KØB PLUS!

Dansker vinder kæmpe gevinst i Prag

Danske Simon “borg” Ravnsbæk slutter et fornemt 2012 af med en sejr i et €2000 side event ved EPT Prag. Turneringen var en del af den pompøse Prag Poker Festival, som er løbet af stablen igennem de seneste par uger i Tjekkiets hovedstad. Hele vejen igennem turneringen kørte Ravnsbæk nærmest sine borde midtover, og det [...]

Danske Simon “borg” Ravnsbæk slutter et fornemt 2012 af med en sejr i et €2000 side event ved EPT Prag.

Turneringen var en del af den pompøse Prag Poker Festival, som er løbet af stablen igennem de seneste par uger i Tjekkiets hovedstad.

Hele vejen igennem turneringen kørte Ravnsbæk nærmest sine borde midtover, og det fortsatte på finalebordet, hvor “borg” endte Heads Up med Michael “gags30″ Gagliano – en yderst kompetent pokercoach, som har vundet mere end $2 mio. i turneringsgevinster i sin pokerkarriere.

Gagliano underviser ved siden af sit pokerspil unge pokerspillere til at blive endnu mere vindende spillere, og det sker med stor succes.

 

En aftale til næsten en million kroner

Ravnsbæk og Gagliano lavede en aftale om at dele præmiepengene imellem sig, da de kom Heads Up. Aftalen sikrede dem begge minimum €108.000, og efterlod €20.000 at spille om. Den ekstra gevinst tog Ravnsbæk med sig hjem, da det efterfølgende lykkedes ham at slå Gagliano.

I alt scorer Simon Ravnsbæk €128.000 for sin sejr, hvilket omregnet til danske kroner svarer til 954.931 kr.

Ganske imponerende lønningsdag for pokerhajen fra Århus, som allerede forud for Prag Poker Festival annoncerede, at han donerer 15% af sine gevinster til velgørenhed – nærmere bestemt projektet Poker for Rwanda.

Læs også: Ravnsbæk donerer 15% af sine Prag-gevinster

 

Nyt stort dansk resultat i støbeskeen i Prag

En anden dansker gør det også godt ved Prag Poker Festival. Kasper “skod” Kjeldsen spiller i disse dage med i GSOP Prag, hvor 590 spillere i alt stillede op på førstedagen i det flere dage lange event.

Kasper Kjeldsen sluttede 1. dagen af med at være suveræn chipleader med næsten 7 gange så mange chips som gennemsnittet.

Der er derfor lagt i kakkelovnen til et nyt stort dansk resultat i Prag, hvis Kjeldsen kan holde tungen lige i munden, når spillet genoptages på Dag 2.

I alt 200 spillere resterer i turneringen, og der er penge til de 72 bedste. Vinderen af denne turnering får næsten 800.000 kr. for besværet, så mon ikke Kjeldsen lægger sig i selen, for at hive endnu et stort resultat hjem til Danmark?

Følg Kasper Kjeldsens kamp i Prag her på pnn.dk