KØB PLUS!

Boris Becker: – Poker har erstattet tennis for mig

Boris Becker er en af de største tennisspillere igennem tiderne. Igennem sin 15 år lange karriere blev det til 49 turneringssejre, inklusiv seks Grand Slams, og hele $25.153.732 i turneringsindtægter. Holdt op imod det tal blegner de $72.776 han har vundet i pokerturneringer en del. De seneste år har tennislegenden været sponseret af verdens største pokersite, [...]

Boris Becker er en af de største tennisspillere igennem tiderne. Igennem sin 15 år lange karriere blev det til 49 turneringssejre, inklusiv seks Grand Slams, og hele $25.153.732 i turneringsindtægter. Holdt op imod det tal blegner de $72.776 han har vundet i pokerturneringer en del.

De seneste år har tennislegenden været sponseret af verdens største pokersite, PokerStars. I et interview – i anledningen af han fem års jubilæum som pokerspiller – fortæller han, at poker har taget tennisens plads i hans liv.

“Efter mine mange skader og operationer kan jeg nu kun sjældent spille tennis, og mit spil er ikke så godt, som det har været. Men jeg lærte pokeren at kende og kom til at holde af det – og har endda mit eget pokerbord derhjemme. Jeg har også en masse favorit-turneringer, som jeg forsøger at deltage i hvert år. Pokeren har afgjort erstattet tennis for mig,” siger han til PokerStarsblog.com.

Har du samme seriøse og ambitiøse tilgang til det, som da du spillede tennis?

“Uheldigvis, så er jeg ikke professionel pokerspiller, det er den eneste forskel. På grund af andre forpligtigelser, så kan jeg kun spille fem eller seks turneringer om året. Det er grunden til, at man ikke rigtig kan sammenligne de to ting ud fra et sportsligt synspunkt. Men når jeg spiller poker, så er jeg lige så fokuseret, som da jeg spillede tennis. Det er helt sikkert.”

Har nogle af dine svagheder vist sig at være en ulempe ved pokerbordene?

“I starten – som begynder – var det helt klart en ulempe, at være et kendt ansigt. Alle ville spille imod mig, selvom jeg ikke var særlig god endnu. Som en konsekvens af dette var det næsten umuligt at bluffe. Men snart begyndte jeg at nyde godt af dette, da jeg hurtigt udviklede mit spil. Derefter var jeg gentagne gange i stand til at overraske mine modstandere og tage deres chips. Nu til dags bliver jeg anerkendt som en der ved hvordan man spiller poker.”

Den sidste kommentar forbeholder vi os dog retten til at forholde os skeptiske overfor. I hvert fald har Alexander ‘AlexKP’ Petersen tidligere overfor Slowplay.dk sagt om Boris Becker, at “vi må konstatere, at han nok er bedre til at lege med små gule bolde end med jetoner.”

Du kan her læse om, hvordan ‘AlexKP’ bluffede Boris Becker gang på gang, da de to mødtes på Bahamas: AlexKP: Boris Becker blev mere og mere rød i hovedet