KØB PLUS!

Isildur1 vinder kvart million med skodhånd

Viktor ‘Isildur1′ Blom høstede store triumfer på Full Tilt Poker inden sitet krakkede for halvandet år siden. Og nu er han også kommet godt i gang, efter sitet er blev et relanceret. Den første dag vandt han hurtigt $70.000, og i går blev der så fulgt op med en nettogevinst på $220.000. ‘Isildur1′ var dermed [...]

Viktor ‘Isildur1′ Blom høstede store triumfer på Full Tilt Poker inden sitet krakkede for halvandet år siden. Og nu er han også kommet godt i gang, efter sitet er blev et relanceret.

Den første dag vandt han hurtigt $70.000, og i går blev der så fulgt op med en nettogevinst på $220.000. ‘Isildur1′ var dermed den største vinder på sitet i går, kun Ilari ‘Ziigmund’ Sahamies spillede flere penge ind på kontoen, da han han cashede $335.000 ind på PokerStars.

Værd at bemærke er det også, at det svenske onlinefænomen for en stund vente tilbage sin oprindelige metier, NL Hold’em. Det blev blandt andet til en heads up-dyst imod Alexander ‘ Kanu7′ Millar, der på Full Tilt Poker spiller under nicket ‘IReadYrSoul’. ’Isildur1′ plukkede sin engelske modstander for i alt $140.000.

$40.000 af disse – næsten en kvart million kroner – faldt i en hånd, hvor der vist ikke er tvivl om, hvem der læser, hvis sjæl. Hånden, hvor ‘Isildur1′ vinder med den lidet prangende handske seks-tre offsuited kan du se her.