For blot 29 kr. om måneden eller 249 kr. om året får du adgang til alle vores guider på PLUS.

FÅ MEGET MERE I PLUS

I PLUS får du adgang til unikt og eksklusivt indhold - lige fra rejseguides, tip til en sundere hverdag og et bedre parforhold, produkttest, bilanalyser og meget mere.

Det får du med PLUS:

- Nye guider hver eneste dag året rundt

- De bedste guider til et sundere liv - både når det gælder sygdom, forebyggelse, motion mv.

- Rejseguider lige til at tage med på turen

- Ugentlige klummer og guider fra vores sundheds- og motionseksperter Chris MacDonald og Krisztina Maria

- Ugentlige klummer og sunde kostplaner fra Lene Hansson

- De seneste tests af elektronik  i samarbejde med førende eksperter

- Grundige privatøkonomiske guider med gode råd til at få en bedre bolig, en bedre økonomi og meget mere - fra vores egne journalister og samarbejdspartnere som f.eks. Tænk Penge.

- Ugentlige vinanmeldelser fra BTs vinekspert Tim Vollerslev

- Analyser, test og tip til biler

BETALING

- Du kan få adgang til alt indholdet på PLUS for kun 29 kroner om måneden eller 249 kroner om året. Du kan også købe adgang til en enkelt artikel ad gangen.

- BT PLUS koster penge, fordi det er et univers med unikt indhold, som tillader fordybelse i relevante emner, tests og guider - udarbejdet af vores egne journalister eller vores faste samarbejdspartnere.

Få en gratis smagsprøve

Overvejer du en tur til London - så tilbyder BT her en PLUS-guide til alt, hvad du har brug for til en tur i storbyen. 28 sider med kort over det centrale af byen, praktisk info og guide til hoteller, restauranter, byliv og kultur. Lige til at læse på skærmen inden turen eller til at printe og tage med i lommen.

Læs hele guiden på skærmen her - klik for stor størrelse

Download hele pdf'en her for at gemme eller printe
Download

.

Flere rejseguider

I PLUS kan du også få en guide til den bedste ferie i Paris eller en tur til New York.

Der også hjælp til , storbyferien49 gode råd til at spare penge på rejsen samt meget mere.

Alt det bedste fra PLUS

Elektronik
Her får du blandt andet en stor guide til at lære at mestre dit kamera, en gennemgang af de nyeste smartphones med BTs gadgetekspert, Torben Vognsen og en lang række af tests udarbejdet af eksperterne hos Datatid, Alt og Data og andre..

Privatøkonomi
Her finder du guider, så du kan slippe af med din gæld, få gode råd til at købe andelsbolig eller spare penge på fagforeningen og meget mere.

Mad og vin

Her får du blandt andet en guide til at holde liv i dine krydderurter, en test af babymad på glas samt adgang til Danmarks bedste vinguide med anmeldelser af over 2.000 vine.

Sundhed
Lene Hanssons turbokur, hvor du kan smide tre kilo på en uge, eller en guide til, hvordan du starter dit vægttab med at gå dig i gang. Du kan også få hjælp til at slippe for mavesmerter samt meget mere. Du får også hver uge kostplaner fra Lene Hansson og livsstilsguider fra sundhedseksperterne Chris MacDonald og Krisztina Maria.

Sex og samliv
Her finder du blandt andet en guide til at sikre hinanden økonomisk, gode råd til at finde kærligheden igen efter et forlist forhold eller til at få succes med netdating.

Bil og camping

Her kan du se, hvordan du kobler din smartphone til bilen, hvordan du sparer tusinder af kroner på din gulpladebil, eller hvordan du finder den billigste småbil samt meget mere.