KØB PLUS!

Gus Hansen skal spille mod Prins Henrik

Et umage par mødes nu ved filten, Gus Hansen og Hans Kongelige Højhed Prinsegemalen. Ikke i en pokerturnering, men i en bridgeturnering.

Gus Hansen mod Hans Kongelige Højhed Prinsegemalen. Nej, der er hverken tale om en boksekamp eller et slag poker på Full Tilts highstakesborde, men derimod om dagens bridgebegivenhed i Tivoli, nemlig turneringen Copenhagen Bridge Invitational (CBI).

Det danske pokerfyrtårn deltog også i turneringens debut i november 2010, hvor Gus Hansen overraskede hele verden ved at vinde turneringen med sin irske makker Tom Hanlon. Parret stiller også op igen i år for at forsvare deres titel.

“Den verden, jeg kommer fra, er jo meget præget af, at der er mange penge på spil. Sådan er det i backgammon og i særdeleshed inden for poker. En pro/am- turnering som denne er meget social, og det tror jeg gælder generelt for bridgespillet,” lyder det fra Gus i en pressemeddelelse udsendt af CBI.

Læs mere om turneringen her.

“Bridge er både interessant og socialt, men der er også det konkurrencemoment, som jeg så godt kan lide. Heldmomentet er meget mindre i bridge end i poker, fordi alle her spiller de samme kort. Hvis alle får 11 stik i 4 hjerter og jeg kun får 10, så er det fordi, jeg har lavet en dum fejl. Det gør man jo ikke i poker, hvor alle får forskellige hænder, og spillefaconen kan derfor ikke sammenlignes med de andre borde,” analyserer han videre, inden han når til konklusionen:

“I det lange løb er det den bedste bridgespiller, der vinder, men i det lange løb er det også den bedste pokerspiller, der vinder.”

Læs også: Isildur1 lod alle vente: Spillede vanvids-kineser mod Gus

Læs også: Gus gi’r nål til Negreanu: Kan du huske denne hånd?

Artikelfotos: Christian Arp-Hansen/ArpPhoto ApS