KØB PLUS!

$1.000.000-turneringens bagmand: One Drop gavner 100.000 mennesker

Sommerens historiske $1.000.000-pokerturnering Big One for One Drop blev en gigantisk succes. 28 af verdens bedste pro’er, 20 stenrige hobbyspillere, fuldt hus, masser af eksponering og ikke mindst $5,3 millioner, hvilket var One Drops del af de i alt $10 millioner, som turneringen tjente. $111.111 fra hver spiller blev trukket ud af den samlede pulje, [...]

Sommerens historiske $1.000.000-pokerturnering Big One for One Drop blev en gigantisk succes.

28 af verdens bedste pro’er, 20 stenrige hobbyspillere, fuldt hus, masser af eksponering og ikke mindst $5,3 millioner, hvilket var One Drops del af de i alt $10 millioner, som turneringen tjente. $111.111 fra hver spiller blev trukket ud af den samlede pulje, og organisationen bag World Series Of Poker undlod at tage deres sædvanlige cut. Milliardær og Cirque De Soleil-grundlægger Guy Laliberté er bagmanden i velgørenhedsorganisationen One Drop, der arbejder for rent drikkevand i den tredje verden.

I dag er pulsen faldet, One Drop står stadigvæk som noget helt særligt – en milepæl i pokerens historie – og turneringens stærkt karismatiske ophavsmand, Guy Laliberté, evaluerer:

“Det er utroligt, hvad du kan opnå, når du drømmer,” siger han til Pokerlistings.com.

“Vi tog det koncept at afholde en $1.000.000-turnering, og vi forvandlede det til mest succesfulde poker-initiativ nogensinde. Og som et resultat af det, mærker mere end 100.000 mennesker de positive eftervirkninger fra turneringen,” siger Guy Laliberté.

Læs også: TV: Laliberté til SLOWPLAY: Det gør altid ondt at ryge ud!

Guy Laliberté annoncerede i forbindelse med finalebordet i årets World Series Main Event-finale, at Big One for One Drop vender tilbage i 2014. Igen med et buy-in på de utrolige $1.000.000.

Næste år vil der være en ‘Little One for One Drop’, der dækker over en $.1111 NLH med rebuy.

Læs et par af vores historier – direkte fra Las Vegas under sommerens historiske One Drop:

Læs også:

It’s all over: ESFANDIARI VINDER ONE DROP!

One Drop-spiller folder quads