KØB PLUS!

Highstakes poker: Ziigmund knækker ‘stregkodens’ esser for 1,1 millioner kr.

For seks dage siden lignede det, at den brutale finne, Ilari ‘Ziigmund’ Sahamies, havde spillet sig selv fuldstændig renon på nettets dyreste pokerborde. Det tog finnen 765 hænder at tabe – hold nu fast – $968.000. Det er mere end 5,5 millioner danske kroner, der blev spillet overbord, og de fleste af pengene blev tabt [...]

For seks dage siden lignede det, at den brutale finne, Ilari ‘Ziigmund’ Sahamies, havde spillet sig selv fuldstændig renon på nettets dyreste pokerborde. Det tog finnen 765 hænder at tabe – hold nu fast – $968.000. Det er mere end 5,5 millioner danske kroner, der blev spillet overbord, og de fleste af pengene blev tabt til den fortsat anonyme  1Il|1Il|1il| – eller ‘stregkoden’, som han bliver kaldt.

Men i nat fik finnen så en lille hævn.

For Ilari ‘Ziigmund’ Sahamies er tilbage som døgnets største vinder på nettets største pokerborde. 701 hænder er ifølge highstakesdb.com blevet vekslet til et overskud på $274.000, og den brutale finne har først og fremmest været ond ved 1Il|1Il|1il| aka ‘stregkoden’, der er døgnets største taber med et minus på $186.000.

Læs også: Ziigmund taber $1 million – på ét døgn!

De to highstakes-rivaler har også spillet døgnets suverænt største pot mod hinanden – en sag på $178.000. Det skete på et $200/$400 Pot-Limit Omaha-bord på PokerStars. Ziigmund får knækket stregkodens esser og alle skillingerne bliver hamret til midten allerede på floppet.

Se den dramatiske hånd lige her