KØB PLUS!

Gus Hansen vinder 5.8 millioner på 36 timer

Gus er pludselig blandt det unge års mest vindende pokerspillere online. Men der er i den grad også noget at revanchere

$1.040.000 – cirka 5,8 millioner kroner – på 36 timer eller deromkring. Sådan ‘bouncer’ man tilbage.

Gus Hansen er i øjeblikket i fuld gang med at tage revanche for de sidste forfærdelige måneder i 2012 – måneder, der gjorde ham til årets største onlinetaber. Selv Zypherin var i Hansens bakspejl, så skidt var det.

Læs også: Annus horriblis: Gus årets største taber online – 23 millioner kr. i hullet

I løbet af de sidste 36 timer er Gus ifølge highstakesdb.com oppe med helt præcist $1.039.374. Langt de fleste af den profit er hentet på 2-7 Triple Draw-bordene med blinds på $1.500/$3.000.

Resultatet betyder, at Gus med sikkerhed er godt foran i 2013. Lige nu står han noteret for et plus på små $500.000, men der bør være betydeligt mere på vej til det regnskab meget snart, det er vist kun et spørgsmål om at få opdateret de allernyeste tal.

Se regnskabet for Gus Hansens seneste 48 timer lige her

Som en lille parantes her til sidst kan vi her fra PNN.dk i hvert fortælle, at en del af hans heste fra årets World Series Of Poker følger nøje med i Hansens udfoldelser, og ønsker ham alt det bedste. Det er der to gode grunde til:

1. Han er deres helt efter at have staket dem til VM i poker efter de havde skrevet under på den ‘kontrakt’, der ville få selv The Simpsons-advokaten Lionel Hutz til at spærre øjnene op. Se ‘kontrakten’ lige her.

2. De håber jo på at komme på græs igen, de stakkels travere