Se her og få overblik over, hvordan du får den bedste og billigste forsikring, som samtidig dækker dine behov.

Prisstigning efter prisstigning har fået forsikringsselskabernes pengekasser til at bugne. Men de gyldne tider for branchen kommer snart kunderne til gode, spår branchekendere. 

I denne BT PLUS-pakke får du:

  • Billigere forsikringer på vej
  • Forsikringstjek
  • Skift forsikring med en måneds varsel
  • Sådan finder du de bedste priser
  • Halver prisen på bilforsikringen
  • Gode råd om bilforsikringer

Med et BT PLUS-abonnement får du adgang til alle guider om privatøkonomi, bolig og meget mere. Du kan blandt andet læse om: 

Breve med præmiestigninger på op mod flere hundrede procent har det seneste års tid givet mange danskere morgenkaffen galt i halsen. Forargelsen bliver ikke mindre af, at forsikringsselskaberne skovler penge ind - så mange, at blandt andet topledelsen i giganten Topdanmark har udsigt til millionbonusser. Og netop de forgyldte bosser er endnu et tegn på, at en regulær priskrig er under opsejling, mener analytiker Christian Hede fra Jyske Bank.

- Over en bred kam er forsikringspriserne gået op de senere år. Især hus- og indboforsikringer er steget, hvilket blandt andet skyldes skybruddet i 2011. Mit bud er, at det snart vender. Og det kan sagtens blive allerede i løbet af foråret, vi kommer til at se faldende priser, siger analytikeren.

Se her, hvordan du får den bedste og billigste forsikring, som samtidig dækker dine behov.

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra BT PLUS her