KØB PLUS!

Gus Hansen årets største taber online: Minus 23 millioner kroner

2012 blev et sandt annus horriblis for Danmarks highroller nummer 1.

Årets største taber på de virtuelle pokerborde hedder Gus Hansen. Det står klart efter endnu et SKRÆKdøgn på Full Tilt Poker – denne gang med et minus på $453.000 eller cirka 2,56 millioner kroner efter dagens kurs. I løbet af de sidste 48 timer har Gus Hansen ifølge highstakesdb.com nu tabt $1.055.000 – lige under seks millioner danske kroner!

Læs også: Gigant-tæsk til Gus: – Jeg hopper ud fra en bro!

Det var i det forgangne døgn igen-igen-igen spilleren ‘SallyWoo’, der fik ram på Gus Hansen. SallyWoo er nok engang døgnets største vinder med et plus på $242.000, mens Gus Hansen i sagens natur er døgnets suverænt største taber.

Det så ellers ud som om, at Gus Hansen hen over julen var i gang med et forrygende comeback. Juledagene gav Gus et plus på omkring en million dollars, men det overskud er altså forsvundet på rekordtid.

Gus Hansens samlede regnskab for året er decideret uhyggeligt. Hvis vi foretager den dristige antagelse, at Gus ikke spiller i dag, så slutter han året i et minus på cirka $4,1 millioner. I dansk mønt er det lig med et underskud på fuldstændig vanvittige 23,2 millioner kroner. Og det er jo kun måneder siden, at Full Tilt Poker, hvor Gus har smidt klart det meste, blev relanceret.

Til sammenligning har spilleren Zypherin, Guy Laliberté i virkelighedens verden, tabt $3,55 millioner.

Se opgørelsen over Gus’ resultater lige her

Læs også: Dagens hånd 69: Gus skamsuger Tom Dwan i Aussie Million Super Highroller