Bryderen Mark O. Madsen tabte OL-finalen i klassen op til 75 kilo til russeren Roman Vlasov.

Mark O. Madsen var seedet til en plads i OL-finalen, før turneringen begyndte sammen med netop Roman Vlasov, der var seedet til at vinde. Og det gjorde han desværre med danske øjne.

Danskeren Mark O. Madsen kom tidligt bagud i finalen og endte med at tabe med 1-5 russeren, der er regerende mester i klasen.

Mark O. Madsen kæmpede med alt, hvad han havde, men Roman Vlasov var simpelthen for stærkt.

Alligevel skal den danske bryder være stolt af sin indsats - både ved OL som helhed - men også i finalen, hvor han ikke gav op, før kampen var slut.

Med nederlaget vinder Mark O. Madsen sølvmedaljen i 75 kilo-klassen, der også kaldes 'kongeklassen' i brydesporten.

Og trods nederlaget erklærede Mark O. Madsen sig 'super stolt' over resultatet.

»Jeg synes, det har været fantastisk. Jeg havde ikke turdet håbe på en OL-medalje, før jeg tog af sted,« sagde Mark O. Madsen efter finalenederlaget til TV2.

Med sølvet har Danmark vundet syv medaljer ved legene i Rio.