KØB PLUS!

Unge gør oprør mod fest, sex og druk i dårligt reality-tv

Vi går op i mere og andet end fest, druk og sex. Sådan lyder det fra et stigende antal unge, der gør oprør mod niveauet i reality-TV.

'Kan du så godt lide at klæde dig ud som en russisk roulette?' Med det spørgsmål blev Paradise-baben Amalie Szigethy danmarksberømt. Samtidig satte det nye standarder for det intellektuelle niveau i realityprogrammer målrettet landets unge.

Mens 'Paradise Hotel' i den kommende sæson kører for niende år i træk, har danske unge de seneste år ligeledes kunne stifte bekendtskab med 'Kongerne af Rømø', 'Fristet', 'Divaer i junglen', 'Singleliv', 'For lækker til love' og mange andre realityprogrammer på især Kanal 4, Kanal 5 og TV3. Fælles for programmerne er, at mange deltagere er leveringsdygtige i citater og betragtninger a la Amalies, og at de er populære blandt en del unge TV-seere. Andre unge efterlyser imidlertid mere åndrigt indhold i programmer målrettet deres generation.

Den 17-årige gymnasieelev Martine Amalie Krogh har set sin del af realityprogrammer. For en lille måneds tid siden fik hun nok, da hun så en episode af 'Fristet'. Bunden var nået, mente gymnasieeleven, som skrev et debatindlæg i Politiken.

- Underholdningsprogrammerne til min generation bliver mere og mere uintelligente og amoralske. Man kan selvfølgelig bare lade være med at se dem. Men vi er rigtig mange, der alligevel er endt med at se realityprogrammer, fordi det er dét, der er i TV til unge. Vi bliver spammet med programmer, hvor en betydelig del af deltagerne nok ikke er de mest intelligente i vores generation, og som handler om, at deltagerne skal konkurrere, ydmyge hinanden eller udstille sig selv, siger Martine Amalie Krogh.

Efter sit debatindlæg er hun blevet opsøgt af jævnaldrende, som udtrykker sympati for hendes synspunkter. Og i Martine Amalie Kroghs øjne er problemet ikke blot, at den åndelige føde i realityprogrammerne er beskeden.

- Jeg synes også, at det er virkelig uheldigt, at min generation fremstår som tåbelig og uintelligent. Det virker som om, at unge ikke går op i andet end at feste, drikke og have sex, og det er ikke noget retvisende billede. Vi er mere intelligente og medmenneskelige, og vi vil gerne gøre noget for at forbedre verden, siger Martine Amalie Krogh, som langt fra er alene.

Afstemning

'Fire hjerners middag' på Ananas


Da Facebook-siden 'Kan den her ananas få flere fans end Sydney Lee?' blev etableret, satte den gang i en regulær bevægelse for flere underholdningstilbud med substans til den unge generation.

- Det begyndte som en joke, fortæller Emil Wilk, som sammen med Thor Martin Jensen står bag siden.

- Vi syntes, at det virkede helt hul i hovedet, at man i dansk TV dyrker det dumme og det overfladiske, siger Emil Wilk.

I løbet af ingen tid blev deres side en af de største Facebook-sider i Danmark med over 275.000 fans, og en efterfølgende analyse har vist, at langt de fleste, som har 'liket' siden er under 25 år. Det fik de to herrer til at tænke, at det måske var tid til, at ungdommen gik sammen for via kollektiv intelligens at skabe det, som de gerne vil se, og Facebook-siden blev forvandlet til et TV-laboratorium med åben idéudvikling. Med etablerede partnere som TV-kanalen DR Mama og kommunikationsvirksomheden We Love People på sidelinjen har 'Kan den her ananas få flere fans end Sydney Lee?' i løbet af de seneste måneder bl.a. kunnet byde på programmer som 'Fire hjerners middag', et brugerskabt talkshow og 'Happy News'.

- Vi vil have TV, som har noget på hjerne og hjerte og repræsenterer noget andet end reality-TV i særdeleshed og 00erne mediebillede i almindelighed. Tidsånden har ændret sig. Vi tror på, at det nuværende årti handler om værdier som fællesskab og samarbejde i stedet for egoisme og konkurrence. Værdier der gennemsyrer et program som 'Paradise Hotel', der handler om ydmygelse, konkurrence og egoisme, siger Emil Wilk.

