KØB PLUS!

Isildur taber 22 millioner kroner

Viktor "Isildur1" Blom er inde i en dårlig stime på Full Tilt, hvor han har tabt mere end 22 millioner kroner de seneste uger.

Store udsving i gevinster og tab er meget almindelige på de highstakes bordene i online poker, men det er dog alligevel ikke helt normalt at svinge med 22 millioner kroner på bare halvanden måned.

Det er dog ikke mindre realiteten for svenske Viktor “Isildur1″ Blom, som startede 2013 som lyn og torden, da han på årets første 10 dage spillede mere end $5 millioner ind på sin konto hos Full Tilt Poker.

Siden da er det dog begyndt at gå grueligt galt for Blom, som over de seneste uger har tabt mere end $4 millioner – eller det der svarer til over 22 millioner kroner.

Læs også: Det handler om at lave gode folds

Blom fik senest ørerne i maskinen så sent som i nat, hvor det blev til et betydeligt tab på $327.330 på ca. 5 timers spil.

Hvis “Isildur1″ skal finde trøst i noget, må det være at han dog stadig er oppe for året med ca. 1 million dollars, men med de swings han tager sig hver eneste dag, kan det hurtigt ændre sig.

Læs også: Hvem forhindrede Isildur1 i at spille 2-7 Triple Draw?

 

Kongen er tilbage

Samtidigt er Tom “durrr” Dwan nemlig tilbage for fuld musik på Full Tilt Pokers største borde.

Dwan – som før Black Friday blev betragtet som Full Tilt Pokers ukronede konge – har efter en hård start på sin gamle hjemmebane fået vendt skuden, og har den seneste uge vundet ikke færre end $2.3 millioner dollars.

Det er nærmest uundgåeligt at “Isildur1″ og “durrr” vil få sine kampe mod hinanden i den kommende tid, og det bliver spændende at se, hvem af de to der kommer ud af det brag med skindet på næsen.

Læs også: Durrr lukker munden på sine kritikere