KØB PLUS!

Pearce: Derfor droppede jeg Beckham til OL

Ifølge den britiske OL-landstræner er der en ganske enkel grund til, at han vragede ikonet til sin trup

Da London skulle overbevise verden og den internationale olympiske komité, IOC, om, at legene i 2012 skulle placeres i den britiske hovedstad, var en af frontfigurerne i kampagnen stilikonet og den endnu aktive fodboldlegende David Beckham.

Ud over, at Beckham stillede sig til rådighed for Londons bud, lagde han ikke skjul på, at det ville betyde endog rigtigt meget for ham, hvis han blev udtaget til det britiske OL-hold i fodbold.

Men da OL-landstræner Stuart Pearce skulle offentliggøre sin OL-trup, var David Beckham ikke blandt de udtagne spillere.

- Jeg har stor respekt for David, og hvad han har gjort i bud-processen og for at få De Olympiske Lege hertil. Men jeg har også pligt til over for alle i den olympiske trup at udtage den efter min opfattelse bedst mulige trup, siger Stuart Pearce ifølge Reuters.

- Jeg ved, at han havde et brændende ønske om at blive en del af denne trup, men jeg tror ikke, der er en manager nogen steder, der udtager sit hold med følelserne, siger Pearce og fastslår dermed, at Beckham er vraget, fordi han ikke er god nok.

Stuart Pearce understreger, at han på intet tidspunkt er blevet sat under pres for at udtage den 37-årige LA Galaxy-spiller.

Stuart Pearce afviser samtidig, at det kan komme på tale, at David Beckham får en træner-rolle på holdet.

Det britiske OL-holds Chef de Mission, Andy Hunt, siger dog, at den tidligere Manchester United-stjerne allerede er blevet tilbudt en endnu uspecificeret rolle i den britiske olympiske delegation.

- Vi vil være glade og beæret over at have David involveret på en eller anden måde, siger Andy Hunt til Reuters.

Læs også: