KØB PLUS!

I dag spilles der poker i paradis

I dag spilles der poker i paradis, når det 10. PokerStars Caribbean Adventure starter på Bahamas. Det bliver dog uden den forsvarende mester ved bordene.

I dag tages der hul på PokerStars Caribbean Adventure på Bahamas. PokerStars kalder det selv for “De bedste 10 dage med poker på planeten”, og hvis man kigger på omgivelser der spilles i, er man tilbøjelig til at give dem ret.

Atlantis Resort Bahamas (se billedet) lægger nemlig grund til PokerStars Caribbean Adventure, og der byder på hele 41 turneringer, når pokereliten samles til et af de mest prestigefyldte pokerevents i 2013.

I år har PCA 10 års jubilæum, hvilket gør det til et helt specielt event i årets pokerkalender, og starten går i dag k. 18:00 dansk tid, hvor der lægges fra land med en $100.000 HighRoller turnering. Buy-in altså er ca. 570.000 danske kroner.

Det er altså ikke hvem som helst, men derimod den absolutte pokerelite, som sætter sig til bordene i dag, når PCA går i gang.

En række prominente navne som Daniel Negreanu, Phil Hellmuth, Bertrand “ElkY” Grospellier, Jason Mercier, tidligere verdensmester Jonathan Duhamel, Scott “mastrblastr” Seiver og Isaac Haxton har meldt sin ankomst.

 

Mesteren bliver hjemme – tjener 2 mio kr. om dagen

Pokerfans kommer dog til at spejde langt efter den forsvarende mester i HighRoller eventet – svenske Viktor “Isildur1″ Blom, som har valgt at blive hjemme fra årets PCA.

Læs også: Se Isildur1s HighRoller sejr

Viktor Blom vandt sidste år $1.250.000 – eller mere end 7,1 mio. kr. – da han rendte af med sejren, som i øvrigt blev svenskerens første store live pokerturnerings resultat. Men i år har Blom altså valgt at fokusere på online pokeren, som i øvrigt også går forrygende i disse dage. Blom har nemlig vundet mere end $1.500.000 siden nytårsklokkerne ringede det nye år ind. Det svarer altså til en dagsløn på mere end 2 mio. danske kroner per dag.

 

Hobbyspillernes store drøm

At deltage i en af de i alt 41 turneringer ved PCA på Bahamas er en vaskeægte pokerdrøm for mange hobbyspillere, og de mange kendte poker pro’er gøres også selskab af en lang række glade amatører, hvoraf mange har vundet sin billet til pokerfesten i paradis på verdens største pokersite – PokerStars.

Her kører der nemlig online satellitter, hvor spillere kan kvalificere sig til én eller flere af de mange turneringer for blot en brøkdel af de oprindelige buy-in.

Kunne du tænke dig at læse mere om PokerStars Caribbean Adventure, og se hvordan DU kan kvalificere dig til PCA eller andre store pokerevents, så besøg PokerStars.dk her.