KØB PLUS!

Eastgate: Ravnsbæk er for vild!

Den danske verdensmester fra 2008 er rystet over Simon Ravnsbæks evige strøm af topresultater.

Peter Eastgate, Verdensmester 2008, finder de store ord frem, når emnet er Simon Ravnsbæk og ikke mindst Ravnsbæks resultater.

“Enestående. Vildt at han bare bliver ved. Hans resultater er verdensklasse,” siger Peter Eastgate til pnn.dk.

Læs også: LIVE FRA VEGAS: Eastgate sendt ud på 4. plads – indkasserer 1,24 millioner kroner

Simon Ravnsbæk er selv ikke bleg for at fremhæve, at han er varm. Og en del af Peter Eastgates forklaring på Simon Ravnsbæks succes går også på varians – den gode slags.

“Han løber naturligvis afsindigt meget over EV. Alle hans konkurrenter, der er omtrent ligeså dygtige, som han selv er, er ikke i nærheden af hans resultater, hvorfor det meste må tilskrives varians. Der er trods alt et cap på hvor overlegen man kan være i end game med 40-50 big blinds,” siger Peter Eastgate, der vurderer Ravnsbæk til at tilhøre den øverste elite af turneringsspillere. Men varmere end varm – det kommer man ifølge Peter Eastgate ikke uden om.

“Han har spillet ca. 150.000-200.000 hænder og har vundet over 2 millioner dollars? Stort alle andre chefer i det danske pokermiljø har velsagtens spillet en større volume, hvor de bedste har vundet ca. 500-600 k $. Jeg under ham hver en dollar, han er en superfin fyr, og i øvrigt er jeg selv historisk set varmere end han er. Hvor umuligt det end må lyde,” siger Peter Eastgate, og man kan næsten se hans skæve smil for sig.

Læs også: Se Eastgate som Betfair-danskernes Boy-toy