Kloge unge er ikke så underholdende


Et andet pip, der har vakt genklang, kommer fra en mand i 30erne ved navn Morten Fog, som tidligere på måneden på TV3 Danmarks Facebook-side opfordrede kanalen til at satse på andre typer programmer end 'Fristet' og 'Paradise Hotel' . 'Det er okay, at I kun vil lave TV for én målgruppe (12-25-årige). Men skulle I ikke prøve at stile lidt højere i kvalitet alligevel,' skrev Morten Fog blandt andet. Og der gik ikke mange timer, før horder af mennesker havde 'liket' hans udbrud. I skrivende stund er der tale om 9.000 af slagsen, og opslaget har foranlediget over 500 kommentarer.

Ifølge Elisa Lykke, som er TV-caster og har castet til flere realityprogrammer, er der en speciel årsag til, at det er de mindre skarpe unge, der fylder sendefladen.

- Folk, som er kloge og vil have en uddannelse, har tilbøjelighed til ikke på samme måde at træde ud af de firkantede rammer. Og det er ikke underholdende at se på. Den slags typer træder ikke ud af boksen, hvorimod der ikke er mange som Amalie og Sidney Lee. Det er ikke lige dem, man møder i kantinen eller på sin skole, siger hun. Elisa Lykke har bl.a. været med til at finde medvirkende i en lang række realityprogrammer. Hun er vild med 'Ananas-bevægelsen' og synes, at det er dejligt, hvis de unge vil have anderledes kalorier på TV. Men hun påpeger samtidig, at det vil kræve en mindre revolution at ændre billedet af deltagerne i reality-TV.

- Man må tage udgangspunkt i formatet, og man får ikke en teologistuderende til at melde sig til 'Paradise Hotel'. Jeg ville elske at caste på programmer med andre typer, og vi f.eks. kunne finde en smart, skæv og anden type – en klog studerende. Men man skal finde nye formater, der kan tiltrække dem, siger hun.

Kritik får ikke TV3 til at ryste i bukserne


Selv om Martine Amalie Krogh og gymnasiekammeraterne har fået nok af TV3 og deres realityprogrammer, er det ikke noget, som får TV3s programchef, Morten Mogensen, til at ryste i bukserne.

- Jeg synes, at det er relevant at diskutere TV-programmer, men jeg kan ikke genkende, at unge vælger vores programmer fra. Vi stiger faktisk blandt den unge målgruppe, og det er det, jeg forholder mig til. Vi synes på ingen måde, at vi appellerer til laveste fællesnævner. Vi underholder vores seere, og vi har flere end nogensinde, der har meldt sig til næste omgang 'Paradise Hotel', siger han.

Synes du, at dansk reality-TV er blevet for meningsløst?

Deltag i debatten under artiklen

Din kommentar

Kommentarer

SUT MIN DUT

Skrevet af ANMELDERNES PIK, Torsdag den 7. marts 2013, 09:09

SESS JEG ER MEGET HØFLIG OVER FOR DIG DIN DILLER.

SUT MIN DUT

Skrevet af ANMELDERNES PIK, Torsdag den 7. marts 2013, 09:09

SESS JEG ER MEGET HØFLIG OVER FOR DIG DIN DILLER.

Nice

Skrevet af Lone :) :), Torsdag den 13. juni 2013, 13:11

Det styrer jeg helt selv :)

Lad os selv sammensætte pakkerne

Skrevet af G-T, Tirsdag den 19. februar 2013, 11:34

Mon ikke alt dette RTV langsomt ville forstumme, hvis vi efterhånden selv kunne sammensætte vores tvpakker, med præcis de kanaler vi selv ville have, suppleret af en gang HBO eller NetFlix. Spørgsmålet er blot hvilken udbyder der tør trække kortet. Det er jo lidt ærgerligt at YouSee's fuldpakkes dyreste kanaler er bla. TV3, for må - uden skam - erkende, at jeg nok ikke har set TV3 (og Kanal4) i vel en 2-3 år. Forandring ville i dette tilfælde OGSÅ fryde..........

Egentligt er det nok

Skrevet af Philip, Onsdag den 10. oktober 2012, 08:06

Dem der IKKE har levet et frit udsvævende liv hvor der er og var råd til at rende rundt og opføre sig som lettere debil der sluger disse udsendelser råt som værende sandheden og den ægte vare og levevis for de personer som bliver vist i diverse reality udsendelser for det er jo klart at udsendelserne bliver "pustet" op så det ser mere spændende og outreret ud end det ellers ville have været hvis det bare var den rene almindelige vare og levevis de medvirkende udfoldede.

