KØB PLUS!

De svindlede for millioner: Nye beviser mod tegnsprogs-fuskerne

I den uredigerede video af finalebordet i Partouche Poker Tour 2009 fremgår det, at den senere vinder Jean-Paul Pasqualini raise-folder es-konge med kun otte big blinds tilbage i stakken. Sjovt nok var han oppe mod sin påståede medsammensvorne i 'tegnsprogs-skandalen' Cedric Rossi, der underfundigt nok havde esserne på hånden. Link til fusk-videoen nederst i artiklen.

Hvis man ikke synes, at den cirka fire minutter lange video var endegyldigt bevis for, at vinder Jean-Paul Pasqualini og runner-up Cedric Rossi svindlede med indøvet tegnsprog under Partouche Poker Tour-finalebordet i 2009, så er her et andet bevis. Et måske endnu mere håndgribeligt et af slagsen.

Først en hurtig forklaring: I videomontagen ser man, at Jean-Paul Pasqualini på et tidspunkt raiser med es-konge, bliver reraiset af Cedrid Rossi, der klør sig i hovedet, som har han lus (tegnet for esser, red.), og Pasqualini folder herefter sin es-konge. Men i videoen går det hele meget stærkt, og der er klippet i det, og man ved ikke helt, om man nu også bare kan tage den montage for gode varer – der er trods alt klippet hårdt og lagt Godfather-musik på og jeg skal komme efter dig.

I den fulde version af finalebordet – et meget langt finalebord – ser man es-konge vs. esserne-hånden i fuld længde, og det man ser bekræfter ikke just Jean-Paul Pasqualinis Lance Armstrong-agtige afvisning af urent trav.

Læs: Vinderen af Partouche 2009 nægter alle fusk-anklager: -Jeg vandt på ærlig vis

Hånden går som følger:

Pasqualini raiser med es-konge i tidlig postion. Han rører sit hoved og hans pande (signalerne for et es og en konge, red.). Videre til Rossi, der kigger ned i spidserne. Rossi laver et stort reraise – Pasqualini kigger Rossi, og Rossi rører ved sit hoved med begge hænder – to esser, yes sir.

Pasqualini folder – med cirka otte big blinds tilbage i beholdningen. Og antydningen af et smil over hans læber er svær at overse.

Det fører frem to til to spørgsmål:

1. Hvem raise-folder es-konge med otte big blinds tilbage?

2. Hvem raise-folder es-konge med otte big blinds tilbage, når der IKKE er svans involveret?

Se den rystende video og læs forklaringen over det indøvede tegnsprog lige her

Jean Paul-Pasqualini sluttede som vinder af Partouche Poker Tour Main Event 2009 til €1.000.000, mens Cedric Rossi sluttede som runner up til €600.000. Der er fortsat ingen reaktion på beskyldningerne om fusk fra organisationen bag Partouche Poker Tour.