KØB PLUS!

Doyle Brunson: Jeg prøvede at gå broke – men vandt!

Doyle Brunson spiller ikke med i 'sin egen turnering' på Bellagio. Legenden har i stedet set sig varm på de saftige cashgames.

WPT.com har fanget Doyle Brunson på Bellagio, hvor Doyle Brunson Five Diamond-turneringen er ved at nå sit klimaks.

Eftersom at turneringen ligefrem bærer Doyle Brunsons navn, kunne man nemt forestille sig, at Doyle Brunson selv spiller med i turneringen, hvis han da ellers er frisk og har det godt. Det er imidlertid ikke tilfældet, så hvilket drøn af en god forklaring har Doyle Brunson så til den sag?

“Cashgames kører ’round the clock’, og dem ville jeg gerne være med i. Jeg har svært ved at komme op om formiddagen og være her klokken 12 hver dag, og turneringen skal man dedikere sig til i op til seks dage. Det er mere bekvemmeligt for mig at spille cash games,” siger old man Brunson, der nikker genkendende til interviewerens spørgsmål om cashgame-spillere, der med vilje har gået broke i turneringer for at komme hen på de saftige pengespils-borde.

“Jeg har faktisk vundet to turneringer, som jeg kan huske, ved at prøve at gå broke. Så har jeg været meget heldig, vundet en masse chips, og derfra har jeg så opgivet planerne om at spille cashgames og i stedet fokuseret på at prøve at vinde turneringen,” siger han.

Læs også: Doyle Brunson vil indføre ‘shot clock’

Læs også: Dagens hånd 45: Doyle basker Dwan i $193k pot: You gotta play what you get, Gus!

WPT-intervieweren tjekker også op på, at Doyle Brunson i hele hans lange karriere kun har haft et enkelt tabende år som pokerspiller. ‘Hvordan er det muligt’, vil intervieweren vide, mens Doyle Brunson omvendt virker til at mene, at et enkelt tabende år som pokerspiller er et for mange.

“Et år kan være lang tid. Jeg fik lavet et bypass det år, og jeg spillede dårligt. Når du spiller dårligt, så taber du penge. Og derudover spillede vi meget højt. Jeg tabte seks millioner dollars i cashgames under World Series Of Poker det år,” siger han.

Se tv-interviewet lige her