Så det man ser på Tv mv er jo ikke endbetydende med at de medvirkende også er sådan i deres "virkelige" liv uden for kameraets linse.

At der er nogle der vil medvirke er der jo intet odiøst i for det kan jo bringe dem videre i andre udsendelser eller show sammenhænge hvis de er medgørlige og til at samarbejde med samt hvis seerne syntes om at se dem hvilket jo giver kr som er hele pointen med det hele for dem der producerer,viser og medvirker.

Er det en rolle de spiller??

Skrevet af Per Sohn, Tirsdag den 9. oktober 2012, 23:53

Tænker tit på om det er en rolle de spiller i alle de der reality-tv serier, for de kan da umulig være så snotdumme og underfrankeret allesammen ???

Tag lige en slapper

Skrevet af Kani, Tirsdag den 9. oktober 2012, 19:28

Til alle dem, der åbenbart hader reality tv, hvis det er sådan et stort problem, så er der jo altid DRk TV2 DR1 DR2 CNN osv. Bare fordi TV3 viser en masse reality-TV, betyder det jo ikke at det er den eneste tv kanal. Og det er altså ikke så slemt, som folk går rundt og tror. Reality-tv er jo bare underholdning, så jeg synes sgu lige, at i skulle tage en slapper.

DR2

Skrevet af Mig, Tirsdag den 9. oktober 2012, 19:25

DR2 sender mange gode "videnskabsprogrammer" - så man kan få underholdt hjernen - utrolig spændende :) - det er vist genudsendelser fra bbc, de kommer fra.

Loco

Skrevet af Ib Thomsen, Søndag den 7. oktober 2012, 10:11

Man kan således konkludere, at den sidste idiot nok aldrig bliver født, men vil blive født til evig tid.

SUK!

Skrevet af J Hansen, Lørdag den 29. september 2012, 08:19

Dansk TV er efterhånden så frastødende og perverst, at TV bør advare enhver børnefamilie om at lade afkommet finde deres rollemodeller blandt de tomhjernede duller og ligeså tomhjernede hankønsvæsner de eksponeres !

Har opsagt kabel TV.

Skrevet af Ove Jensen, Torsdag den 27. september 2012, 14:26

Var træt af reality og talent programmer.
Der var stort set ingen der sendte de TV serier jeg ville se.
Jeg købte en kasse i USA der kan vise Netflix og Hulu+ og det bruger jeg i dag til det meste. Så har jeg en lille antenne til DR.

Der der simpelthen grænser for hvor meget lort jeg gider betale for.

Hvordan

Skrevet af Michael Pedersen, Onsdag den 26. september 2012, 19:26

Reality tv er meningsløst, så hvordan kan det blive for meningsløst?

Sex, Drugs & Rock'n'Roll - Skip it...

Skrevet af Liana W., Tirsdag den 25. september 2012, 20:55

Jeg syntes ikke det er helt okay at fylde TV'et med reality-programmer, som bliver sendt konstant. Det er nærmest umuligt at komme udenom hvis man gerne vil se TV i den periode hvor de fleste ser TV, for det er normalt dér det bliver sendt. F.eks. Paradise Hotel bliver sendt 4 dage i streg - eller sådan noget, og på samme tidspunkt. Der er så meget umodenhed og ligegyldighed i sådan nogle programmer. Jeg har aldrig set Paradise Hotel i længere forløb, og kun få afsnit, men det er simpelthen for hjernedødt til at spilde sin tid på.
Det som TV3 siger med at der er flere og flere personer der melder sig til auditions, så tror jeg ikke at halvdelen af dem faktisk virkelig melder sig til fordi de gerne vil være i programmet, for at være der. Der er en præmie, som nok er ret tiltalende for de fleste, da mange af de personer der er med i programmet er unge og unge mennesker kan godt lide at bruge penge. Hvis man så kan få en fest ud af det samtidig, så bliver det jo endnu bedre? - Ifølge nogen. Jeg ved, fra mit uddannelses sted, at mange af de tøser jeg gik i klasse med, meldte hinanden til for sjov, og enkelte tog til audition fordi de havde lavet et vædemål. Og den sidste ting med sådan nogle programmer er jo at folk gerne vil have deres "15 minutes of fame". Man kan jo se hvor kendte mange af de reality-stjerne er blevet fordi de har været med i programmet, og hvis man selv kunne blive så kendt, kan man tjene flere penge, og mange tror at hvis man er kendt, så snor livet sig frem for én.
Jeg syntes bestemt man skulle finde noget nyt at udfylde kanalerne med. Et program med flere muligheder end at se på folk der har sex, drikker, sviner hinanden til, og ydmyger sig selv på åben skærm. Men når jeg er sammen med jævnaldrende, så kører snakken altid om hvem der har været sammen med hvem og den sidste fest de var til og bla bla bla... Så jeg forstår godt at de reality-programmer kom frem og begyndte at tage så meget over, men 9 år i streg? Så find dog på noget nyt nu.
Jeg håber virkelig at de forskellige kanaler og folk der har noget med det at gøre, vil lytte til det vi unge har at sige. Man kan også sende begge ting, hvis det er så vigtigt, men bare en smule andet ville være rart...

