Her har du et udpluk af de kønneste kvinder fra OLs konkurrencer.

Michelle Jenneke (i midten) Foto: DAVE HUNT

Løber 100 m hæk. Hun gik ikke videre fra sit indledende heat

Brasilien nåede kvartfinalen i OLs volleyball-turnering for kvinder.

Darya Klishina, Rusland - atletik

Darya Klishina
Darya Klishina Foto: JOHANNES EISELE

Hun er længdespringer og var Ruslands eneste repræsentant i atletikkonkurrencerne. Klishina kom i finalen og sluttede som nummer ni.

Dalilah Mohammad, USA - atletik

Dalilah Muhammad
Dalilah Muhammad Foto: PEDRO UGARTE

Dyrker 400 m hæk, hvor hun vandt guld i finalen for næsen af danske Sara Slott.

Nadine Visser, Holland - atletik

Nadine Visser (Og ja, det er tilladt at fnise lidt ad navnet, men kun én gang)
Nadine Visser (Og ja, det er tilladt at fnise lidt ad navnet, men kun én gang) Foto: FABRICE COFFRINI

Syvkæmper. Hun sluttede som nummer 13 i konkurrencen. Hendes bedste disciplin er længdespring.

Hope Solo, USA - fodbold

Hope Solo
Hope Solo Foto: DANIEL OLIVEIRA

Målmand. USA tabte kvartfinalen til Sverige. Hope Solo havde inden turneringen gjort sig bemærket ved at tale åbent om risikoen for zika-virus i Rio de Janeiro.

Anouk Verge-Depre, Schweiz - beachvolley

Anouk Verge-Depre (bagerst)
Anouk Verge-Depre (bagerst) Foto: LEON NEAL

Hun danner på banen par med Isabelle Forrer. De tabte ottendedelsfinalen til tyskerne Laura Ludwig og Kira Walkenhorst.

Dina Asher-Smith, Storbritannien - atletik

Dina Asher-Smith
Dina Asher-Smith Foto: DYLAN MARTINEZ

Den første britiske kvinde, der har løbet 100 meter på under 11 sekunder. Blev nummer fem i 200 meter løb ved OL og var med til at vinde bronze på 4 x 100 m.

Ellen Hoog, Holland - hockey

Ellen Hoog
Ellen Hoog Foto: PASCAL GUYOT

Var med på det hollandske hockeylandshold, som tabte finalen til Storbritannien.

Aly Raisman, USA - gymnastik

Aly Raisman
Aly Raisman Foto: TOSHIFUMI KITAMURA

Var med til at vinde guld til USA i holdkonkurrencen. Vandt individuelt sølv i mangekamp og i gulvøvelsen.

Stina Troest, Danmark - atletik

Stina Troest
Stina Troest Foto: Jens Nørgaard Larsen

Løber ligesom Sara Slott 400 m hæk. Blev nummer fire i semifinalen, men tiden var ikke god nok til at gå videre til finalen.

Olena Kolesnychenko, Ukraine - atletik

Olena Kolesnychenko
Olena Kolesnychenko  Foto: DAVID GRAY

Hun løber også 400 m hæk. Det lykkedes at gå videre fra indledende heat, men i semifinalen måtte hun tage til takke med en ottendeplads.

Allyson Felix, USA - atletik

Allyson Felix
Allyson Felix Foto: DYLAN MARTINEZ

Særdeles succesfuld 400 meter løber. Allyson Felix vandt individuelt sølv og var med til at vinde guld på både 4 x 400 meter og 4 x 100 meter.