KØB PLUS!

Doyle Brunsons opskrift på et perfekt slowplay

Den 10-dobbelte WSOP-braceletvinder og levende legende Doyle Brunson mestrer det hele. Her viser han, hvornår og hvordan man bør sætte et perfekt slowplay ind.

Doyle Brunson har haft et tabende år i sin pokerkarriere. Ét! Det er der naturligvis gode grunde til – den første gode grund er naturligvis, at manden er en legendarisk god pokerspiller.

Læs også: Doyle Brunson: – Har vundet turneringer hvor jeg prøvede at gå broke

Man har efterhånden i mange år kunnet se 79-årige Doyle Brunson over skulderen i tv-shows som Poker After Dark, High Stakes Poker med flere. Og det er nu ikke fordi, at Doyles spil i de shows efterlader tilskueren med kæben på brystkassen. Men når det er sagt, plejer han alligevel at vinde. Nogle gange har han spillet knastørt for så at strippe Guy Laliberté i en enkelt stor pot, andre gange har han spillet friskere til, og har haft stor succes med det. Doyle Brunson finder som regel vejen til succes.

Læs også: Dagens hånd 37: Doyles første Main Event-sejr – skabelsen af en udødelig hånd step 1

Og: Dagens hånd 38: 10-2 bliver til ‘The Doyle Brunson hand’

I dagens hånd skal vi tilbage af femte sæson af High Stakes Poker. Doyle får lov til at vise, at han mestrer at maskere styrken af sin hånd og at han i endnu højere grad mestrer kunsten at lade sin modstander hænge sig selv.

Modstanderen i hånden er Eli Elezra, der åbner for bogen med Eli Elezra-tricks, men det er ikke The Book of Eli, vi skal beskæftige os med her. Det er The Book of Doyle. En solid, tung sag – uforgængelig, kunne man fristes til at tro.

Hånden

Blinds er $400/$800 og der er en løbende ante på $200.

Eli Elezra straddler til $1.600.

Der foldes om til Daniel Negreanu, der har knappen. Negreanu gør det til $5.600 fra cutoff med:

Peter Eastgate folder fra knappen, og Doyle Brunson caller fra small blind med:

Barry Greenstein folder big blind og Eli Elezra, der allerede har straddlet, caller med:

Tre spillere til floppet – $19.200 på midten:

Brunson checker, Elezra checker, Negreanu better $8.500, Brunson caller, Elezra siger nu $25.000, Negreanu folder, Brunson caller.

Så kom der penge i potten – $77.700. To spillere til turn:

Brunson checker hurtigt, Elezra better $55.000, Brunson caller hurtigt. Han spilder ikke tiden, den gamle. $187.700 i potten før river:

Brunson checker, og Elezra overvejer det, men opgiver og checker bagpå. Klogt.

Doyle Brunson vinder potten på $187.700.

Se hånden i tv lige her