Nej Til Viasat Ja til LIVET!

Skrevet af John Jensen, Tirsdag den 25. september 2012, 18:22

Vi står i en globalisering, hvor vi kan få ekstreme baghjul i de kommende årtier til langt fattigere og flittigere lande.

Man er som ung med på at der skal tænkes ud af boksen, men det lader til at et talerør som viasat bliver ved gentagende gange at hive menigsløst crap op af deres boks - Allright, de er ikke altafgørende i at danne individer i danmark, men alligevel!

Ku man se det i et perspektiv - at viasat har en andel i at skabe det stærkeste team Altså Danmark, burde træneren Fyres!
Og i stedet ansætte en Vinder-Type.

Ellers kunne de vel lave en Tv3® =Reallity - Så Amallie hungerende unge stadig kune få deres fix af dårlige oneliners!

Frem i skoene

Jeg Appellere til at man i kommentar tilføjer: temaer/programtitler
Så de købestærke, horny reality indkøbere kan få sig et Hint til hvad vi unge vil have.

Eks -

Den nye Lars laresen - Fra Tanke til handling - CapooW Klar til konkurrence! Osv osv

Ellers holder jeg fast på overskriften: Nej Til Viasat Ja til LIVET!

Man har et valg

Skrevet af Line Ankergren, Tirsdag den 25. september 2012, 15:58

Heldigvis har man et valg, hvis man mener, at reality-tv er for dumt - man kan bare skrue videre - og i sidste end, så er der jo tydeligvis et publikum, ellers bliver tv-kanalerne jo ikke ved med at vise dem. Alle medier skriver om det, der er endda kommet et decideret reality-site, som kun skriver om reality - jeg stiftede bekendtskab med det igår, da det blev nævnt i et eller andet program på zulu. Realityportalen.dk, hedder det - men hvis man ikke ønsker reality, så drejer man vel bare udenom - det gør jeg i hvert fald- for så er det svært at blive hidsig :)

Hvor drejer du så hen?

Skrevet af Normann Aa. Nielsen, Tirsdag den 25. september 2012, 17:45

Det er det klassiske svar: "Gå et andet sted hen" - men problemstillingen er her: Hvorhen? Det er netop det, der er sagen: TV-fladen fyldes op med reality-TV, og ikke meget andet. Og slet ikke noget til den intelligente seer i aldersgruppen 15-25 år.

Det var da på tide...

Skrevet af Michael, Tirsdag den 25. september 2012, 14:49

...at nogen begynder at påpege hvor langt ude disse totalt latterlige, hjernedøde programmer er kommet.
Det sidste er åbenbart for længst gået op for de fleste, der kommenterer på denne artikel.

At TV3 så ikke formår (eller måske: er voksne nok til) at tage kritikken til sig på en konstruktiv måde, bliver jo TV3's problem på den lidt længere bane.

TV3 ryger i hvertfald ud af min programpakke 1/11.
Det gør 3+ i øvrigt også (havde jeg nu vidst at Jes Dorph afløste Peter Schmeichel som CL-vært, så måske...), sammen med en hel masse andre sekunda-kanaler jeg alligevel aldrig mere gider spilde 30 sekunder på.

Det er Viasat sikkert ligeglad med (jeg er jo "kun" een enkelt lillebitte kunde); men hvis nu flere afmeldte Viasat med den begrundelse at kvaliteten i bedste fald er dalet (eller aldrig har været der), såååå.....

Jeg er nu også relativt sikker på at de fleste unge mennesker i dag godt kan se at alle programmerne - bredt skåret over en kam - er selviscenesættelse af en flok egoistiske klaphatte, der med forskellig outreret opførsel forsøger at klemme sig med i endnu et afsnit og dermed endnu tættere på at kunne komme med i endnu flere, småtbegavede "reality" shows.

