KØB PLUS!

Isildur1: – Nu er jeg tændt!

Isildur1 har efter hans standarder taget det roligt på nettet de sidste par uger. Nu skal der imidlertid til at ske noget igen, annoncerer han.

Isildur1 har drysset jævnt over den sidste uge. Men tabene har efter Isildur1s standarder været begrænsede – dvs ingen deciderede KATASTROFER – ligesom han heller ikke for alvor har givet den skalle. Det ændrer sig nu – det annoncerer han selv på sin Twitter:

“Har haft et par sløje dage. Men jeg er ‘pumped up to play’ now,” skriver han.

Den tweet følger efter en særdeles ubehagelig opvarmning på Full Tilt tidligere i dag, hvor Isildur1 tabte $78.750 på bare 36 hænder 2-7 Triple Draw. Men Isildur1s tweet, der lige nu er 5-6 minutter gammel tyder på, at der lige om lidt er lagt i ovnen til et ordentligt slag.

Læs også: Highstakes: Mareridtet fortsætter for Gus – blandt januars største tabere

Isildur1 er pt årets største vinder online, overskuddet lyder på cirka $2,2 millioner – et beløb der ikke rokker ved alverden i Isildur1-Land. Efter mindre end to uger af 2013 var han oppe med $5.000.000, og hvem ved i øvrigt hvad der skete i den vanvids-kineser, der ifølge Barry Greenstein takstmæssigt var ‘på linje med spillene i Macau’, som svenskeren var ude i under NBC Heads Up mod især Gus Hansen? Gus Hansen var næppe underdog i den disciplin, og Isildur1 gav bare dage før de rapporter udtryk for, at han først var ved at lære spillet..? Det lugter af seriøs snitte, men vi ved det ikke.

Læs også: Isildur1 lod alle vente: Spillede vanvids-kineser mod Gus

Årets største taber pt. er Ben Sulsky, der er nede med $1,75 millioner – stort set alle sammen skillinger, der i det mindste på et eller andet tidspunkt er gået igennem Isildur1.