KØB PLUS!

Gus klar til $250.000-turnering

Det danske fyrtårn Gus Hansen dropper Aussie Millions Main Event for at koncentrere sig om to monsterturneringer.

På trods af, at Gus Hansen har gode minder fra Aussie Millions Main Event som han vandt i 2007, så skal man ikke satse penge på, at han stiller op i turneringen i år. Heller ikke selvom han allerede er landet i Melbourne.

Det danske fyrtårn vil nemlig koncentrere sig om at se tennis ved det sideløbende Australian Open og derudover sandsynligvis kun fokusere på de to mega-turneringer som Aussie Millions byder på: En Highroller med et indskud på 100.000 australske dollars og en Super Highroller, der koster den nette sum af 250.000 i den lokale møntfod.

“Jeg spiller formentlig kun highroller-turneringerne,” siger han til PNN.dk.

Onlineoprejsning til Gus
Og det ser ud til, at Gus Hansen er ved at toppe formen frem mod de to monster-turneringer. Han er skrivende stund online på Full Tilt Poker, hvor han er oppe med $691.071 for de seneste 24 timer, og hvis resultatet holder, så betyder det, at hans indtjening for i år runder et samlet beløb på over en million dollar.

Læs også: Gus døgnets største vinder – plus $563.000

Et resultat, som står i stærk kontrast til sidste år, hvor han tabte over $4 millioner.

“Forhåbentlig er den værste rust nu banket af med henhold til onlinepokeren,” lyder det fra Gus.

Brink eneste dansker i Main Event
Nu hvor det ser ud til, at Gus Hansen ikke ser ud til at spille Aussie Millions Main Event, så lader det til, at Frederik Brink bliver eneste danske skud i turneringen. Jesper ‘Kipster’ Hougaard er ellers også i Melbourne, men PLO-hajen har tænkt sig at koncentrere sig om at spille cashgame – en disposition som tilsyneladende har vist sig at være den rette.

“Det er gået fint. Giver dog ikke præcise + eller -. Men spillet er ligeså godt som jeg håbede og jeg har en forventning om at det bliver endnu bedre,” fortæller ‘Kipster’ til PNN.dk.