Lamme i roen...

Skrevet af Globetrotter, Tirsdag den 25. september 2012, 13:04

Jeg nægter at tro på, at flertallet af unge danskere er så lamme i roen, som de nævnte udsendelser giver udtryk for.
Hvorfor TV-kanalerne står i kø for at sende uintelligent udsendelser, må de kunne svare på, men bunder sikkert i, at der er seere nok til dem - og dermed reklametid. Så derfor bliver det sendt, og fordi der er penge i skidtet. TV-reklamer til den købehungrende unge generation. Alt styres af penge som bekendt.
Det er måske mere skræmmende, at der kun bliver lavet enkelte intelligente, vedkommende og spændende udsendelser i Danmark, og de bliver under alle omstændigheder ikke produceret af eller udsendt på TV2, TV3, TV3+ etc..
Resultatet er fordummende TV, som sagtens kan køre i baggrunden, uden man behøver at se udsendelsen 100%. Jo mere latterligt, jo bedre, må være mantraet i dag, kun fordi det giver seere. Helt i tidens zapperånd, overfladisk og ren TV surfing.
Så langt og så godt med betalingskanaler, som kun følger pengene.
Det er måske på tide at kigge indad - eller lade være med at se TV.

Hvor går grænsen..?

Skrevet af Palle, Tirsdag den 25. september 2012, 12:24

Mange reality-shows for unge er uintelligente og, i bedste fald, bare spild af tid.
Men hvor går grænsen?
For der er jo stadig et stort publikum til f.eks. 'Klovn'.. En serie OG en film, som er ligeså ringe hvad angår indhold og stil.. Men dér er der så bare et 'navn' som ikke må siges imod..
'Krysters kartel' er et andet 'høj'-kulturelt snask, som bare ikke kan snakkes ned..
Og både Casper Christensen, Frank Hvam og Bodil Jørgensen var jo indstillet til Årets Komiker.. INGEN af de tre er på nogen måde morsom!!
Så det er ikke kun udsendelserne med 'de unge, de rige, de fulde' som er noget hø..
Men dér hvor kæden hopper helt af, er gentagelser!! Finder man fra producenternes side ENDELIGT noget som giver bare lidt god mening (læs: seertal) så skal det død og pine fortsætte år efter år efter år.. Og SÅ bliver det rigtig kedeligt.
Se bare f.eks. Master Chef; ZULU Djævleræs; Robinson; Morgen-TV... Selv Matador bliver nu genudsendt for 7. gang..
Men så længe at det danske tv-folk mener at der er brug for både DR UPDATE og TV2 NEWS, bliver det jo heller ikke bedre med de mere underlødige programmer. For det kræver jo en anden form for intelligens at skulle planlægge ordentlig tv, og ikke bare køre på automatikken.. 'Det var sjovt i går, det er det så også i morgen..' Og glem alt om tandbørsten - det program var underholdende FØRSTE gang, INDEN CC fik stjernenykker..

dumt og skader de unge

Skrevet af MM, Tirsdag den 25. september 2012, 12:12

det er jo sygt at man viser sådan noget lort, unge har en del tid til at se sådan programmer, vis dog i stedet for noget vi kan lære noget af, hvilket vi også har behov for hvis vi skal blive de klogeste i verden..

roligrolig

Skrevet af Daniel Toudal, Onsdag den 26. september 2012, 08:53

det er rigtigt at reality tv fylder ALT FOR MEGET og jeg ser det aldrig selv, men det du skriver med at vise noget som vi bliver klogere af....rolig nu mester, vi har alle brug for afkoblings pauser hvor vi IKKE behøver at være på og koncentrer os om at tage viden til os ;)

mvh en 1g'er ;)

MAN KUNNE GODT,

Skrevet af SMEDEN, BO RASMUSSEN, Tirsdag den 25. september 2012, 11:48

bruge licens kronerne til bedre og mere værdi skabende programmer istedet for at håne seererne/betalerne............

Anonym

Skrevet af Anonym, Tirsdag den 25. september 2012, 11:13

Det gør de yngre dumme i hovedt. De begynder at se op til dem osv.
Mange unge boller rundt, og tror man SKAL se ud som dem, ellers er man forkert.

Enig!!

