*KØB PLUS!

Highstakes poker: patpatman vinder 2,35 millioner på én hånd

Det er som om, at Full Tilt Poker genåbning har sat yderligere gang i nettets højeste pokerspil. Det begynder så småt at ligne spillene fra 2007-2010, hvor spillene simpelthen ikke kunne blive store nok, når de store kanoner satte hinanden i stævne. Gus Hansen har mærket det first hand – han satte vanvittige $1,5 millioner [...]

Det er som om, at Full Tilt Poker genåbning har sat yderligere gang i nettets højeste pokerspil. Det begynder så småt at ligne spillene fra 2007-2010, hvor spillene simpelthen ikke kunne blive store nok, når de store kanoner satte hinanden i stævne.

Gus Hansen har mærket det first hand – han satte vanvittige $1,5 millioner over styr på en enkelt 27 timers-session. Så hurtigt og voldsomt kan det gå, når man spiller nettets største takster.

Læs også: Gus styrtbløder: Taber $1,6 millioner på under et døgn

I løbet af de sidste 24 timer er det så den gode patpatman, der indtil for ganske nyligt fortsat var anonym, der har kørt med klatten online.

I skrivende stund tæsker den gode patpatman stadigvæk kort online, men lige nu har han haft et fint døgn. Ifølge highstakesdb.com er han oppe med $178.300 på PokerStars, mens han på Full Tilt Poker – under navnet patpatpanda – er oppe med $55.000.

De tal kunne imidlertid meget, meget nemt have set anderledes ud, hvis det ikke var for en enkelt pot, der udspillede sig på PokerStars’ $200/$400 Pot-Limit Omaha-borde. Her vandt den ikke længere anonyme patpatman hele $402.500 – 2,35 millioner danske kroner – på en enkelt hånd. Naturligvis døgnets suverænt største pot.

Der er fuldt hus på $200/$400 seks-mands bordet, hvor den kæmpe hånd udspiller sig. Tjek lige dette line up:

patpatman, Ziigmund, stregkoden, Sauce123, bernard-bb og 1-ronnyr3. Tak spids!

Om lidt ligger der 2,35 millioner kroner på midten af bordet, og der skal et frelsende riverkort til, før patpatman kan scoope potten.

Se hele den vanvittige hånd lige her