High/Low-spiller. Spørg bare Gus Hansen, som tilbage i december tabte over $800.000 til ‘SallyWoo’ fordelt over blot 48 timer.

Læs også: Gigant-tæsk til Gus: – Jeg hopper ud fra en bro!

Derudover ved vi, at han på PokerStars, hvor han spiller med nicket ‘Chung ho’, sidste år vandt over $1,2 millioner. Alle pengene vundet i Omaha High/Low, hvilket igen understreger, at vi har med en specialist i disciplinen at gøre.

Netop nu – mens denne artikel bliver skrevet – sidder han og spiller imod Gus Hansen på Full Tilt Poker. Danskeren er blevet plukket for $114.000 på blot to timer, men hvad der er mere interessant er, at ‘SallyWoo’ i en chat de to spillere imelllem har spurgt Gus Hansen om han kan være behjælpelig med at sætte en HU Freeze Out-dyst op imod Phil ‘Polarizing’ Ivey. Og i øvrigt lige i samme ombæring har spurgt det danske fyrtårn om han ikke til lejligheden kan få Full Tilt Poker til at stive taksten på Omaha High/Low-bordene til $3.000/$6.000.

SallyWoo: i offered to play polarizing for a big freezeout on here, could u get us 3/6k if need be?
Gus Hansen: 2-4 is not high enough
SallyWoo: he wants to play higher, ill gladly play him 3/6k for 2 mil
SallyWoo: he said he will play higher, i accept
Gus Hansen: ok maybe I can get it done won’t promise anything
SallyWoo: no worries
SallyWoo: polarizing will of course have to accept/agree
Gus Hansen: I figured that