Skrevet af JUGDE, Tirsdag den 25. september 2012, 11:06

Ingen tvivl om de personer der melder sig ikke er de skarpeste knive i skuffen, men dem der står for programmerne er de rigtige syndere. De tjener fedt på andres dumhed og tror de selv er skide smarte fordi de får et job der ikke burde eksistere. De burde fyres og tv stationer der sender det lort lukkes er en ren skandale. Alle tror de er stjerner fordi de er med i sådan en gang lort, tværtimod i er ren til grin og jeg ville aldrig ansætte et fjols der har meldt sig til sådan ting i min virksomhed. Tag og gør oprør sluk for tvet når det lort kommer. Samtidig hjælper vi de fjolser med at få et ordenligt job.

Også BT har et ansvar for dårlige realityprogrammer

Skrevet af Leif , Tirsdag den 25. september 2012, 11:02

Både BT og Ekstrabladet har et stort ansvar for at TV-stationerne fortsat laver langt under lavmålet realityprogrammer for unge.
Bare se hvor meget spalteplads sådanne programmer får i begge aviser.
Man kan jo undres over hvem snyder hvem, deltagerne eller tv-stationerne? Måske er deltagerne langt mere intelligente end tv-stationer, fordi de tjener penge på at andre vil udstille dem.

Se bare hvordan det er gået omsætningen hos Kohberg efter de begyndte at bruge Sidney Lee i reklamerne. Jeg, og sikkert mange andre, holdt op med at købe Kohberg produkter, for hvem vil betale for at der anvendes penge på så dårlige reklamer?

Leif, hvor har du dog ret.

Skrevet af Erik Leigel, Fredag den 28. september 2012, 15:43

Et er at medierne giver spalteplads til de hjernelamme gæs m/k er et. Noget andet er at der ikke er skygge af en ironisk distance til gæssene, der for enhver pris vil være kendt for at være kendt.
Det kan måske skyldes at skribenterne er på samme alder og grunden til deres journalistiske karriere skyldes at de lige som de hjernelamme vil være kendt for at være kendt ?

Aber

Skrevet af Joergen L, Tirsdag den 25. september 2012, 10:49

Reality tv gør folk dumme i roen. Bøsser, lebber, røv og patter er det eneste de forbandede programmer går ud på, og Jens Nielsen der er ikke en af de aber der er med i de programmer der er normale.

Reality-TV behøver ikke være fordummende

Skrevet af Jens Nielsen, Tirsdag den 25. september 2012, 10:38

Reality-TV behøver som sådan ikke være fordummende. Det kommer an på præmisserne for programmet og hvem man "følger".
Hvis det er mennesker, der kan inspirere eller er super dygtige til et eller andet kan det sagtens være fint.
Men det er tit "kedelig TV", for folk der er dygtige til et eller andet er det meget meget tit i kraft af "træning", af gentagelser og det har de fleste andre glemt. Man tror efterhånden at success kommer bare man lige bestemmer sig for et eller andet.
Success kommer af at blive ved med at prøve, at "træne" og "træne". Der er ingen der kommer gratis til noget.
Men det finder jeg inspirerende.

Men dagens typer af reality-TV er noget skidt. Fordummende og det antyder at det eneste man bør lave som ung er at feste og drikke sig i hegnet konstant og uden pause. Jo fuldere og jo mere åndssvagt man kan opføre sig jo "bedre".

Alt for meningsløst

Skrevet af Magnus, Tirsdag den 25. september 2012, 10:35

Dansk reality tv er blevet utrolig skod. Gider ikke se Paradise Hotel eller Fristet. Det er virkelig plat. Fristet er virkelig et dumt program, da de giver ting væk som de holder virkelig meget af. Det er virkelig idiotisk. Og i Paradise er deltagerne tit hjernelamme.

Reality tv er blevet til freakshows

Skrevet af Tommy Krabbe, Tirsdag den 25. september 2012, 19:58

Hvor er det befriende at læse. Jeg har i et par år gjort hvad jeg kan for at skabe alternativer til det freak show som genren har udviklet sig til . Sidste år var det "jagten på danmarks næste rollemodel" og nu laver jeg projektet "få succes som voksen" - ganske frivilligt. Begge dele har ingen medier fundet interessant, fordi det er for positivt og meningsfuldt, men heldigvis har masser af unge taget det til sig, og de skriver netop også, at nu er der endeligt noget, der kan inspirere dem. Håber at bare et mede snart vil indse, at der er masser af seere at hente på noget positivt og meningsfuldt.